Néhány évvel ezelőtt, amikor elkezdtem ismerkedni a Forever Living nagyszerű termékeivel, az elsők között volt az, amit ma szeretnék neked bemutatni. Ez pedig az Aloe First (ejtsd: förszt). Ez a csodálatos termék azóta sem hiányozhat a lakásunkból, a fürdőszobában, a hűtőben mindig megtalálható, illetve a táskámban is szokott lenni egy kis üveggel, vészhelyzet esetére.

Nagyon sokféle problémára tud gyors segítséget nyújtani.

Az aloe first nem csodaszer a titka abban áll, hogy gondosan válogatott természetes anyagok ideális keveréke. Alapvetően stabilizált aloe vera gélt tartalmaz, de megtalálható még benne a propolisz, allantoin és további 11 gondosan válogatott, jótékony hatásairól ismert gyógynövény kivonata is.

A propolisz fokozza az aloe vera természetes bőrnyugtató és bőrvédő hatásait, az allantoin olyan bőrvédő hatóanyag, amely számos gyógynövény mellett az aloe verában is megtalálható.

Tartalmaz golgotavirág, orvosi zsálya, gyömbér, borágófű, szantálfa,  körömvirág, cickafark, kakukkfű, kamilla, gyermekláncfű és eukaliptusz kivonatokat.

Az Aloe First spray biztosítja a bőr természetes nyugalmát és a PH egyensúlyát, könnyen alkalmazható még az érzékeny bőrűek számára is.

az Aloe First-öt hámsérülések, horzsolások, égések és napégés esetén a bőr megnyugtatására alkalmazhatod. Ezenkívül hajra permetezve is véd a káros környezeti hatásoktól.

források: Forever termékismertető, flpshop.hu, pexels.com

 

 

További kérdéseiddel nyugodtan keress meg valamelyik elérhetőségemen:

telefon/skype/viber: +36 70 369 4155

email: kriszti@foreveranyu.hu

messenger: m.me/nagykriszti

Ha kíváncsi vagy, ki is vagyok, kattints IDE!

Hits: 31

Hihetetlen dolgok vannak ám

Hihetetlen dolog történt velem pár nappal ezelőtt. Eddig gondolkoztam, hogy leírja-e, de úgy döntöttem, fordítok rá egy kis időt. Amióta a Forever üzleti partnereként dolgozom, egyre gyakrabban keresnek meg olyanok, akik hasonló üzletben tevékenykednek. Általában meghallgatom őket, mert én sem szeretem az azonnali visszautasítást, és érdekel, hogyan működik a többi üzlet. Szeretek utánanézni a “konkurenciának”, hogy tudjam, mivel másabb, mivel jobb a Forever lehetőség. Természetesen, ha akad egy beszélgetőpartner, akkor nekik kérdéseket is felteszek, a termékekkel, az üzleti lehetőséggel, a marketing tervvel kapcsolatban. 

Először úgy egy éve keresett fel egy személy, miszerint egy most alakult magyar céghez keres munkatársakat. Azért keresett meg, mert látta, hogy a Foreverrel foglalkoztam akkor is, és így nekem milyen egyszerű lenne, mert tudom, hogy megy ez a munka. Elkezdtem kérdezgetni a cégről, a tulajdonosról, a marketingről, de mindig azt a választ kaptam, hogy a megadott linken tudok regisztrálni, és akkor majd mindent megtudok. Regisztráció nélkül semmit! Na ez az üzlet nem keltette fel a figyelmemet. 

 

Legutóbbi esetem

Aztán több ilyen beszélgetés után jött a legutóbbi eset. Így utólag már vicces, de akkor mérges voltam, mert megint olyannal akadtam össze, aki rontja az ajánlási marketinggel foglalkozó emberek hitelét. Pedig elhiheted nekem, vannak olyanok, akik tényleg értenek ehhez a szakmához, és komolyan is veszik a munkájukat, nem akarják átverni az embereket. 

Szóval egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül rám írt egy ember, aki úgy gondolta, hogy átcsábít az ő üzletébe, mert látja, hogy hasonlóval foglalkozom. Gondoltam, akkor kérdezgetek egy kicsit, ha mér azzal kezdte, hogy ők jobbak mint a Forever Living, sokkal jobban csinálnak mindent, és hozzá már rengeteg Forever üzleti partner átment. A Foreverről tudnod kell, hogy itt nem engedik meg, hogy több fenékkel ülj meg egy lovat. Kizárólagosságot követel, azaz nem lehetsz egyszerre több ilyen cég munkatársa, beosztottja. 

 

Elkezdtem érdeklődni a cégről, a vezetésről, a termékekről, a marketing tervről. Mindig csak azt kaptam, hogy higgyem el neki, ez sokkal jobb. Tényeket, konkrétumokat nem. Semmit! Aztán mondta, hogy találkozzunk valamikor, és személyesen elmond mindent. Elmeséltem neki, hogy 3 gyerekem van, Klári még nincs oviban, tehát vele vagyok folyton. Személyes találkozóra, úgy, hogy nincs velem gyerek, lehetetlen. Ezért jó lenne, ha online tudnánk beszélni, úgy szívesen meghallgatom. De nem! Ő erre nem hajlandó! Na jó, ok, nem mindenki ért a technikához. Akkor küldjön nekem anyagok email-ben a marketing tervről, a cégről. Nem! Erre sem volt hajlandó, és a beszélgetés itt abba is maradt. 

 

 

Miért is írom le ezt most?

A történet után kicsit gondolkoztam. Azoknak az embereknek, akik érdeklődnek az ilyen jellegű lehetőség iránt, hasonló kérdéseik lehetnek, mint nekem. Mert biztos, hogy az az egyik legfontosabb kérdés, hogy a lehetőség biztonságos-e, mert senki sem akar olyan munkába fogni, ami 3-4 hónap után csődöt mond, és nem a munka, hanem a cég vagy a termékek miatt.

Ezért most válaszolok a saját kérdéseimre, hátha megnyugvást hozok az érdeklődők számára. Na, lássuk:

 

Van-e piaca a Forever Living Productsnak ma Magyarországon?

Természetesen van. Magyarország lakosságának 70%-a túlsúlyos, 40 %-a kórosan.  3.000.000 ember küzd allergiával.  A magyar emberek 56 %-ánál megtalálható valamilyen szív- és érrendszeri probléma. Minden harmadik ember küzd vagy küzdött daganattal.

Tehát addig lesz piaca a Forever Living Productsnak Magyarországon, amíg ezek a számok 0-ra nem csökkennek.

 

Mit lehet tudni a vállaltról és a vezetéséről?

Nagyon sok mindent, hiszen a Forever Living Products nem titkos. 

1978-ban Rex Maughan megalapította a Forever Living Products-ot.

Rex Maughan
Rex Maughan

Terve egyszerű volt: az embereknek olyan népszerű és fogyasztható termékeket kínálni. Olyanokat, melyek elősegíthetik az egészség és a jó közérzet megőrzését.

Az eredmények ma már magukért beszélnek. A vállalatot még ma is Rex irányítja. A Földön nincs még egy ilyen vállalat, amely elképesztő termékein, stabil üzleti modelljén keresztül életeket változtat meg.

