Az eredeti cikk itt található.

 

A FOREVER ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAMJAI

Szíve mélyén mindenki érzi, mit adott máris fel az újévi elhatározásaiból. Legtöbben az egészségükkel, mozgásukkal, súlyukkal, étkezésükkel kapcsolatban tesznek fogadalmakat, hiszen ezek életünk egyik legfontosabb vonatkozásai.

El is hisszük minden alkalommal, hogy most aztán sikerülni fog a kívánt új életmódot megvalósítani, és nagy lendülettel állunk neki a teljes átváltozásnak. Utánaolvasunk, meghallgatunk mindenkit, számtalan jó tanácsot kapunk, aztán megyünk a saját fejünk után, mert majd mi tudjuk…

A hétköznapokban viszont nagyobb akadályba ütközünk, mint amire számítunk: önmagunkba. Az évek, évtizedek alatt rögzült szokásrendszerek belénk épültek, és szinte irányítják a mindennapjainkat.

Ezért nehéz egyszerre sok mindenre magunktól odafigyelni, a változásokat beiktatni, új szokásokat meghonosítani. Egy ideig mindig megy, amíg tart

a lendület, a hit, a lelkesedés. De gyakran, ha a folyamat megszakad, és megbillenünk az elhatározásban, nehéz visszatalálni a helyes útra, és könnyen találjuk magunkat a régi kerékvágásban.

Ilyenkor mentjük fel magunkat pillanatok alatt, ilyenkor találjuk meg a kifogásokat, a külső körülményeket, amik miatt eltérültünk. Ezek a kifogások jól hangzanak, de csak átmenetileg. Belül tudjuk, érezzük, hogy mi vagyunk a felelősek, valamit már megint elrontottunk, nem voltunk elég kitartóak. Természetesen a kitartást nagyban segíti, ha menet közben a kontrollpontoknál eredményeket tapasztalunk. Hiszen a sikerélmények erőt adnak, átlendítenek a nehezebb szakaszokon.

Magam is szimpatizáltam már többféle megoldással az élet sok területén.

Egyre inkább azt tapasztalom, hogy számomra a legjobban azok a RENDSZEREK működtethetők, amelyek kézzel fogható útmutatást adnak. Amik lépésről lépésre vezetnek, és még a kontroll lehetőségét is folyamatosan fenntartják.

Az életmódváltásban ezért is javaslom mindenkinek, hogy kapaszkodjon a Vital5, C9 és F15 rendszerébe!

 

Ez egy tudományos alapokon összeállított, több, mint száz országban kipróbált, hibátlan rendszer, mellyel kapcsolatban rengeteg tapasztalat gyűlt már össze, és melynek használója személyre szabott segítséget is kap. Nem kell más hozzá, mint néhány alapvető dolog – éppen úgy, mint az élet rengeteg más területén:

  1. Döntés, hogy megcsinálod. Nem utánajárás, nem körbekérdezés, nem olvasgatás, hanem döntés.

  2. Cél, ahová el akarsz jutni. Akár a kilenc nap alatt, akár az azt követő hónapok alatt. Mit akarsz elérni? Hogyan akarod magad érezni? Hogyan akarsz kinézni? Kinek akarsz segíteni? Mi miatt akarsz büszke lenni magadra?

  3. Kövesd a rendszert, lépésről lépésre! Pipálj, ikszelj, haladj terv szerint. Minden cél eléréséhez szükség van egy tervre, de itt ezen nem kell gondolkodnod, mert hozzáértők már kitalálták helyetted.

  4. Kontrollálj! Végezd el a szükséges méréseket! Ne túl gyakran, mert percenként ellenőrizve még nem fogsz nagy változásokat látni. A megfelelő időben végzett kontroll nélkül viszont nehezebb visszatalálni a helyes útra.

  5. Kérj, és fogadj el segítséget! Meg fogsz döbbenni, hányan járták már be az utat előtted. Rengeteg a tapasztalat, nem kell egyenesen a falnak menni.

  6. Tarts ki! Mindenhez idő kell. Az életmódváltás is egyetlen döntéssel indul, de mire látványos változásokat, eredményt tapasztalsz, addig eltelik egy kis idő.

  7. Ünnepelj! Vedd észre az eredményeket, és légy büszke magadra!

