Megint csapongó gondolataimat vetettem papírra, akarom mondani billentyűzetre. Azon gondolkodtam, összeszedem mit adott nekem a Forever az utóbbi néhány évben, aztán elszaladt velem a ló és lett belőle sok-sok szó.

Photo by Toni Cuenca from Pexels

Szeretném neked elmesélni a történetemet

Utazunk vissza az időben, egészen 2010 elejéig. Ekkor még egy középiskolában tanítottam, osztályfőnök voltam egy olyan osztályban, ami minden napra tartogatott kihívásokat. Ennek ellenére nagyon szeretem a munkámat. Sőt, őszintén mondhatom azt, hogy rajongtam érte. Minden nap lelkesen készültem az óráimra, várom a találkozást a diákjaimmal.

Volt olyan napom, amikor este 5-ig tanítottam, 6 óra után értem haza, de ilyenkor kitartóan leültem dolgozatokat javítani, készülni a következő napi óráimra. Nem okozott problémát, még nem voltak gyerekeim, belefért az időmbe, hogy ennyi időt töltsek el a munkámmal otthon is.  Ezeket most nem panaszkodásként írom le, csak tényként. Alkalmazott voltam, de szerencsére egy olyan helyen ahol úgy éreztem, hogy megbecsülnek:

 

2010

Aztán 2010 szeptemberében megváltozott minden, hiszen megszületett az első gyermekem Ákos.

Nagyon élveztem az új helyzetet, hiszen több év tanítás után teljesen új volt számomra az, hogy nem kell hajnalban felkeltem, hogy beérjek dolgozni, és nem kell minden programomat a munkához igazítanom.

Ez volt az a pont, amikor megismerkedtem az első Forever-es termékkel. Vicces volt. Ennek ellenére nem váltam komoly felhasználóvá. Tudod miért? Mert nagyon rögzült a fejemben, hogy csak azok a dolgok jók, amelyeket a gyógyszertárban lehet kapni. Akármi történt, irány a patika. Minden esetben! Már tudom, hogy lehet másképp is! 

 

2013

2013 márciusában megszületett Asztrid.  A helyzet nem változott a Forever-rel kapcsolatban. Egy-két terméket próbálgattam, azokat, amiket általában mindenki ismer: a First-öt, a zöld krémet, azaz az aloe zselét.

A mindennapjaim is a szokásos “kétgyerekes mederben” folytak. De kezdtem azt érezni, hogy valami hiányzik. Eleinte nem tudtam, hogy mi.  Volt két gyerekem, akik maximálisan lefoglalták az időmet, de mégse éreztem magamat teljesnek.

Ekkor lett divat (vagyis nekem ekkor tűnt fel), hogy az otthon lévő kismamák,  indítanak valami vállalkozást. Én is elkezdtem gondolkodni. egy vállalkozáson. Sokat ötleteltem, hogy mit lehetne otthonról csinálni. Felmerült bennem az online tanítás, kézműves dolgok árusítása. Így visszanézve, vicces időszak volt.  Szóval, ötletek születtek és buktak el, de valahogy nem találtam meg az igazit, pedig az orrom előtt volt végig.

Photo by Steve Johnson from Pexels

 

Pár hét után eszembe jutott, akarom mondani a szponzoraim eszembe juttatták, hogy a Forever-nek van egy üzleti lehetősége is. Juj, de nehezen fog(ad)tam (f)el ezt.

 

És elkezdődött…

Látod, én is olyan voltam, mint nagyon sokan körülöttünk. Megértettem, hogy létezik ez a lehetőség, de az agyam nem akarta elfogadni, hogy ez jó is lehet. Pedig én semmit nem hallottam, az MLM üzletágról. Tényleg semmit. Se jót, se rosszat. De egyszerűen nem akaródzott belekezdeni, mert nem hagyományos vállalkozás, mert ki tudja mi lesz ha, mert, mert, mert… Ugyanazok a kifogások nálam is megjelentek, mint nagyon sokaknál, akikkel az utóbbi 2 évben beszéltem, de én annyiban különbözök tőlük, hogy aztán beadtam a derekam. Sok beszélgetés után azt mondtam, hogy jó, ha a második gyerekem eléri a fél éves kort, akkor belekezdek.

Ez a félév nagyon hamar elrepült, eljött az idő, amikor bele kellett néznem ebbe az üzletbe. Ekkor már több terméket használtam, imádtam a Forever naptejét, isteni strand illata van.

Na tehát, belenéztem az üzleti lehetőségbe. Megnéztem egy-két videót, elolvastam az üzletszabályzatot.  Őszinte leszek! Egy árva szót sem értettem belőle. Semmit! De kíváncsi voltam, úgyhogy nem adtam fel, mert valahol ott belül éreztem, hogy jó lesz ez.

