Mindenki más dolog miatt választja a Forever Living termékeit és az üzleti lehetőségét. Nekem is megvolt az indokom. A termékeket a minőségük és a hatékonyságuk miatt választottam, az üzletet pedig azért, mert tudom, hogy a céljaimat csak így fogom tudni elérni. Nézd meg, más miért választja! 

 

forrás: forever tv

 

Te miért választanád a Forever-t?

 

További kérdéseiddel nyugodtan keress meg valamelyik elérhetőségemen:

telefon/skype/viber: +36 70 369 4155

email: kriszti@foreveranyu.hu

messenger: m.me/nagykriszti

Ha kíváncsi vagy, ki is vagyok, kattints IDE!

Hits: 52

Pár napja beszélgettem egy hölggyel a Forever-es munkáról. Ilyenkor mindig előkerül az a kérdés, hogy mi a legnehezebb a munkában? Úgy gondolom, hogy ez mindenkinél más. Van, aki nehezen tanulja meg a termékekről az információkat, van, aki nehezen kommunikál idegen emberekkel.
Számomra is okoztak gondot az elején, de ezek mind megtanulhatóak voltak. Hiába vagyok végzettségem szerint pedagógus, és tanítottam is jó néhány évig, amikor felnőttek elé kellett kiállnom beszélni, vagy idegeneket kellett megszólítanom telefonon, az tényleg nem volt egyszerű. Nekem egy valami van a munkában, amiben fejlődnöm kell. Ez pedig a motiváció fenntartása. Persze ez az egy dolog sok mindenre kihat még.

 

forrás: pexels

Számomra igazi hullámvasút ez a motivációs dolog. Azt tudom, hogy miért dolgozom, miért akarok minél hamarabb manager lenni, de nem tudok minden egyes nap erre fókuszálni. Komoly problémát okoz számomra, és nagyon rossz érzést is. Utálom rosszul érezni magam.

Változtatni kell!

Bizony, méghozzá nagyon gyorsan. Úgyhogy jött a probléma feltárása, és a megoldások keresése.
Elméletileg azt a munkát, jelenleg az online hálózatépítést, elméletileg másolnom kellene a felsővonalamról. De felettem senki sem dolgozik online, tehát nincs mit másoljak. Így egyedül kell megtalálnom a helyes lépéseket, ami időnként rettentően fárasztó, és leginkább ez okozza a motivációhiányt, úgy gondolom.

Hetente több előadást nézek meg ezzel kapcsolatban, ki hogyan csinálja a Foreveresek közül, de mindenki nagyjából ugyanúgy, és nekem ez nem minden esetben tetszik.

forrás: pexels

Tehát marad két út előttem: vagy feladom, és abbahagyom, vagy megépítem én az utat, amit a leendő csapatom majd követhet, másolhat. Szerencsére elég makacs vagyok ahhoz, hogy a másodikat válasszam, nem szeretem feladni a dolgokat.

 

Új motiváció, új tervek

Ugye van a hosszú távú célom, amit ezzel a lehetőséggel szeretnék megvalósítani, azaz, hogy a gyerekeimmel lehessek, ne kelljen alkalmazottként dolgoznom nyugdíjas koromig. Most fel kellett állítanom új célokat is, amelyeket képek formájában ki is tettem a falra a gépem mellé, lassan dátumokat is írok hozzájuk, akkor biztosabb, hogy elérem ezeket a célokat!

Mik ezek?

Minél hamarabb megkapni a manager szalagot. Mert szép piros, hatalmas elismerés, rengeteg munka, és sok pénzt hoz nekem.

Eljutok Porec-be, Horvátországba a Forever költségén. Ha elérem a Supervisor szintet, akkor mehetek ide egy hosszúhétvégére, persze ingyen.

Megnézem Japánban a cseresznyefa-virágzást.

Lesz egy saját nyaralóm a hegyekben.

Lesz egy nagyobb házunk, ahol legalább 2 szoba csak az enyém.

 

 

 

forrás: imgur

Most ezekért kezdek el dolgozni, és tölteni a motivációs szintemet.

(Ilyenkor mindig eszembe jut a sims nevű játék, ahol az emberek feje felett egy szintjelző volt, ha jól érezték magukat zöld lett, ha rosszul piros, most kb sárgában vagyok, de nagyon hamar el kell érjem fogom érni a zöldet.)

 

És akkor ez hogy?