2009-ben jött létre a Forever Giving. Ez a Forever Living Forever Üzleti Partnereinek módot ad arra, hogy adományaikkal elősegíthessék a világ jobbítását. Különböző jótékonysági szervezetekkel együttműködve küzd a szegénység, az éhezés, és a gyermekek számára elérhető egészségügyi szolgáltatások hiánya ellen. Az alapítvány a természeti katasztrófák helyszínein is igyekszik csökkenteni a nélkülözést.

Rexnek hatalmas a szíve, és szívből törődik az emberekkel – különösen az alkalmazottaival, a Forever Üzleti Partnereivel, és az egész Forever közösséggel. Rex és felesége, Ruth erre a jótékonysági munkára úgy tekintenek, mint legnagyszerűbb teljesítményükre. Ezen az úton pedig a Forever egyre nagyobb sikereket ér el.

1978-ban inspirációra és kemény munkára alapozták a Forever Living Products-ot. Ma már egy multi-milliós nagyvállalat, amely életeket változtat meg. Kozmetikai illetve étrend-kiegészítő termékek százait gyártja, és értékesíti világszerte.

Több évnyi tapasztalatból, szilárd értékekből és a felülmúlhatatlan minőségi rendszerből merítve a Forever Living Products új ösvényeket tör magának napjainkban is.

Amikor Rex Maughan megalkotta a Forever Living Products-ot tisztában volt vele, hogy nem állhat érdekében megbízni harmadik félben. Rex ezért ragaszkodott hozzá, hogy egy teljes mértékben vertikálisan integrált vállalatot hozzon létre, amely biztosítja, hogy az ültetvényeket, a gyártást, a csomagolást és a raktározást mind a Forever tarthassa egy kézben. Azáltal, hogy az ültetvények, az Aloe feldolgozása, csomagolása, valamint a raktározás is a Forever saját kezében van, felügyelni tudjuk a minőséget és a költségeket minden lépésnél.

Rex előrelátása lehetővé teszi a Forevernek, hogy a minőségi irányítást és a költségeket minden egyes lépésnél felügyelhesse.

Forever Living Products vezetősége
Forever Living Products vezetősége

Küldetésnyilatkozat

“Olyan gyümölcsöző környezetet építünk, melyben az egyének. méltóságukat megőrizve azok lehetnek, akik lenni akarnak. Olyan környezetet, amelyben a becsület, az együttérzés és a jókedv mutat utat. Szenvedélyt, hitet teremtünk és táplálunk vállalatunk, termékeink és az általunk képviselt üzletág iránt. Elkötelezetten keressük a tudást és az egyensúlyt, bátran vezetve vállalatunkat és Termékforgalmazóinkat. NAGYSZERŰ dolgokat hozunk létre.”

                                                                                Rex Maughan és Gregg Maughan

 

További információkat a Forever Living Products-ról itt olvashatsz.

 

Szilárd etikai kódex

A Forever büszke a Direct Selling Association-beli (DSA, Direkt Értékesítési Szövetség) tagságára, mely már hosszú ideje fennáll.

A DSA egy amerikai kereskedelmi szövetség, mely olyan vezető cégeket tömörít magában, amelyek termékeket és szolgáltatásokat értékesítenek közvetlen úton a fogyasztóknak.

Körülbelül 200 vállalat a tagja a szövetségnek, melyek közül sok világszerte ismert brand márka. A szövetség „küldetése”: „Megvédeni, szolgálni és népszerűsíteni a tagvállalatok hatékonyságát és a független üzleti partnereket, akiket képviselnek. Biztosítani, hogy a tagvállalatok termékmarketingje/szolgáltatásmarketingje a legmagasabb üzleti etikai elvek által vezérelt.”

Az etikus üzleti gyakorlat és fogyasztói szolgálat iránt a szövetség által vállalt elkötelezettség sarokköve az etikai kódex. Minden tagvállalat vállalja, hogy betartja a kódex előírásait, és gyakorlatait, mely feltétele a belépésnek, és a tagság fenntartásának a szövetségben. A Forever büszke arra, hogy tagsága a szövetségben hosszú ideje szakadatlanul fennáll.

A magyarországon is jelen levő  DSA “ágnak” össszesen 12 tagja van. Ez a 12 cég vállalta fel, hogy Magyarországon is betartja és betartatja az etikai kódexet. 

 

A termékek minősége megfelelő?

Igen. Mindegy Forever-es termék prémium minőségű. Ezt nem csak azért írom, mert a vállalattal dolgozom, hanem mert én is régóta használom a termékeket. De nem csak én, bátran adom a gyerekeimnek is. Nagyon sok hagyományos kereskedelemben megvásárolható terméket kicseréltem már a Forever saját termékeire. És teljesen nyugodtan és őszintén le tudom írni, hogy sokkal jobban jártam. A Forever Living Products termékeivel 100%-osan meg vagyok elégedve. Mi más garantálja a legjobb minőséget, mint az, hogy a termékekre pénzvisszafizetési garanciát vállal a Forever Living.


 

 

Mit lehet tudni a marketing tervről?

Ezt nagyon hosszan tudnám ecsetelni, de elégedj meg most azzal, hogy megbízható. Az utóbbi 40 évben csak akkor változott, amikor az feltétlenül szükséges volt, és minden esetben pozitívan hatott az üzletre, az Üzleti Partnerek előnyévé vált. A legutóbbiról itt olvashatsz: Nagyszerű változás a Forever Living Products-nál

Ebből a videóból többet is megtudhatsz az üzletről és a munkáról:


 

Mi történik, ha nem tudok minden nap dolgozni?

Semmi. Amikor elkezded a munkát, megbeszéljük, hogy mennyi időt tudsz rászánni. Mivel nekem is a családom az első, így nem napi 8 órában dolgozom. Vannak olyan napok, például, ha valamelyik gyerek beteg, hogy egyáltalán nem is foglalkozom vele. Persze, ha gyorsabban szeretnél sikereket elérni, akkor a lehető legtöbbet kell dolgozni. Nem 10 percet, ahogy nagyon sok kérészééletű cég munkatársai mondják. Ami nagyon fontos, ha elérsz egy üzleti szintet, és bármilyen ok miatt nem tudsz dolgozni, nem fogsz visszaesni, nem veszíted el a szintedet!

 

Elkezdek dolgozni, de meggondolom magam.

Ilyen előfordulhat, bár saját tapasztalatom szerint, ha valaki komolyan veszi, akkor lehetetlen. Nekem is voltak olyan munkatársaim, akik regisztráltak, elkezdtek dolgozni, aztán rájöttek, hogy itt dolgozni kell, és nem folytatták. Ilyenkor sincs probléma. Az új szabályzatunk szerint, ha nem 6 hónapig inaktív vagy, akkor egyszerűen megszűnik a regisztrációd. De veled ez nem fordulhat elő. Hiszen én is sokat tanultam az utóbbi időben, már teljesen máshogy kezelek egy új partnert, mint egy évvel ezelőtt. Ez a munka a fejlődésről szól. Nem csak te fogsz pozitívan fejlődni, hanem én is.

 

Nem tudok eljárkálni itthonról!