Aztán elmentem egy képzésre Debrecenben, ami kifejezetten indulóknak szólt. Itt bővebben megtudhattam, hogy miről is szól ez az üzlet, milyen termékek vannak, termék tapasztalatokat hallgattam, ismerkedtem egy kicsit a Foreverrel.

Itt talált meg az első döbbenetes esemény. Többször elmeséltem már, ez egy nagyon nagyon meghatározó élmény lett az életemben.

A történet elején írtam, hogy én pedagógus vagyok. Naponta többször kiálltam 30-40 fős osztályok elé órát tartani, jó sokat beszéltem (időnként magamnak),  ennek ellenére inkább visszahúzódó voltam, nem szerettem idegen emberek közé kerülni.  Ahogy a legutóbbi Anyanaplóban is leírtam, szürke voltam.

 

Ezt itt olvashatod el.

 

Most ugorjunk vissza

Elmentem erre a képzésre, amit egy szálloda konferenciatermében tartottak.  Megálltam az ajtóban és ott lefagytam. A teremben 50, 60 ember lehetett. Olyanok, akik már régóta ismerik a Forevert, régóta dolgoztak üzleti partnerként. Ami megdöbbentett, hogy mindenki mosolygott, boldog volt, kedélyesen beszélgetett a másikkal.

Ez akkor engem meglepett, hiszen nem az ilyen emberekhez szoktam. Ott álltam az ajtóban, figyeltem az embereket és az első gondolatom az volt, hogy megfordulok és elmegyek. Egyszerűen megijedtem attól pozitív energiától, ami ezekből az emberekből sugárzott.  Szerencsére nem tettem. Az előadások végére már ott motoszkált a fejemben, hogy jó helyen vagyok. 

 

Változni akartam…

Akkor kezdtem el nyitni az emberek felé. Tudod, hogy ez nagyon nehéz dolog? Tisztában vagyok azzal, hogy sokan azért nem mernek belevágni egy ilyen vállalkozásba, mert nem tudnak mit kezdeni a többi emberrel. Elárulok neked egy titkot: ez elsajátítható. Idő kell hozzá, meg sok türelem, de működhet.

Photo by rawpixel.com from Pexels

Amellett, hogy nyitottabbá. pozitívabbá kezdtem válni, elkezdtem felépíteni egy másik ént. Rengeteg szakmai, motivációs könyvet olvastam el. Azt vettem észre, hogy a könyvek mondanivalói pont annyira hiányoztak a lelkemnek, mint egy nagy pohár víz, amikor szomjas vagy. Egyre jobban és jobban éreztem magam.

 

Ahogy beleástam magam a tudnivalókba a Forever-rel kapcsolatban, jött a felismerés, hogy mennyi nagyszerű terméket készítenek. Egyre több étrend-kiegészítőt próbáltam ki. Ennek hála a harmadik és a negyedik babavárásomat már nem terhességnek, hanem várandósságnak neveztem.

2016 februárjában született meg Klára. Körülbelül ekkor tértem át az offline technikáról az online-ra. Igazi OnlineAnyu lettem. Persze újra “iskolapadba” kellett üljek, hogy megtanulhassam, hogyan kell használni az új eszközöket, mert hiába vagyok informatika tanár, ez még nekem is idegen volt.

2017 decemberében indítottam el a weboldalamat, a ForeverAnyu.hu-t, ahol a termékekről, a Forever lehetőségről és a munkámról olvashatsz, és persze itt találod a gondolatmenéseimet is az Anyanapló részben.

Ne felejtsem ki a sorból Farkast, aki 2018-ban született meg. 

 

Mit adott nekem a Forever?

Kicsit elkalandoztam, térjünk vissza ahhoz, hogy mit is adott nekem a Forever amióta megismertem és amióta komolyabban foglalkozok vele. Az az igazság, hogy ez sosem volt olyan nagyon komoly munka, hiszen én nem napi 8 órában dolgozom, inkább azt mondanám, hogy ez lett az új hobbim. Hobbi, amivel pénzt kereshetek.

Neked van ilyened?

 

  1. Több időt tölthetek a családommal. Hiszen akkor ülők le dolgozni, amikor éppen üresjárat van. De ha még sincs, akkor dolgozhatok akár a homokozó mellett is, hiszen nem kell más a munkához csak valami okos eszköz, egy tablet vagy egy telefon. Én a feladataim 90%-át a telefonomon végzem el. A többit a számítógépen.

  2. A Forever lehetőséget biztosít, hogy vigyázzak a családom és persze a saját egészségemre. Tökéletesen megkomponált, prémium termékei vannak.

