Mivel a munkámmal szorosan összekapcsolódik a személyiségfejlődés, úgy gondoltam, indítok egy ilyen szekciót is.

Miért kell ez?

Szerintem nagyon jó, ha valaki képes változtatni a személyiségén, az életén. Lehet ezt apró lépésekben megtenni, a lényeg, hogy az ember ne visszafele fejlődjön. Sokszor találkozom olyanokkal, akik megülnek a saját kis mocsarukban, folyamatosan panaszkodnak, de azért nem tesznek semmit, hogy jobb legyen nekik. Azok között is sok ilyen ember van, akiket a munkalehetőséggel keresek meg. Látom, hogy kellene nekik valami új, vagy több pénz, de ezért nem hajlandóak tenni semmit. Csak siránkoznak, és elküldenek a …. Ők meg is érdemlik a sorsukat.

Te viszont itt vagy, mert felkeltette érdeklődésedet a téma! Ez nagyon jó, mert ezek szerint Te a pozitív fejlődés útjára léptél! Szívemből  gratulálok!

 

Hits: 11

Manapság már a gyerekeknek is tudnia kell, hogyan táplálkozzanak egészségesen. Sajnos sok esetben a szülők sem tudják ezt.

Fontos, hogy figyeljünk gyerekeink táplálkozására!

Egy ideje már próbálok jobban odafigyelni én is, hogy mit teszek az asztalra. Szerencsére a gyerekek nem szeretik a szénsavas üdítőket, a chipset, de a zöldségeket sem. Sokszor egy-egy zöldséget elrejtve kell feltálalnom nekik. Találtam egy jó videót, amiből a gyerekek is megtanulhatják, hogy miből mennyit fogyasszanak naponta.

Hits: 15

Eljött december! Nekem sok esetben komoly gondot okoz az ajándékozás. Szerintem Nálad is előfordult már ilyen, legalább egyszer.

Az utóbbi 1-2 évben szeretek nem felesleges ajándékokat adni.
Mi, a saját készítésű ajándékok mellett Forever-es termékeket ajándékozunk.  Ugye az egészség csak jó ajándék lehet?!

 

Hits: 10