Én se. Ezért dolgozom online. A munkám nagy része elvégezhető itthonról, hiszen online felületeken is kapcsolatba tudok lépni az emberekkel. Sőt, itt sokkal könnyebb. Minden beszélgetést, bemutatót meg lehet tartani az internet segítségével. Rengeteg felület létezik már, amik segítségedre lehetnek: Facebook, Messenger, Viber, Instagram, Pinterest, WhatsApp, YouTube, Vimeo. Soroljam még? Az online munkát a vállalat is segíti, hiszen rengeteg anyagot kapunk nap mint nap a munkánkhoz. 

Nézd meg a Forever YouTube csatornáját IDE kattintva!

 

Neked vannak még kérdéseid a Forever Living Productsal kapcsolatban?  Ha igen, kérlek keress meg, és írd meg nekem ezeket. Szeretném tudni, hogy milyenek merültek még fel benned. Mindenre szívesen válaszolok, mert ezekből a kérdésekből én is tanulok. Előre is köszönöm a segítségedet!

Az email címem: kriszti@foreveranyu.hu

De megtalász Facebookon is Nagy Kriszti Foreveranyu néven.

 

Legyen mosolygós napod!

 

 

 

 

forrás: foreverliving.com, foreveranyu.hu

Hits: 59

Ahol megmutathatod magad

Szerda. Ilyenkor tartják a debreceni Forever lerakatban a nyílt bemutatókat. Azért nyílt bemutatók, mert bárki ingyen látogathatja. Az is részt vehet rajta, aki már régóta tagja e nagyszerű cégnek, és az is, aki ismerkedni szeretne a Forever termékeivel és üzleti lehetőségeivel. munka

Minden héten más tartja az előadást, olyanok, akik nagyszerű eredményeket értek el az üzletben, de az utóbbi időben lelkes “kezdők” is megmutathatják tudásukat. Novemberben én is tarthattam egy üzleti prezentációt. Nagyon élveztem, hogy kiállhattam és elmondhattam, hogy én milyennek látom a Forever tökéletes üzleti lehetőségét. munka

Ezeken a nyílt előadásokon mindig lehet valami újat hallani, akár a termékekről, akár az üzletiről van szó. Minden alkalommal motiválódhatok. Érdekes dolog más emberek szemszögéből látni egy ilyen csodálatos lehetőséget. 

Havonta egyszer van Kóstolj bele! nap, amikor az üzleti és a termékbemutató után meg lehet kóstolni egyes termékeket is. Amikor offline dolgoztam – azaz személyesen találkoztam azokkal az emberekkel, akik érdeklődtek a Forever termékei vagy munkalehetősége után – erre a bemutatóra szívesen vittem el a jelölteket, mert nem csak „elméletben” hallhattak információkat, hanem ki is próbálhatták azokat.

 

 

A legújabb

Most szerdán egy nagyszerű előadáson lehetett részt venni. Kivételesen nem egy óráig tartott, hanem majdnem kettőt, de minden percéért megérte.

Ezt a bemutatót Varga Róbert gyémánt-zafír manager tartotta. Az ő neve minden, munkáját komolyan vevő FLP-s előtt ismerős. munka

Mindig elmondom az érdeklődőknek, hogy ennél az üzletnél nem számít, hogy ki vagy, mit csinálsz, honnan jöttél, mennyit tanultál, hiszen csak az fog számítani, amit a Forevernél letettél az asztalra. Ezt mutatja Varga Róbert eddigi életet is. Weboldalán ezt írja magáról:

„1963-ban születtem egy szabolcsi kis faluban és ahogy mindenki arrafelé, a mi családunk is a mezőgazdaságból élt. Erről szólt a gyermekkorom, de álmodozásban mindig jó voltam és tudtam, hogy van más élet, bármily kilátástalannak is tűnt ez akkor még.

Nyírbátorban, majd Budapesten tanultam, később nyomozó lettem a BRFK kötelékében, ezután pedig saját lábamra álltam és elindítottam a vállalkozásomat. Kemény iskola volt, hibás pénzügyi döntéseket hoztam, amelyek tetemes adósságot szakítottak a nyakamba. A tengerentúlon kaptam állásajánlatot, ebből terveztem rendbe hozni a tartozásaimat és ekkor egy nagyon kedves barátom, Leveleki Zsolt hívta fel a figyelmem a Forever Living Products által kínált lehetőségre. Az üzlet elindult utcai telefonfülkéből építve, autó nélkül, egy 6 m²-es szobabérletből és túl azon, hogy nem csak az adósságokat tudtam rendezni, hanem nagyon magas anyagi és emberi megbecsülést kaptam és kapok a Forever Living-től, régi álmaim váltak valóra. Bejárhattam a világot, eljutottam a Mont Blanc-ra és a Kilimanjaro-ra, képviselhettem a Forever céget Maratoni futóversenytől kezdve világrendezvényeken át, ahol rendszeresen megtisztel a Forever Living Products a meghívásával.

A pénzen túl az intellektuális és lelki fejlődés is része lett az életemnek. Támogatni tudok általam fontosnak tartott ügyeket: többek között a drogmegelőzés és az állampolgári jogok területén, csoportunk a Forever Giving Alapítvány rendszeres támogatója.” forrás: vargarobert.com

 

A mostani előadása nagyon tetszett. A saját szemszögéből mutatta be a Forever üzleti lehetőségét, amely nagyon sok pontban összecsengett az én véleményemmel, illetve azokkal a dolgokkal, amit én is mindig elmondtam, amikor az üzletről beszéltem.

Az jutott eszembe, mi lenne, ha még egy posztban összeszedném azokat a dolgokat, amelyek jellemzik a munkánkat, és amik megerősítést nyertek bennem Varga Róbert előadása után.

 

Ember mozgatórugói

Három dolog határozza meg az embert, amiért képes mindent megtenni:

Pénz
Egészség
Szabadidő

Minden ember egész életében azért dolgozik, hogy ezeket elérje. Igaz, ha nem jó munkát választ, vagy nem motivált eléggé, akkor ezt a három dolgot sosem fogja elérni. Lehet, hogy egyet vagy kettőt igen, de mindhármat sohasem.

Az egészség alatt nem csak a testi egészséget értjük, hanem a lelkit és a szociálisat is. 1948-as megalakulásakor az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) az egészséget a következőképpen definiálta:

„Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegséghiánya”.

Ez a definíció is megerősíthet minket abban, hogy az egészséghez nem csak egészségesen kell élnünk, hanem bizony kell hozzá a szociális jólét, amit a pénz biztosíthat mindenki számára.

Hogyan is lehet pénzt keresni?

Az első lehetőséged, hogy tanulsz (lehetőleg jól), majd keresel egy jól fizető állást, és dolgozol minimum 40 évig. Ha ezt végig tudtad vinni, nyugdíj után marad néhány éved élvezni a jólétet.

 

A második lehetőségnél hamarabb eljuthatsz ahhoz a ponthoz, amikor el tudod mondani, hogy most már nem fogsz dolgozik, mert élvezni akarod munkád gyümölcsét. Ebben az esetben napi 14-16 órát dolgozol, esetleg 2-3 állásban, akár hétvégén is. Lesz jólét, de a testi és lelki egészségben nem vagyok teljesen biztos.