Kezdem azzal, hogy minden munkafolyamathoz lesz egy listám, mert jó érzés, amikor minden pontot kipipálok rajta. Ha megtetszik valami, amit szeretnék megszerezni, elérni, arról készítek képet, és kikerül a motivációs falamra. Az mondják, ha minden nap látom ezeket, akkor motiváltabb leszek. Kipróbálom.

Nem engedem, hogy 24 órában csak a munkán, illetve a munka hiányán járjon az agyam. Ez rossz, főleg amikor a hiányon gondolkodom.

Új napirendet tervezek, amelyben fixen lesz munkaidőm.

forrás: pexels

Ha ez sem segít, akkor kitalálok mást!

 

Ami még jó lesz!

1 hét és itt a nyári szünet! Sokan rettegnek ettől a két és fél hónaptól, de én nagyon imádom. Valami fura dolog miatt, amikor mindhárom gyerek körülöttem zsong, sokkal jobban tudok koncentrálni a dolgaimra. Tavaly nyáron is sokkal több megbeszélésem volt a munkával kapcsolatban, mint iskolaidőben.

Most megyek, és elkészítem a pipálós listámat!

Ha esetleg van ötleted, hogyan lehet motiváltabb az ember, ne tarts magadban, írd le nyugodtan hozzászólásban! Minden ötletet szívesen olvasok, próbálok.

Legyen mosolygós napod!

 

 

 

 

 

Hits: 4

Ahol megmutathatod magad

Szerda. Ilyenkor tartják a debreceni Forever lerakatban a nyílt bemutatókat. Azért nyílt bemutatók, mert bárki ingyen látogathatja. Az is részt vehet rajta, aki már régóta tagja e nagyszerű cégnek, és az is, aki ismerkedni szeretne a Forever termékeivel és üzleti lehetőségeivel. munka

Minden héten más tartja az előadást, olyanok, akik nagyszerű eredményeket értek el az üzletben, de az utóbbi időben lelkes “kezdők” is megmutathatják tudásukat. Novemberben én is tarthattam egy üzleti prezentációt. Nagyon élveztem, hogy kiállhattam és elmondhattam, hogy én milyennek látom a Forever tökéletes üzleti lehetőségét. munka

Ezeken a nyílt előadásokon mindig lehet valami újat hallani, akár a termékekről, akár az üzletiről van szó. Minden alkalommal motiválódhatok. Érdekes dolog más emberek szemszögéből látni egy ilyen csodálatos lehetőséget. 

Havonta egyszer van Kóstolj bele! nap, amikor az üzleti és a termékbemutató után meg lehet kóstolni egyes termékeket is. Amikor offline dolgoztam – azaz személyesen találkoztam azokkal az emberekkel, akik érdeklődtek a Forever termékei vagy munkalehetősége után – erre a bemutatóra szívesen vittem el a jelölteket, mert nem csak „elméletben” hallhattak információkat, hanem ki is próbálhatták azokat.

 

 

A legújabb

Most szerdán egy nagyszerű előadáson lehetett részt venni. Kivételesen nem egy óráig tartott, hanem majdnem kettőt, de minden percéért megérte.

Ezt a bemutatót Varga Róbert gyémánt-zafír manager tartotta. Az ő neve minden, munkáját komolyan vevő FLP-s előtt ismerős. munka

Mindig elmondom az érdeklődőknek, hogy ennél az üzletnél nem számít, hogy ki vagy, mit csinálsz, honnan jöttél, mennyit tanultál, hiszen csak az fog számítani, amit a Forevernél letettél az asztalra. Ezt mutatja Varga Róbert eddigi életet is. Weboldalán ezt írja magáról:

„1963-ban születtem egy szabolcsi kis faluban és ahogy mindenki arrafelé, a mi családunk is a mezőgazdaságból élt. Erről szólt a gyermekkorom, de álmodozásban mindig jó voltam és tudtam, hogy van más élet, bármily kilátástalannak is tűnt ez akkor még.

