Nemcsak egy ital – hanem egy életstílus is!

Negyvenöt évvel ezelőtt Rex Maughan elképesztő víziójában azt a célt határozta meg, hogy az Aloe vera növény rendkívüli előnyeit világszerte az emberek rendelkezésére bocsássa, ezzel hozzásegítve őket a jobb közérzethez és a jobb kinézethez. Azóta eltelt több mint négy évtized, de az aloe továbbra is a Forever minden tevékenységének középpontjában áll – és ez a jövőben sem fog változni. 

Az Aloe vera gél cégünk legendás terméke. Benne van minden, ami számunkra a legfontosabb. Büszkék vagyunk “A növénytől a termékig – hozzád” filozófiánkra, amelynek következtében teljesen kézben tartjuk termékeink létrehozását, a tulajdonunkban lévő aloe ültetvényektől kezdve a gyártási folyamatokon át a termékforgalmazási pontokig. 

Az aloe italok napjainkban is vállalatunk felbecsülhetetlen értékű ékkövei, azokkal a termékekkel együtt, amelyek minősége emberek milliói számára hozta el a sikert, a jobb közérzetettel és a jobb kinézetettel együtt.

Akár a legtisztább formában szeretnéd élvezni az Aloe vera gélt, akár az alma és az áfonya aromáját részesíted előnyben, garantáltan megtalálod majd a neked leginkább megfelelőt. Bármelyiket is választod, az Aloe vera minden előnyét élvezheted, a benne rejlő rengeteg tápanyaggal együtt, amelyek segítenek abban, hogy a legjobb formádat hozd! Az aloe levél belsejéből kézzel kinyert gél támogatja az emésztést, az immunrendszert,  és hozzájárul a természetes energiaszint fenntartásához. Elképzelni sem tudjuk a reggeleinket a frissitő gél italokban rejlő energia és tápanyagok nélkül – különösen a nyári meleg napokon! Hidratálás, jó közérzet, vitalitás – mindezek segítenek megküzdeni a hőséggel, egy-egy hűsitő korty formájában. 

Négyféle aloe italunk közül a legkifinimultabb ízvilággal rendelkezők is kiválaszthatják a nekik leginkább megfelelőbbet!  

FOREVER ALOE VERA GEL A levelekből kinyert 99,7%-os tisztaságú Aloe vera géllel a mi jellegzetes italunk a tökéletes módja annak, hogy az aloét úgy tapasztald meg, ahogyan a természet megalkotta. Ez volt az első termék a világon, amely megkapta a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács minőségi tanúsítványát. A Forever Aloe Vera Gel támogatja az immunrendszert, az emésztést és a tápanyagok felszívódását. 

FOREVER ALOE BERRY NECTAR A frissítő áfonya és az érett alma tökéletes egyensúlyt teremt az édes és a savanykás ízek között egy aloe alapú italban, amely segíti az emésztést, miközben vitaminokkal és fitonutriensekkel látja el a szervezetet. 90,7% stabilizált Aloe vera gélt tartalmaz természetes gyümölcslé koncentrátummal kombinálva, hogy támogassa az immunrendszert, és fenntartsa a természetes energiaszintet.

FOREVER ALOE PEACHES A napon érlelt őszibarack édes íze tökéletesen ötvöződik az Aloe verával egy olyan italban, amelyet minden nap élvezhetsz; vitaminokban és antioxidánsokban gazdag, és az aloe minden előnyét magában hordozza. A 84,5%-ban stabilizált Aloe vera géllel és természetes barackpürével ez az ital segít fenntartani a szervezet természetes energiaszintjét.

FOREVER ALOE MANGO A Forever Aloe Vera Gel sztártermékünk minden előnyét biztosítja, 86% tiszta Aloe verával és a mangópüréből származó hozzáadott tápanyagokkal, valamint trópusi ízvilággal. Tökéletesen fogyasztható egyenesen a pohárból, turmixhoz adva, vagy egy finom trópusi koktélban.  

      
 Ha neked is annyira tetszik ez a termék, mint nekünk, látogass el az FLP Shop weboldalra, és szerezd be kedvenc géledet még ma!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.