 

Lehetsz „hagyományos” vállalkozó is. Mit jelent a hagyományos szó ebben az esetben?  
Indítasz egy vállalkozást 5-10 millió forintos, komolyabb vállalkozás esetén 50-100 millió forintos tőkével.

Elsajátítasz olyan tudást, mint pl a marketing, informatika a saját tudásod mellé, mert kell neked majd egy weboldal, esetleg webshop, és reklámozni is szeretnéd majd az üzletedet.

Szükséged lesz egy termékre, termékekre, amely(ek) lehetőség szerint egyediek, és 10 év múlva is aktuálisak lesznek, mert ugye nem 1-2 évre indítod a vállalkozásodat?

Kerítened kell nagyon sok időt – gondolom a szabadidőd kárára – mert ha nincs alkalmazottad, akkor nem napi 8 órában fogsz dolgozni.

Lehetnek alkalmazottaid, hogy segítsék a munkád, de ha valamelyik felmond, ki fog azonnal beállni helyette? Persze, hogy te!

Még nem írtam a hatósági engedélyekről. Ezekről nem is fogok, mert a mi vállalkozásunkban nincs szükségünk ezekre, de úgy sejtem, hogy nem lehet egyszerű mindet beszerezni, illetve minden feltételnek megfelelni.

 

Miben különbözik a mi vállalkozásunk?

A befektetés a mi esetünkben nagyjából 0 Ft. Igaz én beszereztem néhány füzetet, tollat, de maximum 2000 Ft-ot fordítottam erre.

Szaktudás nem kellett. Én eredetileg tanító, könyvtáros, informatika tanár, néptáncoktató vagyok, semmi közöm nem volt a marketinghez. Mindent menet közben tanultam meg. És az a legjobb, hogy annyira megszerettem a tanulást (pedig az egyetemen rendesen kiírtották belőlem ennek a szeretetét), hogy a mai napon is oktatóanyagokat vadásztam, hallgattam. Rengeteg szakmai könyvet olvastam el az utóbbi 2 évben.

A termékek előállításával sincs problémám, hiszen a Forever Living Products prémium minőségű termékeket készít, és még a csomagolásról és a szállításról is gondoskodik.

Idő is marad mindenre, hiszen ez egy igazi otthoni munka. Még akkor is elvégezhető a legtöbb munkád, ha nem akarsz online dolgozni. Ha az online munkát választod, akkor ki se kell mozdulj otthonról.

Szuper dolog, hogy itt nincs főnököm, csak én vagyok. Persze ez lehet rossz is, ha éppen nincs kedvem dolgozni, pedig nagyon kellene.

 

Amit a Foreverről nem mondtam még el eddig

Jelenleg 160 országban van jelen (ezt biztos mondtam) a Forever Living Products, és eddig egy országból sem kellett kivonulnia. Sehonnan.

A gazdasági válság alatt sem csökkent a Forever bevétele, teljesítménye. Ez idő alatt is 4,5%-os növekedésre volt képes.

 

Tények az MLM-ről

Magyarországon (külföldön nem így van) nagyon sok ember valami rejtélyes, gonosz dolognak tartja ezt a vállalkozási formát. Pedig nem az. Ez azért van az emberekben, mert régebben nagyon sok úgynevezett piramisjáték volt jelen Magyarországon, amibe sokan belebuktak. Ez akkor beleégett az emberek agyába, és nagyon nehéz megváltoztatni ezt. Pedig az MLM nem egyenlő a piramisjátékkal.

A világon 45 millió ember foglalkozik ilyen jellegű vállalkozással.
Hetente 135.000 ember csatlakozik valamelyik MLM rendszerű céghez.
Ezen emberek 20 %-a keres 12.000 eurónál (3,7 millió Ft) többet havonta, 6 %-a 50.000 eurónál (15,6 millió Ft) többet, 3 %-a pedig 100.000 eurónál (31,3 millió Ft) többet.  

 

„A gazdagok kapcsolatokat és hálózatot építenek, mindenki más meg munkát keres” Robert Kiyosaki

 

 

Van-e piaca a Forever Living Productsnak ma Magyarországon?

Természetesen van. Magyarország lakosságának 70%-a túlsúlyos, 40 %-a kórosan.  3.000.000 ember küzd allergiával.  A magyar emberek 56 %-ánál megtalálható valamilyen szív- és érrendszeri probléma. Minden harmadik ember küzd vagy küzdött daganattal.

 

Tehát addig lesz piaca a Forever Living Productsnak Magyarországon, amíg ezek a számok 0-ra nem csökkennek.

 

Miért kellene csatlakozniuk az embereknek?

Legtöbbször ezt a kifogást hallom: „Én nem akarok eladni semmit!” A munkám során nem eladok. Varga Róbertet idézve:

”Itt nem eladunk, itt mindenki vesz.”

Egy fogyasztói hálózat kiépítése a célom, ahol már az újonnan regisztrált vásárlók is 15 %-kal olcsóbban tudják megvenni a termékeiket.
Ha pedig úgy döntöttél, hogy nem csak termékfogyasztó akarsz lenni, hanem ezt választod munkádnak, akkor 30+5% -tól akár 30+18% kedvezményt is kaphatsz.

 

Nálam a munka két részből áll jelenleg.

Az egyik a blogom írása, ahol bárki tájékozódhat a termékekről, az üzleti lehetőségről, a Forever Livingről. 

A másik, hogy beszélgetek az emberekkel, segítek nekik eligazodni a termékek között, válaszolok minden kérdésükre. Nagy szerencsémre a managerem orvos, így ha olyan kérdést kapok, amire nem tudok válaszolni, nyugodtan fordulhatok hozzá. Persze a Forevernek, mert komoly cégről van szó, van saját orvostanácsadó csapata. Őket is lehet mindig keresni, bátran lehet tőlük kérdezni, ha valamit nem tudunk.

 

Mi történik, ha elkezded ezt a munkát?

Lesz pénzed, szabadidőd, amikor csak szeretnéd, lelki és testi egészséged. Persze ehhez nem 2 hetet kell dolgozni, de nem is 40 évet kell végig gürcölni. Sokan azt várják el tőlem, hogy mondjam meg, pontosan mennyit fognak keresni 1 hónap alatt. Amennyit dolgozol. Ez mindenkinél más. Van aki nagyon akarja, és van aki csak szeretné.

De mi történik, ha komolyan veszed magad?

 

„Főállásban lehetsz apa, anya, feleség, férj, EMBER.” V.R.

 

képek forrása: pexel.com

Hits: 32

 

Mostanában nem sokat mozdultam ki itthonról. Ezért szerdán úgy döntöttem ideje megmozdulni, és bementem Debrecenbe a Forever lerakatába. Szeretek ide bejönni, mert mindig nyugodt a légkör. Itt mindig mindenki kiegyensúlyozott, és ami számomra nagyon fontos, mosolygós. Eddig még sosem volt olyan, hogy nem akartam eljönni ide, de kellett. Mindig felüdülés betérni a lerakatba. Szóval ideális környezet a munkához, ha esetleg nem otthon szeretnék dolgozni.  mindennapi termék

Ha már itt voltam, vásároltam is néhány terméket magamnak és a gyerekeknek is. Úgy gondoltam, ezeket meg is mutatom neked, és elmesélem, hogy melyik miért jó. 