Nyírbátorban, majd Budapesten tanultam, később nyomozó lettem a BRFK kötelékében, ezután pedig saját lábamra álltam és elindítottam a vállalkozásomat. Kemény iskola volt, hibás pénzügyi döntéseket hoztam, amelyek tetemes adósságot szakítottak a nyakamba. A tengerentúlon kaptam állásajánlatot, ebből terveztem rendbe hozni a tartozásaimat és ekkor egy nagyon kedves barátom, Leveleki Zsolt hívta fel a figyelmem a Forever Living Products által kínált lehetőségre. Az üzlet elindult utcai telefonfülkéből építve, autó nélkül, egy 6 m²-es szobabérletből és túl azon, hogy nem csak az adósságokat tudtam rendezni, hanem nagyon magas anyagi és emberi megbecsülést kaptam és kapok a Forever Living-től, régi álmaim váltak valóra. Bejárhattam a világot, eljutottam a Mont Blanc-ra és a Kilimanjaro-ra, képviselhettem a Forever céget Maratoni futóversenytől kezdve világrendezvényeken át, ahol rendszeresen megtisztel a Forever Living Products a meghívásával.

A pénzen túl az intellektuális és lelki fejlődés is része lett az életemnek. Támogatni tudok általam fontosnak tartott ügyeket: többek között a drogmegelőzés és az állampolgári jogok területén, csoportunk a Forever Giving Alapítvány rendszeres támogatója.” forrás: vargarobert.com

 

A mostani előadása nagyon tetszett. A saját szemszögéből mutatta be a Forever üzleti lehetőségét, amely nagyon sok pontban összecsengett az én véleményemmel, illetve azokkal a dolgokkal, amit én is mindig elmondtam, amikor az üzletről beszéltem.

Az jutott eszembe, mi lenne, ha még egy posztban összeszedném azokat a dolgokat, amelyek jellemzik a munkánkat, és amik megerősítést nyertek bennem Varga Róbert előadása után.

 

Ember mozgatórugói

Három dolog határozza meg az embert, amiért képes mindent megtenni:

Pénz
Egészség
Szabadidő

Minden ember egész életében azért dolgozik, hogy ezeket elérje. Igaz, ha nem jó munkát választ, vagy nem motivált eléggé, akkor ezt a három dolgot sosem fogja elérni. Lehet, hogy egyet vagy kettőt igen, de mindhármat sohasem.

Az egészség alatt nem csak a testi egészséget értjük, hanem a lelkit és a szociálisat is. 1948-as megalakulásakor az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) az egészséget a következőképpen definiálta:

„Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegséghiánya”.

Ez a definíció is megerősíthet minket abban, hogy az egészséghez nem csak egészségesen kell élnünk, hanem bizony kell hozzá a szociális jólét, amit a pénz biztosíthat mindenki számára.

Hogyan is lehet pénzt keresni?

Az első lehetőséged, hogy tanulsz (lehetőleg jól), majd keresel egy jól fizető állást, és dolgozol minimum 40 évig. Ha ezt végig tudtad vinni, nyugdíj után marad néhány éved élvezni a jólétet.

 

A második lehetőségnél hamarabb eljuthatsz ahhoz a ponthoz, amikor el tudod mondani, hogy most már nem fogsz dolgozik, mert élvezni akarod munkád gyümölcsét. Ebben az esetben napi 14-16 órát dolgozol, esetleg 2-3 állásban, akár hétvégén is. Lesz jólét, de a testi és lelki egészségben nem vagyok teljesen biztos.

 

Lehetsz „hagyományos” vállalkozó is. Mit jelent a hagyományos szó ebben az esetben?  
Indítasz egy vállalkozást 5-10 millió forintos, komolyabb vállalkozás esetén 50-100 millió forintos tőkével.

Elsajátítasz olyan tudást, mint pl a marketing, informatika a saját tudásod mellé, mert kell neked majd egy weboldal, esetleg webshop, és reklámozni is szeretnéd majd az üzletedet.

Szükséged lesz egy termékre, termékekre, amely(ek) lehetőség szerint egyediek, és 10 év múlva is aktuálisak lesznek, mert ugye nem 1-2 évre indítod a vállalkozásodat?

Kerítened kell nagyon sok időt – gondolom a szabadidőd kárára – mert ha nincs alkalmazottad, akkor nem napi 8 órában fogsz dolgozni.

Lehetnek alkalmazottaid, hogy segítsék a munkád, de ha valamelyik felmond, ki fog azonnal beállni helyette? Persze, hogy te!

Még nem írtam a hatósági engedélyekről. Ezekről nem is fogok, mert a mi vállalkozásunkban nincs szükségünk ezekre, de úgy sejtem, hogy nem lehet egyszerű mindet beszerezni, illetve minden feltételnek megfelelni.

 

Miben különbözik a mi vállalkozásunk?

