A Forever Living-nek van egy olyan terméke, ami többször segített már nekem. Tudod melyik termékről beszélek?

forrás: foreverliving.com

Ez az Aloe First

Többek között tartalmaz aloét, kamillát, propoliszt, gyermekláncfüvet, kakukkfüvet, gyömbért, zsályát. Nálunk mindig van First, sőt a táskámban is szoktam tartani egy kisebb adagot, sosem lehet tudni mikor kell majd.

Tudom, nem sokan ismernek több terméket azok közül, amit a Forever Living készít, ezért a blogban hetente többször jelentkezem majd termékek bemutatásával.

Milyen termékek vannak még?

Nézd meg ezt a rövid videót, hogy megismerhesd a főbb termékeinket. Ha kérdéses van a videó alatt találsz egy űrlapot, ott írhatsz nekem, de megtalálsz Facebookon is.

Itt felteheted kérdéseidet:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hits: 45

Reggel, amíg nem kel fel mindenki, olvasgatni szoktam a telefonomon. Most az első hír amit olvastam ez volt: díjnyertes lett az Aloe Vera Gél. Tudod, az a sárga dobozos.

Svédországban kiosztották a 2017-es év egészségügyi díjait. Ezen a rendezvényen 25 díjazott volt. Termékeket illetve inspiráló személyeket, blogokat jutalmaztak ezzel a díjjal. A Forever Aloe Vera Gél itt kapta meg az év egészségügyi élelmiszere elismerést. Ez nagyszerű!

Mi is a Forever Aloe Vera Gél?

Képzeld el, hogy felhasítod az aloe vera levelét, és közvetlenül a növényből kóstolod meg a levél géles tartalmát. A csodálatos aloé levél több mint 75 féle tápanyagot, 200 különféle alkotóelemet, ezen belül 20 féle ásványi anyagot, 18 féle aminosavat és 12 féle vitamint tartalmaz. Ez a termék, a szabadalmaztatott aloe stabilizációs eljárásnak köszönhetően mindazok körében kedvelt, akik ügyelnek arra, hogy emésztőrendszerük egészséges, energiaszintjük mindig optimális legyen.

Az Aloe Gél elsőnek nyerte el a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács minősítő pecsétjét, igazolva, hogy minősége és hatóanyagtartalma megegyezik a friss aloe levélben található gél minőségével és tartalmával.

Amennyiben érdekel a termék

olvashatsz róla a Forever Living oldalán (ide kattints), vagy megnézheted a webshopomban (ide kattins), de írhatsz nekem üzenetet is, és akkor tudok válaszolni neked a kérdéseidre is.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hits: 158