 

Mindennapi bevetésen a termékek

Ezeket a termékeket, amiket mindjárt megmutatok neked, minden egyes nap használom. Természetesen bátran tudom ajánlani mindenkinek, így neked is!

 

Aloe Hand Soap

Ez egy folyékony szappan, amely kézpuhító összetételű, és természetes tisztítóhatású anyagokat tartalmaz. Található benne 100% stabilizált Aloe Vera Gél és gyümölcskivonat. Ami nagyon fontos: parabénmentes! A gyerekeim imádják, mert nagyon jól habzik, és kellemes illata van. 

 

Forever Kids
 

A Forever Living Products egyik – számomra nagyon kedves – multivitaminja kifejezetten gyerekek számára készült. Ez a Forever Kids multivitamin. A gyerekeim csak ezt kapják kicsi koruk óta. Nagyon szeretik, mert nagyon szuper íze van, és nem kell egészben lenyelniük, mivel rágótabletta. Azaz igazság, hogy én is gyakran csenek a dobozból, nagyon szeretem.

A Forever Kids nem tartalmaz mesterséges színezékeket, és tartósítószert sem. Nagy előnye, hogy napon érlelt zöldségek és gyümölcsök vannak benne:

pirospaprika, paradicsom, eper, vörösáfonya, acai, mangosztin, goji, pomegránát, áfonya, brokkoli, spenót, vadkáposzta, cékla, sárgarépa, tök, szőlő, alma, acerola,  káposzta, hagyma

Ez 20 féle zöldség, gyümölcs. Nem aroma, hanem valódi zöldség és gyümölcs!

 

Forever Nature-Min

Szervezeted hasznát veheti a tenger mélyén található tápanyagoknak,  mert testsúlyunk 4%-ában megtalálhatóak ezek az ásványok. Mivel a testünk nem képes ásványi anyagokat termelni, azt a táplálékokból kell magunkhoz venni. A Forever Nature-Min ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz kiegyensúlyozott arányban, a maximális hatás elérése érdekében. A természetes tengeri üledék ásványi alapjából álló Nature-Min biztosítja a kellő mennyiségű ásványi anyagokat, melyek az emberi szervezetben megtalálhatók. Szervezetünkben található ásványi anyag fontos szerepet töltenek be: 

A kalcium és a magnézium szükséges a megfelelő csontozat fenntartásához és az izomműködéshez.

A vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A cink, a jód, a vas elősegíti a normál szellemi működés fenntartását.

A jód hozzájárul az idegrendszer egészséges működéséhez, a pajzsmirigy normál működéséhez.

A szelén és a réz hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges

A mangán szükséges a normál kötőszövet képződéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A molibdén hozzájárul a kéntartalmú aminosavak normál anyagcseréhez.

 

A Forever Nature-Min kiváló mód annak biztosítására, hogy a szervezet az egészséges, kiegyensúlyozott életmódhoz szükséges ásványi anyagokat és nyomelemeket jusson.

Forever Fields of Greens

Napjainkban a túlhajszolt életmód és a gyorséttermek kényelme miatt gyakran nem eszünk tápanyagokban gazdag friss ételeket. A Forever Living egyszerű megoldást biztosít a kényelmes étkezéshez: ez a Fields of Greens.

Ha egy pillantást vetsz az összetevőire láthatod, hogy ez a készítmény a tápanyagok kész tárháza, hiszen kifejezetten a tápanyagok hiánya elleni küzdelemre van kialakítva. Pótolja a hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, antioxidánsokat és a klorofillt. A Fields of Greens zsenge árpa fűből (kálium, kalcium, magnézium, vas, nátrium, réz, foszfor, cink és mangán található benne), búzafűből (vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel), lucernával (ásványi anyagokban, A-, B6, E- és K-vitaminokban gazdag) és cayenne borsból készül. További összetevője a méz, a vitaminok, ásványi ásványok és aminosavak forrása, amelyek elősegíthetik a szervezet egészségének megőrzését.

 

Forever Garlic-Thyme

A fokhagyma és a kakukkfű évezredek óta része táplálkozásunknak. Egy i.e. 1500-ból származó egyiptomi papirusztekercs a fokhagymával kapcsolatban 22 olyan felhasználási módot említ, ami jót tesz az egészségnek. Ma már kezdjük megérteni milyen módon. 

A fokhagyma és a kakukkfű, ez a két hatékony antioxidáns, melyek a Forever Garlic-Thyme-ben megtalálhatók, remek eszközei a jó egészség fenntartásának. Amikor a fokhagymát feldaraboljuk vagy összezúzzuk, az enzimek hatékony baktérium elleni anyagot termelnek. Emellett a fokhagyma előnyösen befolyásolhatja a vér triglicerid szintjét. Ebben a szagtalan zselé kapszulában más egészséges anyagok is jelen vannak, mint például a lecitin. A fokhagyma kéntartalma szintén jótékony tulajdonságokat rejt. A fokhagyma mellett tartalmaz szelént is. A fokhagyma emellett tartalmaz szelént is mint antioxidáns nyomelemet.  A Garlic-Thyme-ban található egyéb jótékony tápanyagok a kálium, kalcium, magnézium, D vitamin és C vitamin.

Forever Immublend

A Forever Immublend célja, hogy a termékben lévő cink, C- és D3-vitamin támogassa az immunrendszer működését, annak első védelmi vonalától az utolsóig. A Forever Living által szabadalmaztatott formula minden összetevője különösen nagy szerepet játszik az immunrendszered támogatásában. Segítheti a tested biológiai védelmi rendszerének a csúcsteljesítmény eléréséhez, hogy te gond nélkül végezhesd mindennapi teendőidet.

A Forever Immublend laktoferrint, maitake és siitake gombákat, továbbá cinket, C- és D3-vitaminokat tartalmaz. 

A fruktooligoszacharid segítheti a jótékony hatású baktériumok megfelelő szinten tartását a bélrendszerben.
A maitake és a siitake  gombák hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.
A D vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásában.
A C vitamin elősegíti az idegrendszer megfelelő működését, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szemben védelméhez.
A cink hozzájárul a megfelelő szellemi működés fenntartásához, szerepet játszik a fehérje szintézisben, az immunrendszer normál működésében.
A C vitamin és a cink támogatja a szervezet immunrendszerét.

Ha szeretnél több információt a termékekről, vedd fel velem a kapcsolatot, illetve kattints IDE.

 

Nagy Krisztina

email: kriszti@foreveranyu.hu
facebook: nagykriszti

forrás: foreverliving.com, flpshop.hu

 

Hits: 75

Sikernap

A Forever Living Products Magyarországon minden évben többször tart úgynevezett Sikernapot. Amikor lehet, én is mindig megyek, mert nagyon sok motivációt ad nekem. Ez nem egy hivatalos program, velem mindig jön Klári is, amióta megszületett. Nagyon élvezi, hogy 5-6000 ember között szaladgálhat, visítozhat, mégsem szól rá senki. 