A befektetés a mi esetünkben nagyjából 0 Ft. Igaz én beszereztem néhány füzetet, tollat, de maximum 2000 Ft-ot fordítottam erre.

Szaktudás nem kellett. Én eredetileg tanító, könyvtáros, informatika tanár, néptáncoktató vagyok, semmi közöm nem volt a marketinghez. Mindent menet közben tanultam meg. És az a legjobb, hogy annyira megszerettem a tanulást (pedig az egyetemen rendesen kiírtották belőlem ennek a szeretetét), hogy a mai napon is oktatóanyagokat vadásztam, hallgattam. Rengeteg szakmai könyvet olvastam el az utóbbi 2 évben.

A termékek előállításával sincs problémám, hiszen a Forever Living Products prémium minőségű termékeket készít, és még a csomagolásról és a szállításról is gondoskodik.

Idő is marad mindenre, hiszen ez egy igazi otthoni munka. Még akkor is elvégezhető a legtöbb munkád, ha nem akarsz online dolgozni. Ha az online munkát választod, akkor ki se kell mozdulj otthonról.

Szuper dolog, hogy itt nincs főnököm, csak én vagyok. Persze ez lehet rossz is, ha éppen nincs kedvem dolgozni, pedig nagyon kellene.

 

Amit a Foreverről nem mondtam még el eddig

Jelenleg 160 országban van jelen (ezt biztos mondtam) a Forever Living Products, és eddig egy országból sem kellett kivonulnia. Sehonnan.

A gazdasági válság alatt sem csökkent a Forever bevétele, teljesítménye. Ez idő alatt is 4,5%-os növekedésre volt képes.

 

Tények az MLM-ről

Magyarországon (külföldön nem így van) nagyon sok ember valami rejtélyes, gonosz dolognak tartja ezt a vállalkozási formát. Pedig nem az. Ez azért van az emberekben, mert régebben nagyon sok úgynevezett piramisjáték volt jelen Magyarországon, amibe sokan belebuktak. Ez akkor beleégett az emberek agyába, és nagyon nehéz megváltoztatni ezt. Pedig az MLM nem egyenlő a piramisjátékkal.

A világon 45 millió ember foglalkozik ilyen jellegű vállalkozással.
Hetente 135.000 ember csatlakozik valamelyik MLM rendszerű céghez.
Ezen emberek 20 %-a keres 12.000 eurónál (3,7 millió Ft) többet havonta, 6 %-a 50.000 eurónál (15,6 millió Ft) többet, 3 %-a pedig 100.000 eurónál (31,3 millió Ft) többet.  

 

„A gazdagok kapcsolatokat és hálózatot építenek, mindenki más meg munkát keres” Robert Kiyosaki

 

 

Van-e piaca a Forever Living Productsnak ma Magyarországon?

Természetesen van. Magyarország lakosságának 70%-a túlsúlyos, 40 %-a kórosan.  3.000.000 ember küzd allergiával.  A magyar emberek 56 %-ánál megtalálható valamilyen szív- és érrendszeri probléma. Minden harmadik ember küzd vagy küzdött daganattal.

 

Tehát addig lesz piaca a Forever Living Productsnak Magyarországon, amíg ezek a számok 0-ra nem csökkennek.

 

Miért kellene csatlakozniuk az embereknek?

Legtöbbször ezt a kifogást hallom: „Én nem akarok eladni semmit!” A munkám során nem eladok. Varga Róbertet idézve:

”Itt nem eladunk, itt mindenki vesz.”

Egy fogyasztói hálózat kiépítése a célom, ahol már az újonnan regisztrált vásárlók is 15 %-kal olcsóbban tudják megvenni a termékeiket.
Ha pedig úgy döntöttél, hogy nem csak termékfogyasztó akarsz lenni, hanem ezt választod munkádnak, akkor 30+5% -tól akár 30+18% kedvezményt is kaphatsz.

 

Nálam a munka két részből áll jelenleg.

Az egyik a blogom írása, ahol bárki tájékozódhat a termékekről, az üzleti lehetőségről, a Forever Livingről. 

A másik, hogy beszélgetek az emberekkel, segítek nekik eligazodni a termékek között, válaszolok minden kérdésükre. Nagy szerencsémre a managerem orvos, így ha olyan kérdést kapok, amire nem tudok válaszolni, nyugodtan fordulhatok hozzá. Persze a Forevernek, mert komoly cégről van szó, van saját orvostanácsadó csapata. Őket is lehet mindig keresni, bátran lehet tőlük kérdezni, ha valamit nem tudunk.

