MIÉRT ÉRI MEG NEKED CSATLAKOZNI A
FOREVER LIVING PRODUCTS-HOZ?

 • 1978-óta folyamatosan működő vállalkozás
 • Magyarországon 1997-ben indult el, azóta is töretlenül működik.
 • A cég mindent egy kézben tart.
 • 160 országban van jelen.
 • A Forever termékei prémium kategóriás, kiváló minőségű termékek.
 • Az egészség, fitnesz, wellness üzletág a világon a legtöbb pénzt hozza.
 • Nincs regisztrációs díj!
 • Nincs kezdőcsomag!
 • Munkád során passzív jövedelmet is elérhetsz.
 • A gondosan felépített üzleted örökölhető. Ezzel akár a gyermeked jövőjét is megalapozhatod!
 • Saját üzleted lesz, de nem leszel egyedül!

 

MIÉRT ÉRI MEG NEKED CSATLAKOZNI A CSAPATOMHOZ?

 • Folyamatos támogatást kapsz, bármikor kereshetsz probléma esetén
 • Mindenre megtanítalak, amit ehhez a munkához tudni kell
 • Online is dolgozhatsz, így nem veszed el az időt a családodtól, a gyermekeidtől.
 • Hetente részt vehetsz webinárokon, online beszélgetéseken.
 • Saját tempódban haladhatsz, sosem kényszerítelek a munkára!
 • Hinni fogok benned, és segítek elérni céljaidat!

 

 


 

 • A termékek rendelkeznek a forgalmazáshoz szükséges jogszabályi feltételekkel.
 • Az étrend-kiegészítők összetétele a lehető legtermészetesebb.
 • A legtisztább, a legjobb alapanyagokat használja a Forever a termékeihez.
 • A Forever a legkorszerűbb gyártástechnológiát használja termékeik előállításánál.
 • Saját aloe vera stabilizációs eljárás biztosítja a minőséget.

 

 


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Melyik aloe fajtát használja a Forever Living Products?

Az Aloe növénynek kb. 400 fajtája terem a világ különböző száraz vidékein. Mindnek megvan a sajátos jótékony hatása, de csak egy fajtáját ismerik már évezredek óta varázslatos nyugtató hatásáról, Aloe Barbadensis Millert.
A történelem egyik legrégebben ismert növényeként az Aloéról már időszámításunk előtt 2200-ból is találhatók feljegyzések sumér agyagtáblákon. Az Aloe Verát már régóta dicsérik természetes nyugtató, hűsítő és hidratáló hatásai miatt. Enyhíti a kisebb égési sérüléseket, nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt, sőt támogatja a bőr természetes regenerációs képességét. A tudománnyal, az innovációval, a kutatás iránti elkötelezettségével és fejlesztő csapatával a Forever elkötelezte magát, hogy a legjobb Aloe Verát hozza el közvetlenül hozzád.

Megbízható minőségűek a termékek?

A Forever életreszóló elkötelezettséget vállalt arra, hogy a legjobb termékeket nyújtsa a világon. A Forever Livingnél napi gyakorlat, hogy a legmagasabb minőségi szabványokhoz igazítják munkájukat. Abban az esetben pedig, ha nem találnak ilyen szabványokat, maguk alkotják meg azokat. Vannak ipari és kormányzati előírások, és vannak Forever előírások, a legmagasabb előírások, melyeket találhatnak. Természetesen keresik a független külső szervezetek igazolásait is, és természetesen már rendelkeznek is számos ilyennel.

Minden rákerül a termék címkéjére, vagy titkolják az összetevőket? 

A Forever Nutraceuticalnál minden egyes terméksorukat, minden egyes előállítási szinten, mindenre kiterjedően ellenőrzik, a nyersanyagoktól a kész termékekig. Így teljesen biztosak lehetünk abban, hogy a termék tényleg abból áll, ami a címkére is rákerül. Számos vállalatról az étrend-kiegészítő iparban ez a szigorúság nem mondható el.