  8. Add tovább a tapasztalataidat! A világ is jobb lesz ettől. Képzeld el, hogy körülötted csupa olyan ember van, aki szebben néz ki, és jobban érzi magát, mint korábban! Jó érzés, ugye? Az üzletünk ezt hozza, és már meg is tetted az első lépést a siker felé. Ja, hogy nem tudod, mit kell tenni, ha a Forever vállalkozással is sikeres akarsz lenni?

  9. Akkor olvasd újra az 1. ponttól!

DR. DÓSA NIKOLETT
Senior Eagle Manager
Orvos

 

A KORSZERŰ TÁPLÁLKOZÁST ELŐSEGÍTŐ TERMÉKEK EGYSZERŰEN BEMUTATVA

Egyre elfoglaltabbak vagyunk a mindennapokban, és gyakran megeshet, hogy a kényelmi szempontból hozott döntések – például a gyorsételek fogyasztása – tűnnek a legegyszerűbb megoldásnak, ebből adódóan azonban étrendünk gyakran nem tartalmazza a jobb életminőség fenntartásához szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.A Vital5® csomag öt Forever terméket kínál, amelyek együttesen hozzájárulhatnak a jobb életminőséghez, mivel olyan kulcsfontosságú tápanyagokat biztosítanak, amelyek mind a szebb kinézet, mind pedig a kellemesebb közérzet kialakításában fontos szerepet játszanak.

 

A TERMÉKEK HATÉKONY EGYÜTTMŰKÖDÉSE

A Vital5® gondosan összeválogatott termékeket tartalmaz, amelyek együtt fejtik ki hatásukat. Nagyobb sikereket érhetünk el, ha a termékeket egy programon belül alkalmazzuk, mintha külön-külön fogyasztanánk őket.

 

Forever Aloe Vera Gel®

Az Aloe Vera Gel elsőként nyerte el a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács elismerő pecsétjét tisztaságának köszönhetően. A szabadalmaztatott és továbbfejlesztett eljárás során kinyert aloe vera-kivonatoknak köszönhetően mi magunk is megtapasztalhatjuk a természet erejét.

 

Forever Active Probiotic®

A Forever Active Probiotic® hat probiotikumtörzset foglal magába. A termék egy szabadalmaztatott enkapszulációs eljárással készül, amelynek köszönhetően a szervezetünk egészséges működéséhez szükséges baktériumok bélrendszerünk megfelelő részeiben fejthetik ki hatásukat. A készít- mény speciális gyógyászati célra szánt tápszer, csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.

Alkalmazása a bélflóra károsodása, például gyomor- vagy bélrendszeri fertőzések, antibiotikum kezelés esetén javasolt.

 

Forever Arctic Sea®

A halolajat, valamint tintahal- és olívaolajat tartalmazó Forever Arctic Sea® termék Omega-3 zsírsavak, EPA és DHA (melyek hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez), valamint E-vitamin gazdag forrása. Három tiszta halolajfajtát ötvöz: szardella, lazac és tőkehal. A készítmény speciális gyógyászati célra szánt tápszer, szív- és érrendszeri betegségben szenvedők részére, csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.

 

ARGI+®

Az ARGI+® a csodás molekulaként is emlegetett L-arginint, a szervezetünk számára nagy jelentőséggel bíró aminosavat tartalmaz. A termékben lévő B12, B6-vitamin és folsav hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a D-vitamin részt vesz az egészséges izomfunkció fenntartásában, a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A vitaminokés gyümölcsök jótékony hatását biztosító étrend-kiegészítő kellemes gyümölcsös ízt kölcsönöz kedvenc italainknak.

 

Forever Daily®

Az AOS Complex®-et tartalmazó Forever Daily multivitaminos étrend-kiegészítő gazdag tápanyagforrást biztosít szervezetünk számára. Szabadalmaztatott formulája 55 tápanyagot tartalmaz aloéval kombinálva, amely magába foglalja az esszenciális vitaminok és ásványi anyagok ajánlott napi mennyiségét. A termék gyümölcsök és zöldségek összetevőit is tartalmazza a növényi tápanyagok biztosítása érdekében. Jobb életminőség egyetlen dobozban.

Hits: 8

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..