 

Mi történik, ha elkezded ezt a munkát?

Lesz pénzed, szabadidőd, amikor csak szeretnéd, lelki és testi egészséged. Persze ehhez nem 2 hetet kell dolgozni, de nem is 40 évet kell végig gürcölni. Sokan azt várják el tőlem, hogy mondjam meg, pontosan mennyit fognak keresni 1 hónap alatt. Amennyit dolgozol. Ez mindenkinél más. Van aki nagyon akarja, és van aki csak szeretné.

De mi történik, ha komolyan veszed magad?

 

„Főállásban lehetsz apa, anya, feleség, férj, EMBER.” V.R.

 

képek forrása: pexel.com

Hits: 32

Üdvözöllek újra itt! 

Ma nagyon dolgos napom volt szerencsére. Szerdán, november 8-án lesz egy Kóstolj bele est, ahol a cégemről lehet előadásokat hallgatni, illetve megkóstolni néhány terméket. Most két előadás lesz. Egy orvosi, ami a termékekről fog szólni, ezt dr Kovács Margit főorvos asszony tartja, aki nem mellesleg a managerem, a másodikat pedig én.

Nekem arról kell beszélnem, miért fogtam bele ebbe a munkába, miért pont a Forever Living Products-ot választottam, hogyan oldom meg itthonról a feladataimat. Szóval, ma délelőtt ennek az előadásnak az anyagát kellett rendbe szednem. Szerencsére Klári hagyott dolgozni. Nagyon rendes volt tőle. Jutalmul utána kimentünk homokozni. 

Nehéz ám összehozni egy ilyen előadást!

Én naiv. azt hittem, hogy könnyebb lesz összeszedni a gondolataimat a munkáról. Tévedtem. Annyi minden jutott eszembe, de 20 percre kellett terveznem. Valahogy így nézhettem ki:

Nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen az a néhány dolog, amit megosztok majd a jelenlévőkkel. Aztán maradtak az alap dolgok, amiket én is jóknak tartottam, amikor körbejártam a “Miért ez a cég legyen” témát. Ilyenek például, hogy a Forever 1978-ban alakult, és azóta töretlenül működik. Számomra teljesen hihetetlen volt eleinte, hogy évi 3 milliárd dollár a bevételük, pedig egy családi vállalkozásról van szó.

Aztán leírtam azt is, hogy mindent egy kézben tartanak: a termesztést, a feldolgozást, a csomagolást, és a szállítást is. Egyedül reklámozással nem foglalkoznak. Na ez az én feladatom! Reklámozom a termékeket. Ennyi.

Jónak tartom még, hogy passzív jövedelmet érhetek el. Milyen király dolog, hogy 10-15 év munka után, ha akarok, nyugdíjba mehetek. Nem kell 40 évig robotolni. Jaj, nem maradhat ki, hogy örökölhető az üzlet, azaz valamelyik gyerekem majd átveheti a munkámat, és folytathatja onnan, ahol én abbahagytam. Ez olyan szuper. Majd csak azt kell eldönteni, hogy melyik gyerek kapja meg. Ákos, már pár hónapja közölte, hogy ő is üzletépítő szeretne lenni. 7 évesen tudja mi lesz a jó neki!

Ezeket a dolgokat szeretném majd elmondani az előadáson. Ha 60 percem lenne, biztos beszélnék arról is, mennyire jó érzés, hogy a gyerekeim mellett tudok dolgozni itthonról, és milyen jó látni, hogy a kicsik mennyire jól tudnak alkalmazkodni. Már tudják, hogy ha online beszélgetést tartok egy érdeklődővel, akkor nem rohangálhatnak visítva körbe-körbe a lakásban. Olyankor oda jönnek mellém, és integetnek annak, akivel éppen beszélek. Imádom őket! De most nem lesz 60 percem, ezért a rövidített verziót kell elmondjam. 

Szerinted miről beszéljek még?

Van egy ötletem!

Miközben írtam ezeket a sorokat, az jutott eszembe, hogy beteszek a poszt végére egy 6 perces videót. Ezt egyszerűen Lehetőség videónak hívom. Szeretném, ha Te is megnéznéd. 

Legyen vidám estéd!

 

 

Hits: 32