Mi a marketing terv?

Ez mutatja meg minden munkatársnak, hogy a különböző üzleti szint eléréséhez mennyit kell dolgoznia. Megtudhatod azt is, hogy adott szinten mennyi jutalékban fogsz részesülni. Ezt a marketing tervet mindenki megkapja, megismeri, és ami nagyon fontos, minden munkatársra ugyanúgy vonatkozik, tehát senki sem érhet el úgy magasabb szintet az üzletben – ezzel több pénzt -, hogy ne teljesítse a megszabott feltételeket. Nincs kivételezés!

A részletes marketing tervet minden új partner megkapja, illetve a legfrissebb mindig letölthető a Forever Living Products weboldaláról. Ez a részletes leírás a Nemzetközi Üzletpolitika címet viseli.

Mennyit kell fizetnem a regisztrációnál?

Az új partnerek regisztrációja során nem kell külön regisztrációs díjat fizetni, nem lesz majd havi vagy éves tagsági díj sem. A regisztráció az első vásárlásnál történik, amikor meg tudod venni magadnak, ismerőseidnek, barátaidnak a kiválasztott termékeket, de ilyenkor csak a termékek árát fogod kifizetni, egyéb költséged nem lesz.

Havonta mennyit kell vásárolnom?

Nem kell minden hónapban kötelező vásárlásokat teljesítened. Két vásárlásod között eltelhet akár 3-4 hónap is. A 2017 szeptemberi új szabályok szerint viszont 6 hónap inaktivitás után megszűnik a regisztrációd, erre érdemes figyelni.

Van kezdőcsomag, amit meg kell vennem? 

Más cégeknél előfordul, hogy az induló partnereknek egy fixen összeállított csomagot kell megvenni. Itt nincs ilyen. Már az első vásárlásodnál is azokat a termékeket veszed meg, amelyekre szükséged van, amelyeket meg szeretnéd venni, mert hasznosak lesznek számodra. Csupán azt határozza meg a cég, hogy a vásárlások összege ne legyen kevesebb 55 euro+áfának megfelelő magyar forintnál.

Mennyi idő alatt kell teljesítenem a szintlépés feltételeit?

Egy üzleti szint feltételeinek elérésére két egymás követő hónap áll rendelkezésre. Ez lehet bármely két egymást követő hónap. Ha a két hónap alatt nem sikerült teljesíteni a feltételeket, akkor a második hónap teljesítményét át tudod vinni egy újabb 2 hónapos ciklusba, nem fognak elveszni.

Ha nem dolgozom, elvesztem az elért üzleti szintemet?

Ha elértél egy üzleti szintet, onnan vissza nem tudsz lépni, akkor sem, ha hónapokig nem dolgozol. Ez azért nagyon jó, mert így a jutalékszintedet sem veszíted el, ott folytathatod a munkát, ahol félbehagytad.

Vannak keresetkiegészítések?

Ahogy üzleti partnerré válsz, jogosult leszel a különböző ösztönző programokra, amelyeknél utazhatsz, támogatást kaphatsz új autóhoz, de “13. havi” fizetést is vihetsz haza. 

Mi történik a csapatommal, ha meghalok? 

Számomra ez volt az egyik fő ok, amiért belekezdtem a munkába. Mit is jelent ez? Ha felépítettem az üzletemet, akkor halálom után a gyerekem, vagy egy általam megnevezett személy átveheti azt. Ami nagyon fontos, hogy neki már nem kell újra kezdenie, hanem az én szintemre kerül, az általam felépített csapatom élére.

 

 

 

Ha szeretnél velem beszélni, mert még vannak kérdéseid, küldj üzenetet, és egyeztetünk egy időpontot online beszélgetésre.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Még több információt kérek!

 
 
 
 
 
 
 

 


 
Az oldal üzemeltetője a Forever Living Products független üzleti partnere.
Az oldal nem a Forever Living Products hivatalos oldala.
forrás:foreverliving.com

Hits: 69