Szia! Figyelj egy kicsit rám! Van egy jó vitaminom. Sokkal jobb, mint bármelyik, amely a piacon van. Nem, nem mondom meg neked mi a neve. Hidd el, hogy jó! Már szedsz vitamint? Az nem jó! Honnan tudom?  Én mindent tudok. A tied nem jó! Szedd ezt. Van nálam egy doboz, vedd meg! Most! Drága? Nem. Hát nem fontos neked az egészséged? Na ugye! Vegyed és egyed! Ügyes vagy! A másikat dobd el! Holnap lesz nálam arckrém is! Az is kell neked. Úgyhogy majd kereslek! tukmálás

Volt már részed ilyen vagy ehhez hasonló beszélgetésben? Utálod? Megértem. Én sem szeretem az ilyeneket. Hogy is hívják ezt? Ja, tukmálás!

Sokan azt hiszik, hogy az, aki olyan munkával keresi a pénzét mint én, akkor csak így, tukmálással próbálja eladni a termékeit.

Az ajánlási marketinggel foglalkozók 90%-a tukmálással, erőszakosan próbál dolgozgatni. (a próbál és a dolgozgatni szavakon van a hangsúly) Emiatt hiszik azt, hogy csak a tukmálásról szól ez a munka.

Ez a 90% mindenhol tukmál. Akkor, ha személyesen találkoztok, akkor, amikor felhív telefonon, de még Facebookon is, amikor megoldást keresel valamilyen problémádra. Ők azok, akik a kérdésedre azonnal írják: „Írtam privit.”

 

 Vannak kivételek!

Lehet nem ismersz személyesen, de hidd el nekem, hogy vannak olyan emberek, akik nem így dolgoznak, és nem ezt a módszert tanítják a munkatársaiknak. Büszkén mondhatom, hogy én is ezekhez az emberekhez tartozom. Ők azok, akik komolyan gondolják a munkájukat, és tényleg munkaként, pénzkereseti lehetőségként tekintenek erre a lehetőségre, nem valami „dolgozz napi 10 percet” munkaként.

 

Akkor most hogyan kell csinálni?

Tukmálás nélkül. Az nem szép dolog. A saját példámon keresztül tudom leírni neked. Folyamatosan bemutatom a Forever Living termékeit. Ezt teszem online, Facebookon, Instagramon. Vannak csoportjaim és oldalaim, ahol képeket és bemutatószövegeket posztolok ki, illetve leírom a saját tapasztalataimat. A képeket biztosítja nekem a Forever, ehhez a szövegeket is, így nem sokat kell ezekkel bajlódnom, csak másolok és beillesztek.

Nézd meg az egyik csoportomat, hogy lásd miről is beszélek. Aloe harmónia néven keresd a Facebookon. Az oldalak és csoportok segítségével nagyon sok emberhez eljutnak ezek a bejegyzések. Olyanokhoz is, akiket sosem ismertem. Ezt onnan tudom, hogy mostmár naponta keresnek meg kérdésekkel olyan személyek, akik nem ismernek személyesen, csak látják a posztjaimat.

Ezt egyébként nagyon szeretem. Olyan jó érzés, amikor érzem, hogy szükség van rám és a tudásomra.

Persze nem csak az interneten dolgozom. Használom is a termékeket, és időnként előkerül a táskámból egy-egy, de nem megyek oda egy szülőhöz sem az iskola előtt, hogy Szia! Figyelj egy kicsit rám…

Az én munkámban nem az a lényeg, hogy elkergessünk mindenkit, akik a környezetünkben vannak. Pont az ellenkezőjét kell csinálni, vonzani kell az embereket.

Ez a lényeg. Csak megmutatod, hogy léteznek a Foreveres termékek, az üzleti lehetőség. És hidd el nekem, hogy azok, akiket érdekelni fog, mert rajtad keresztül látja, hogy jó, meg fog keresni. Ha tukmálsz, erőszakos vagy, nem fogsz pénzt keresni.

Úgyhogy csak légy laza, bátor, mosolygós, és kezdj bele! Segítek!

Legyen mosolygós napod!

 

Elérhetőségeim:

telefon/skype/viber/whatsApp: +36 70 369 4155

email: kriszti@foreveranyu.hu

messenger: m.me/nagykriszti

Ha kíváncsi vagy, ki is vagyok, kattints IDE!

Hits: 23

tanulás

2008 szeptemberében kaptam kézhez az egyetemi diplomámat. Mivel az itt eltöltött pár év nem tartozott a kedvenceim közé, eldöntöttem akkor, hogy soha többé nem fogok tanulni. Nem volt könnyű olyan dolgokat megtanulni, amik nem érdekeltek, mert bizony az egyetemi képzés alatt voltak olyan tantárgyak, amiket sosem tudtam hasznosítani a munkám során. Teljesen feleslegesek voltak.

Aztán úgy alakult, hogy mégis tanulnom kellett

Amikor belekezdtem a mostani munkámban, nem kerülhettem el a tanulást sem. Teljesen új volt nekem ez a terület, mindent meg kellett tanulnom. Megismertem a fantasztikus termékeket, a lenyűgöző marketing tervet. Még azt is, hogyan kommunikáljak személyesen azokkal az emberekkel, akiknek bemutatom a termékeket, vagy az üzleti lehetőséget.

Ezalatt a pár hónap alatt hihetetlen, de nem tűnt nyűgnek a tanulás. Gondolom azért, mert érdekelt amit tanultam. Lenyűgözött, hogy vannak olyan információk az egészséggel kapcsolatban, amit eltitkoltak az emberek elől. Azóta is rengeteg szakkönyvet olvastam el, nagyon sok hanganyagot hallgattam meg. 

tanulás

Ez a folyamat most is tart, sőt…

Pár hónapja, amikor újra elkezdtem ezt a munkát – amit anyaként a legjobbnak tartok, mert így a gyerekeimmel lehetek – az online felület, az online kapcsolattartás mellett maradtam. Nagyon szerettem személyesen találkozni az emberekkel, de így még több emberrel tudom felvenni a kapcsolatot. Ez eleinte számomra is megdöbbentő volt.  

Egy dolog persze megmaradt. A tanulás. Nagyon-nagyon sok új információt szívok magamba. Persze, ezt is már csak online. Az utóbbi egy hónapban 3 online tanfolyamon vettem részt. Ezek mind az online munkáról szóltak, és mind fantasztikus volt. Mennyivel jobb, úgy tanulni, hogy nem kell utaznom, és a nap bármely szakaszában leülhetem megnézni, meghallgatni egy újabb modult. 

Rájöttem egy szenzációs dologra!

Online sokkal gyorsabban tanulok! Még akkor is, ha 10 perc után meg kell szakítanom, mert például valamelyik gyerekhez kell menjek. Az így megszerzett információk tartósabbak számomra, mint bármi, amit eddig tanultam. Imádom!

Mi lesz ebből?!

Csak csupa jó! Úgy döntöttem, hogy most már a csapatom új tagjait is csak online fogom tanítani. Szerintem ők is jobban fogják élvezni a tanulás ilyen fajtáját. 

Persze nem csak azért, hogy jobban szeressenek tanulni, hanem azért, mert így bármikor leülhetnek 15-20 percre, hogy megtanulják a munkával kapcsolatos dolgokat. 

Én úgy gondolom ez mindenki számára tökéletes lenne, főleg ha ő is anya vagy apa, és nem szeretne sok-sok órát elvenni a családjától.

Te mit gondolsz?

 

Hits: 18