Forever F.I.T.

Egészségesebb életmód iránti elköteleződés nem könnyű feladat, mint ahogy az életben semmi sem az, ami érdemi javulást hozhat. Ezért állította össze a Forever Living a Forever F.I.T. programot, ami 3 hatékony termékcsomagból áll.

 

 

A F.I.T az angol nyelvben a megalapozás (foundation), az inspiráció (inspiration) és átalakulás (transformation) kifejezés rövidítése. A Forever Living-nél ezek nem csupán szavak, inkább az elköteleződés bizonyítékai az iránt, hogy a természetet és a tudományt a legmegfelelőbb módon hozzák el az emberekhez, és segítik őket a tartós életmódváltás felé vezető útjukon.

Forever F.I.T. programban minden rendelkezésedre áll, ami a szebb kinézet és a kellemesebb közérzet kialakításához szükséges.

C9 segít abban, hogy könnyedebbnek és energikusabbnak érezd magad, megalapozhatod azt az életstílust, ami hozzásegít ahhoz, hogy csinosabbnak és energikusabbnak érezd magad. Az F15 megtanít arányaiban helyesen táplálkozni, a testmozgást fokozatosan mindennapjaink részévé tenni. Útmutató ahhoz, hogyan maradj fitt és energikus.

Végül a Vital5 segít abban, hogy hosszú távon megőrizhesd fittségedet, és azt az egyensúlyt és életminőséget, amellyel már rendelkezel, vagy amelyet a program során sikerült elérned.

E három program segítségével Te is megtapasztalhatod az életmódváltás előnyeit! Vágj bele bátran! Kezdd el most!

C9 program

A C9 egy alapozó program, amivel könnyedebbnek és energikusabbnak érezheted magad. Egy egyszerűen használható, ámde személyre szabható rendszer.

F15 program

Ha a C9 után szükséged van további életmódváltásra, szeretnéd a lehető legjobb testösszetételt elérni, akkor a F15 programmal folytathatod majd. 

Vital 5

A Vital 5 olyan alapvető tápanyagokat biztosít neked, melyek segítségedre vannak abban, hogy még jobban érezd magad. Használd arra, hogy fenntartsd elért eredeményedet, vagy arra, hogy a megfelelő mennyiségű tápanyaghoz juttasd szervezetedet.

Amennyiben kérdésed lenne a Testsúlykontroll programmal kapcsolatban, írj nekem!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hits: 41