Sokat beszélünk arról, hogy az életmódunk egyik leghangsúlyosabb tényezője a táplálkozásunk. Az étrend megfelelő kialakítása és fenntartása kulcsfontosságú az optimális testi-lelki jóllétünk és közérzetünk megőrzésében. Azonban sokan ismerjük a rohanó hétköznapok kihívásait, küzdünk az időhiánnyal, vagy ha nem is küzdünk, a prioritásaink között nagyon sokszor az egészséges étkezésre való törekvéseink a sor végén kullognak. Ha a mindennapok körforgásában nem jut idő órákat eltölteni a konyhában, támogassuk megfelelően összeállított étrend-kiegészítőkkel a szükséges tápanyagbevitelünket. A Forever palettáján található komplex étrend-kiegészítők olyan készítmények, amelyekkel egyszerűen és hatékonyan pótolhatók az étrendből esetleg hiányzó mikrotápanyagok. Vitaminokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal, aminosavakkal, és más fontos tápanyagokkal a Forever Lite Ultra is remek eszköz lehet a táplálkozásunk kiegészítésére.

Sokunknak nincs elég ideje reggelente, és ezért gyakran kihagyjuk a reggelit, noha a fehérjék, a rostok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a nyomelemek már kora reggel segíthetnek feltöltődni és biztosítani a nap kezdéséhez szükséges energiát.

De ha a te napirendedben inkább az ebéd vagy a vacsora minőségi összeállítása okoz kihívást, biztosíthatod a szükséges tápanyagokat bármikor a Forever Lite Ultra turmixporral, komplex módon teheted teljessé vele az étkezéseidet, a fölösleges plusz kalóriák bevitele nélkül. Fontold hát meg, a te életritmusodban mikor lesz ideális egy-egy vanília vagy csokoládé ízű ital elfogyasztása.

Nagyszerű összetételének köszönhetően remekül hasznosuló formában tartalmaz A-, C, D, E-vitamint, a B-vitaminok teljes sorát, így folsavat is. Változatos vitamintartalma számos sejtszintű élettani folyamatban vesz részt, tehát valódi tápanyagbombaként hasznosul a szervezetünkben. Emellett számos ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz, nagyon gazdag kalciumban, krómban, jódban, foszforban, sőt, szelént, cinket és káliumot is tartalmaz, amelyek nemcsak az energiatermelő anyagcsere folyamatainkat támogatják, de a szervezetünk strukturális, valamint hormonális egyensúlyának megőrzésében is szerepet játszanak.

Fontos még különleges fehérjetartalmát is kiemelnünk, hiszen ez a kiválóan hasznosuló és beépülni képes fehérje, amely szójafehérje izolátumból, a legkörültekintőbb előállítási folyamat során kerül a Forever Lite Ultrába.

A fehérje a szervezetünk egyik alapvető tápanyaga, amely az egészséges étrend és a test megfelelő működésének elengedhetetlen eleme. A fehérjék a szervezet számos létfontosságú folyamatában vesznek részt, például a sejtek felépítésében, javításában és fenntartásában, tehát az étkezésünk során elfogyasztott élelmiszerekben található egyik alapvető makrotápanyag. Aminosavakból épül fel, amelyek a testfehérjék “építőkövei”. A szervezetünk megfelelő tudatossággal összeállított étrendből képes létrehozni bizonyos aminosavakat, másokat viszont a táplálkozás útján, a megfelelő mennyiségben kell bejuttatnunk, ezeket nevezzük esszenciális aminosavaknak.

Forever Lite Ultra a különféle esszenciális és nem esszenciális aminosavaknak különlegesen széles tárházát tartalmazza, így remek alapanyagot biztosít a szervezetünknek a sokféle élettani feladat szempontjából fontos különféle fehérjék előállításához.

A fehérjék létfontosságúak az izmok felépítéséhez, a regenerálódásához és a növekedéséhez. Ha aktív életmódot folytatsz, az izomszöveteknek elegendő mennyiségű fehérjét kell kapniuk, ezt biztosíthatod egy finom Forever Lite Ultra elfogyasztásával akár közvetlenül edzés után. Nemcsak sportolóként van szükség izomállományra, hétköznapi aktivitást folytatva is gondoskodj az izmaid fejlesztéséről és a fenntartásukhoz nélkülözhetetlen fehérjebevitelről.

A fehérjében gazdag ételek áldásos tulajdonsága, hogy hosszabb ideig tartó telítettség érzetet keltenek, ezáltal segítenek az étvágy és a nassolás kontrollálásában. Ebben plusz segítséget biztosít a Forever Lite Ultra króm tartalma, ami remekül segít az anyagcsere-folyamataink szabályozásában.

Kiknek ajánljuk tehát a Forever Lite Ultra fogyasztását?

Azok számára, akik rendszeresen sportolnak vagy aktív életmódot folytatnak, kulcsfontosságú a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjebevitel biztosítása, hiszen fehérje kell az izomtömeg növeléséhez, a regenerálódásához és a fenntartásához is.

De mivel az idő múlásával csökken az izomtömeg és az izomerő, a jó minőségű fehérjék fogyasztására hosszútávon is szükség van, a Forever Lite Ultra segíthet megőrizni az izomtömeget és az általános fizikai funkciókat idősebb korban is.

Ne feledkezzünk meg a fiatalokról sem, akik számára fontos a megfelelő fehérjebevitel biztosítása a növekedés és fejlődés támogatása érdekében.

Természetesen a vegetáriánusok és a vegánok számára is fontos biztosítani a megfelelő fehérjebevitelt a növényi alapú étrendjük során. Különböző növényi fehérjeforrások kombinálásával, széles spektrumban érdemes biztosítani a megfelelően hasznosuló különféle aminosavakat.

Azok számára pedig, akik súlycsökkentő étrendet folytatnak, a jó minőségű fehérjék fogyasztása különösen fontos, segíthetnek megőrizni az izomtömeget és támogathatják a fogyást, miközben megőrzik az egészséges testösszetételt.

Miért szeretjük tehát a Forever Lite Ultra italport?

•   Fehérje alapú, vitaminokat, ásványi anyagokat, rostot tartalmazó speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer.

•   Az elhízás diétás kezelésére is alkalmas.

•   Széles spektrumban tartalmazza a fehérjék építőelemeit, esszenciális és nem esszenciális aminosavakat egyaránt.

•   Nagy mennyiségű és változatos összetételű tápanyag tartalmának köszönhetően egy adag egy teljes értékű főétkezésnek megfelelő tápanyagot tartalmaz.

•   Aminoteinnel van kiegészítve, ami tovább javítja a szójafehérje izolátum biológiai hasznosulását.

Nagyon finom vanília vagy csokoládé ízben kapható.


Ha neked is annyira tetszik ez a termék, mint nekünk, kattints IDE , és szerezd be Forever-kedvencedet még ma! Vagy keress meg üzenetben , ha további kérdéseid lennének!

forrás: Forevr Living Products

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.