A Sikernapokon természetesen mindig vannak előadások, amiből nagyon sokat lehet tanulni. Ezeket az előadásokat mindig sikeres üzleti partnerek tartják. Ilyenkor kapják meg a kitűzőket is azok az üzleti partnerek, akik frissen minősültek új üzleti szintre. Annyira jó érzés, amikor felmész a színpadra, és átveszed dr Milesz Sándor országigazgatótól az új kitűződet.

Egy inspiráló előadás

2017. szeptember 23-án is tartottak egy ilyen Sikernapot. Itt  hallhattam egy nagyon-nagyon inspiráló előadást Peter Boots-tól. Olyan dolgokat hallottam tőle a Foreverről, amit eddig még nem.

Megtudtam, hogy Amerikában szokatlan ahogy a Forever eljár, hiszen ott megszokott dolog, hogy ha valaki egy nagy cég főnöke, akkor nagyjából 5 év múlva leváltják. A Forevert 40 éve Rex Maughan vezeti.

Megerősítést kaptam abban, hogy az én feladatom még mindig nagyon egyszerű: Beszélgetni Az Emberekkel. 

Igaz a Forever Living-re az is, hogy itt nem keresnek kevesebbet a nők. Nincs ilyen megkülönböztetés. Mindenki annyit keres, amennyit dolgozik.

A termékek azért is tökéletesek, és azért is felelnek meg a legmagasabb elvárásoknak, hogy én, mint üzleti partner ne kerülhessek nehéz helyzetbe, ha valaki megvásárol egy terméket az ajánlásom után.

 

Persze ezt a fantasztikus előadást te is megnézheted, 2 percnél kezdődik.

 

Ha szeretnél a munkáról további információt kapni, kattints a gombra!

Hits: 32

Varázslatos egészség

Néhány bejegyzéssel korábban leírtam, hogy miért fontos vitaminokat szedni. Arról is olvashattál, hogy milyen tulajdonságai vannak a jó étrend-kiegészítőnek. Úgy gondoltam, nagyon fontos megmutatnom, hogy nem csak írok a termékekről, hanem használom is őket. Én is vigyázok az egészségemre, egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy elvesszen az egészség az mindennapjaimból. Ezért a mai napon egy sorozatot indítok, amelyben bemutatom neked azokat a termékeket, amelyeket naponta használok

Tegnap a Forever Daily-vel ismerkedtél meg, ma pedig a termékfogyasztók egyik nagy kedvencéről olvashatsz majd, a Forever Aloe Vera Gélről.

Az alapok

Az Aloe növénynek kb. 400 fajtája terem a világ különböző száraz vidékein. Mindnek megvan a sajátos jótékony hatása, de csak egy fajtáját ismerik már évezredek óta varázslatos nyugtató hatásáról. Ez az Aloe Barbadensis Miller.
A történelem egyik legrégebben ismert növényeként az Aloéról már időszámításunk előtt 2200-ból is találhatók feljegyzések sumér agyagtáblákon. Az Aloe Verát már régóta dicsérik természetes nyugtató, hűsítő és hidratáló hatásai miatt. Enyhíti a kisebb égési sérüléseket, nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt, sőt támogatja a bőr természetes regenerációs képességét. 

A Forever Aloe a Dominikai köztársaságbeli és a texasi ültetvényeken terem. Gondosan termesztik és nevelik, biztosítva ezzel, a növények lehető legjobb minőségét.

Az Aloéra gyakran hivatkoznak, mint a természet ajándékára, a növény levelének belsejéből kinyerhető gél elismert egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt. A növény gondos termesztése garantálja, hogy az elérhető legnagyszerűbb terméket jusson el üzleti partnereinkhez. Egészség 

A csodálatos aloe

A csodálatos aloe levél több int 75 féle tápanyagot, 200 különféle alkotóelemet, ezen belül 20 féle ásványi anyagot, 18 féle aminósavat és 12 féle vitamint tartalmaz. A Forever Aloe Gél a szabadalmaztatott aloe vera stabilizációs eljárásnak az eredménye, amelyet azok kedvelnek leginkább, akik emésztőrendszerük egészségét és energiájukat szeretnék megőrizni. Egészség

Ez a  gazdag, rostos aloe gél elsőként nyerte el a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács minősítő pecsétjét. Ez a minősítés igazolja, hogy minősége és hatóanyagtartalma megegyezik a friss aloe levélben található gél minőségével és tartalmával.

 

 

A nagyszerű Forever Aloe Vera Gél 1 literes kiszerelésen kapható.

 

Ha további információkra van szükséged a Forever Aloe Vera Gélről kattints ide, vagy írj nekem üzenetet, szívesen válaszolok neked minden kérdésedre!
[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Ha felkeltette érdeklődésedet a Forever Living Products, további információkért kattints a gombra!

 

 

 

 

forrás: flpshop.hu , foreverliving.com

 

Hits: 21

Néhány bejegyzéssel korábban leírtam, hogy miért fontos vitaminokat szedni. Arról is olvashattál, hogy milyen tulajdonságai vannak a jó étrend-kiegészítőnek. Úgy gondoltam, nagyon fontos megmutatnom, hogy nem csak írok a termékekről, hanem használom is őket, mert én is vigyázok az egészségemre, egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy elvesszen az egészség az mindennapjaimból. Ezért a mai napon egy sorozatot indítok, amelyben bemutatom neked azokat a termékeket, amelyeket naponta használok.

Az első, ami minden reggel a kezembe kerül a Forever Daily. Ezt már két éve szedem. A “foreveres” idők előtt is szedtem hasonló termékeket. Sokat kipróbáltam, volt jobb is, rosszabb is, de nyugodtan mondhatom – nem elfogultság miatt -, hogy nekem eddig ez a legjobb a vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítők közül. Lentebb olvashatod, hogy mit kell tudni róla.

Forever Daily

A Forever Daily egy forradalmian új tápanyag utánpótló rendszer, amely a Forever Living által szabadalmaztatott aloe oligossacharidokat (AOS) tartalmaz. Az AOS rendszernek köszönhetően ezt a tökéletes tápanyag keveréket az 55 tápanyagkeveréket – amelyek vitaminok és ásványi anyagok – úgy tudjuk hasznosítani, hogy a hatékony felszívódás mellett célzottan jutnak el a szervezetünkben a megfelelő helyre. 

Többek között tartalmazza a gyümölcsökben és zöldségekben található nélkülözhetetlen mikro- és makrotápanyagokat, amelyre szervezetünknek szüksége van.

A Forever Daily-ben is rengeteg hasznos zöldséget és gyümölcsöt találhatunk:
alma, cékla, pirospaprika, paradicsom, eper, tőzegáfonya, acerola, káposzta, spenót, hagyma, mangosztán, acai, földiszeder, pomegránát, feketeáfonya, brokkoli, kelkáposzta, sárgarépa, tökmag, szőlő.
Én biztos nem fogyasztok naponta ennyi féle zöldséget, gyümölcsöt. Te?

Mire jók a Daily-ben lévő vitaminok, ásványi anyagok?

A B1-, a C-, a B6– és a Béta-karotinból származó A-vitamin részt vesz az immunrendszer normál működésében.
A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához.
A B2-, a Riboflavin és a Mangán hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Ezt egyszerűen sejtkárosodásnak tudnám nevezni, de ide kattintva találsz pontos leírást erről.
A C-vitamin a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához szükséges.
A Tiamin és a Niacin részt vesz a normál szellemi működés fenntartásában.
A B12– és a Folsav részt vesz a normál vérképzésben, a Vas hozzájárul a normál fizikai és szellemi működéshez.
A Pantoténsav részt vesz egyes ingerületátvivő anyagok és a D- vitamin szintézisében, a Jód hozzájárul a pajzsmirigyhormon normál termeléséhez.
A Cink és a Mangán részt vesz a normál csontozat fenntartásában, a Réz hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. 

Ha további információkra van szükséged a Forever Daily-ről kattints ide, vagy írj nekem üzenetet, szívesen válaszolok neked minden kérdésedre!
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ha felkeltette érdeklődésedet a Forever Living Products, további információkért kattints a gombra!

 

 

 

forrás: flpshop.hu

Hits: 30

Aloe Barbadensis Miller

Az Aloe növénynek kb. 400 fajtája terem a világ különböző száraz vidékein. Mindnek megvan a sajátos jótékony hatása, de csak egy fajtáját ismerik már évezredek óta varázslatos nyugtató hatásáról, Aloe Barbadensis Millert.
A történelem egyik legrégebben ismert növényeként az Aloéról már időszámításunk előtt 2200-ból is találhatók feljegyzések sumér agyagtáblákon. Az Aloe Verát már régóta dicsérik természetes nyugtató, hűsítő és hidratáló hatásai miatt. Enyhíti a kisebb égési sérüléseket, nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt, sőt támogatja a bőr természetes regenerációs képességét. A tudománnyal, az innovációval, a kutatás iránti elkötelezettségével és fejlesztő csapatával a Forever elkötelezte magát, hogy a legjobb Aloe Verát hozza el közvetlenül hozzád.

ALOE VERA

A Forever Aloe a Dominikai köztársaságbeli és a texasi ültetvényeken terem. Gondosan termesztik és nevelik, biztosítva ezzel, a növények lehető legjobb minőségét.

Az Aloéra gyakran hivatkoznak, mint a természet ajándékára, a növény levelének belsejéből kinyerhető gél elismert egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt. A növény gondos termesztése a lehető legmegfelelőbb éghajlati és környezeti viszonyok között garantálja, hogy az elérhető legnagyszerűbb terméket jusson el üzleti partnereinkhez.

Túra az ültetvényeken

Dominikai Köztársaság

Itt 2630 hektáron terül el az ültetvény, mely a legnagyobb a világon!

A termőföld, az ideális hőmérséklet és a pontosan elegendő mennyiségű csapadék tökéletes egyensúlyában minőségi Aloe növényeket termesztenek. Dominikai köztársaságbeli ültetvényeken több mint 30 millió növény található, melyekből hetente több mint 450 000 kg-ot takarítanak be!

 

Helyi termelők

A Forevernél egy sikerorientált kultúrát támogatnak, mely a mások életét jobbá tenni akaró elhivatottságon alapszik. Soha nem tévesztetik szem elől, nem is fogják soha szem elől téveszteni azokat, akik ezt lehetővé tették.

Helyi termelőket foglalkoztatnak, és kivételes munkakörülményeket biztosítanak. Szilárd munkahelyük és fizetésük a szomszédos közösségek által irigyeltek.

 

Texas

Fedezd fel a Rio Grande völgyében található Forever ültetvényt Dél-Texasban!

Texasi ültetvény

 

Saját ültetvények

A Forever Living-nél így tartják:

„bármi, ami egy picit is kevesebb a legjobbnál, soha sem lesz elég”

Úgy gondolják, hogy nem is lehetne más hely a legmegfelelőbb arra, hogy felállítsák a legmagasabb követelmények mércéjét, mint az a hely, ahol minden kezdődik, az ültetvényeken.

Az Aloe Vera gél az elsődleges összetevő a kiváló termékek többségében. Annak érdekében, hogy teljes mértékben felügyelhessék a minőségellenőrzést, a Forever Living 100%-os tulajdonában van, és ellenőrzése alá tartoznak a dél-texasi Rio Grande völgyében, és a Dominikai Köztársaságban található ültetvények. A Forever Living-nél mindig tudják, hogy a Földünkön fellelhető legjobb Aloe Verát használják elképesztő termékeikhez. Miért? Mert ők magunk termesztik!

 

Kézi betakarítás

Az ültetéstől a gondozáson át a betakarításig a növények a legfigyelmesebb, és legmagasabb szintű gondozást kapják. Ugyanazoknak az előírásoknak megfelelően, mint amelyek alapján minden egyes terméket megalkotnak, és elkészítenek. A leveleket órákon belül feldolgozzák, így kapják a legtisztább és legfrissebb Aloe Vera gélt, aminek belső tulajdonságai épségben maradnak.

forrás: foreverliving.com

Amennyiben kérdésed van, keress messengeren, vagy küldj üzenetet!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hits: 54

Ismerkedj meg a Forever Living Products történetével, felépítésével. Így könnyebben megérted, miért is működik 40 éve töretlenül, miért lett nagyszerű, folyamatosan fejlődő vállalkozás.

Rex Maughan

1978-ban Rex Maughan megalapította a Forever Living Products-ot.

Terve egyszerű volt: az embereknek olyan népszerű és fogyasztható termékeket kínálni. Olyanokat, melyek elősegíthetik az egészség és a jó közérzet megőrzését.

Az eredmények ma már magukért beszélnek. A vállalatot még ma is Rex irányítja. A Földön nincs még egy ilyen vállalat, amely elképesztő termékein, stabil üzleti modelljén keresztül életeket változtat meg.

2009-ben jött létre a Forever Giving. Ez a Forever Living Forever Üzleti Partnereinek módot ad arra, hogy adományaikkal elősegíthessék a világ jobbítását. Különböző jótékonysági szervezetekkel együttműködve küzd a szegénység, az éhezés, és a gyermekek számára elérhető egészségügyi szolgáltatások hiánya ellen. Az alapítvány a természeti katasztrófák helyszínein is igyekszik csökkenteni a nélkülözést.

Rexnek hatalmas a szíve, és szívből törődik az emberekkel – különösen az alkalmazottaival, a Forever Üzleti Partnereivel, és az egész Forever közösséggel. Rex és felesége, Ruth erre a jótékonysági munkára úgy tekintenek, mint legnagyszerűbb teljesítményükre. Ezen az úton pedig a Forever egyre nagyobb sikereket ér el.


Történet

1978-ban inspirációra és kemény munkára alapozták a Forever Living Products-ot. Ma már egy multi-milliós nagyvállalat, amely életeket változtat meg. Kozmetikai illetve étrend-kiegészítő termékek százait gyártja, és értékesíti világszerte.

Több évnyi tapasztalatból, szilárd értékekből és a felülmúlhatatlan minőségi rendszerből merítve a Forever Living Products új ösvényeket tör magának napjainkban is.

Amikor Rex Maughan megalkotta a Forever Living Products-ot tisztában volt vele, hogy nem állhat érdekében megbízni harmadik félben. Rex ezért ragaszkodott hozzá, hogy egy teljes mértékben vertikálisan integrált vállalatot hozzon létre, amely biztosítja, hogy az ültetvényeket, a gyártást, a csomagolást és a raktározást mind a Forever tarthassa egy kézben.

Rex előrelátása lehetővé teszi a Forevernek, hogy a minőségi irányítást és a költségeket minden egyes lépésnél felügyelhesse.

Vertikális Integráció

Azáltal, hogy az ültetvények, az Aloe feldolgozása, csomagolása, valamint a raktározás is a Forever saját kezében van, felügyelni tudjuk a minőséget és a költségeket minden lépésnél.

Az emberek, akik előrébb visznek

A Forever Living Products egy olyan vállalat, mely életeket változtat meg. E mögött a vállalat mögött pedig áll néhány olyan ember, akik folyamatosan előre és előre viszik azt. Több éves tapasztalatok és innovatív új ötletek segítségével irányítják ezt a dollárban kifejezve is hatalmas értékű vállalatot az elképzelhetetlen siker felé.

Global Leadership Team

A Global Leadership Team, vagy GLT, a Forever top Üzleti Partnereit vonultatja fel. Az ő vezetői munkájuk lényeges a Forever növekedése szempontjából, és világszerte az üzleti partneri csoportok növekedése szempontjából.

A Forever Szíve

Az arizonai Scottsdale-ben található nemzetközi központ, a Forever Corporate Plaza, a világon mindenhol jól ismert a Forever Üzleti Partnerei számára. Ez a gyönyörű épület vezetőségünk otthona és a Forever üzlet szíve.

FLP Global

Több mint 10 millió Forever Üzleti Partnerével 150 országban, a Forever Living Products egyedülálló lehetőséget kínál az egészség és jólét elérése érdekében. A Forever irodái átívelik egész Földünket.

Szilárd etikai kódex

A Forever büszke a Direct Selling Association-beli (DSA, Direkt Értékesítési Szövetség) tagságára, mely már hosszú ideje fenáll.

A DSA egy amerikai kereskedelmi szövetség, mely olyan vezető cégeket tömörít magában, amelyek termékeket és szolgáltatásokat értékesítenek közvetlen úton a fogyasztóknak.

Körülbelül 200 vállalat a tagja a szövetségnek, melyek közül sok világszerte ismert brand márka. A szövetség „küldetése”: „Megvédeni, szolgálni és népszerűsíteni a tagvállalatok hatékonyságát és a független üzleti partnereket, akiket képviselnek. Biztosítani, hogy a tagvállalatok termékmarketingje/szolgáltatásmarketingje a legmagasabb üzleti etikai elvek által vezérelt.”

Az etikus üzleti gyakorlat és fogyasztói szolgálat iránt a szövetség által vállalt elkötelezettség sarokköve az etikai kódex. Minden tagvállalat vállalja, hogy betartja a kódex előírásait, és gyakorlatait, mely feltétele a belépésnek, és a tagság fenntartásának a szövetségben. A Forever büszke arra, hogy tagsága a szövetségben hosszú ideje szakadatlanul fennáll.

forrás: foreverliving.com

Hits: 38

A Forever Living Products, mint minden network marketing cég, egy meghatározott terv szerint működik. Ezt mi marketing tervnek hívjuk.

Marketing terv


Ez mutatja meg minden munkatársnak, hogy a különböző üzleti szint eléréséhez mennyit kell dolgoznia. Meg tudhatod azt is, hogy adott szinten mennyi jutalékban fogsz részesülni. Ezt a marketing tervet mindenki megkapja, megismeri, és ami nagyon fontos, minden munkatársra ugyanúgy vonatkozik, tehát senki sem érhet el úgy magasabb szintet az üzletben – ezzel több pénzt -, hogy ne teljesítse a megszabott feltételeket. Nincs kivételezés!

A részletes marketing tervet minden új partner megkapja, illetve a legfrissebb mindig letölthető a Forever Living Products weboldaláról. Ez a részletes leírás a Nemzetközi Üzletpolitika címet viseli.

Van néhány meghatározó momentum, ami jellemzi a Forever Living Products üzletét. Ezt szeretném most Neked megmutatni.

 

Nincs belépési- és éves díj

Az új partnerek regisztrációja során nem kell külön regisztrációs díjat fizetni, nem lesz majd havi vagy éves tagsági díj sem. A regisztráció az első vásárlásnál történik, amikor meg tudod venni magadnak, ismerőseidnek, barátaidnak a kiválasztott termékeket, de ilyenkor csak a termékek árát fogod kifizetni, egyéb költséged nem lesz.

Nincs kötelező havi vásárlás

Nem kell minden hónapban kötelező vásárlásokat teljesítened. Két vásárlásod között eltelhet akár 3-4 hónap is. A 2017 szeptemberi új szabályok szerint viszont 6 hónap inaktivitás után megszűnik a regisztrációd, erre érdemes figyelni.

Nincs kötelező kezdőcsomag

Más cégeknél előfordul, hogy az induló partnereknek egy fixen összeállított csomagot kell megvenni. Itt nincs ilyen. Már az első vásárlásodnál is azokat a termékeket veszed meg, amelyekre szükséged van, amelyeket meg szeretnéd venni, mert hasznosak lesznek számodra. Csupán azt határozza meg a cég, hogy a vásárlások összege ne legyen kevesebb 55 euro+áfának megfelelő magyar forintnál.

 

A bűvös 2 hónap

Egy üzleti szint feltételeinek elérésére két egymás követő hónap áll rendelkezésre. Ez lehet bármely két egymást követő hónap. HA a két hónap alatt nem sikerült teljesíteni a feltételeket, akkor a második hónap teljesítményét át tudod vinni egy újabb 2 hónapos ciklusba, nem fognak elveszni.

A szintjeidet nem veszítheted el sohasem

Ha elértél egy üzleti szintet, onnan vissza nem tudsz lépni, akkor sem, ha hónapokig nem dolgozol. Ez azért nagyon jó, mert így a jutalékszintedet sem veszíted el, ott folytathatod a munkát, ahol félbehagytad.

Motiváció minden alkalomra

Ahogy üzleti partnerré válsz, jogosult leszel a különböző ösztönző programokra, amelyeknél utazhatsz, támogatást kaphatsz új autóhoz, de “13. havi” fizetést is vihetsz haza. Ezekről később részletesen olvashatsz majd.

Örökölhető az üzleted

Számomra ez volt az egyik fő ok, amiért belekezdtem a munkába. Mit is jelent ez? Ha felépítettem az üzletemet, akkor halálom után a gyerekem, vagy egy általam megnevezett személy átveheti azt. Ami nagyon fontos, hogy neki már nem kell újra kezdenie, hanem az én szintemre kerül, az általam felépített csapatom élére.

Azt hiszem holnap reggelig tudnám sorolni, hogy mik azok a pozitív dolgok, amelyek meghatározzák a Forever Living Products üzleti tevékenységég. Szerintem életem legjobb döntésem volt, amikor belekezdtem ebbe a munkába.

 

Hits: 94