  3. Olyan jövedelmet tud majd biztosítani számomra, amely mellett nem kell majd a jövőért aggódjak. Persze ehhez dolgozni is kell, mert napi 10 perc munka nem lesz elég. Ja, és a gyermekeim jövőjét is alapozom, hiszen a Forever lehetőséget úgy találták ki, hogy örökölhető legyen.

  4. Lehet egy speciális vállalkozásom, amelyben nem kell törődjek a termékek előállításával, szállításával… Nekem csak a reklámozás a feladatom!

  5. A hab a tortán: van ám autóösztönző program is, és ingyen utazás is. Jutalomként!

 

Azt hiszem, most elzárom a gondolatözön csapomat. Ha szeretnél valamit kérdezni a Foreverrel kapcsolatban, írj nekem az űrlap (lentebb) segítségével. Igyekszem villámgyorsan válaszolni.

Legyen mosolygós napod!

 

További kérdéseiddel nyugodtan megkereshetsz valamelyik elérhetőségemen is:

telefon/skype/viber: +36 70 369 4155  Forever Living

email: kriszti@foreveranyu.hu

messenger: m.me/nagykriszti

Ha kíváncsi vagy, ki is vagyok, kattints IDE! F

 

Hits: 13

Eljött 2019. Nagyon sokan tesznek ilyenkor fogadalmakat, én sem maradhattam ki. Megfogadtam, hogy ebben az évben megkeresem azokat a nőket és férfiakat, akiknek problémája van az élettel, és segíteni fogok nekik. forever living

 

Milyen jó lenne, ha körülöttem egyre több ember tudna mosolyogni, mert már nem kell aggódnia az egészsége és az anyagi helyzete miatt.

 

Örülök, hogy itt vagy és olvasod ezt a cikket, mert ez nekem azt jelenti, hogy érdeklődsz, és Te is, hozzám hasonlóan tenni szeretnél valamit azért, hogy jobb életet élhess.

Csukd be a szemed 10 másodpercre, és gondolkozz el azon, hogy jelenleg milyen életet élsz!

Ha úgy érzed, eleged van abból, amit most láttál magad előtt, akkor jó, hogy egymásra találtunk. Forever Living

Te pont engem keresel, nekem szükségem lesz rád.

Szeretném, ha tudnád, nem vagy egyedül. Én tudom, mit érzel és mit gondolsz, amikor elindulsz a munkahelyedre. Ismerem a rémes gondolatokat, a gyomorgörcsöt, a tehetetlenséget. Minden munkanapod után bevillan a kérdés: Hogyan tudnám máshogy csinálni?

De válasz sosincs erre a kérdésedre, mert azonnal eszedbe jut, hogy neked bizony pénzt kell keresned, mert étel kell az asztalra, be kell fizetni a számlákat, a gyerekeknek (és persze neked is) cipőt, ruhát kell venni.

Szóval holnap ugyanúgy elmész a munkahelyedre, mert nincs más választásod.

Szeretnél más életet élni, de nem engedheted meg magadnak, illetve úgy gondolod, hogy nem engedheted meg magadnak.

A stressz miatt majd (lehet már most is) egyre többször leszel beteg, és egyre lassabban gyógyulsz meg. Persze még ilyenkor is dolgozni fogsz, mert a táppénz alatt kapott pénz kevés.

És eljön a pillanat, amikor összedől a kártyavárad.

 

 

Most azt kérdezed, hogy miért okoskodom?

Nem, nem akarok okoskodni, csupán a tapasztalataimat szeretném veled megosztani.
Meg akarom mutatni neked, hogy az, amit megélsz egy olyan munkahelyen, amit nem szeretsz nem normális dolog, és van más választásod az életben.

Nálam ezt a változást egy olyan lehetőség jelentette, ami már nagyon sok ember életét jobbá tette, mindezt úgy, hogy itt tiszta lappal indulhatsz. Nem számít, hogy nő vagy vagy férfi, nem számít az életkorod, a végzettséged, de még az sem, hogy hány gyereked van. Mert itt csak az számít, hogyan dolgozol.

Tisztában vagyok azzal, hogy azok, akik hasonló lehetőséggel próbálkoznak, mindig a saját üzletüket dicsérik, és már nagyon nehéz lehet neked eldönteni, hogy melyik lehetőség, állítás valóságos és melyik hamis. forever living

Eleinte nekem is nehéz volt elhinni hogy egy ilyen lehetőséggel pénzt kereshetek, hiába ismertem a termékeket, amelyeket nagyon szeretek és használok nap mint nap. Sőt a gyerekeim is rendszeresen használják! Nem tudtam elképzelni, hogy lehet pénzt keresni a Forever Livinggel.

Tudod miért? Mert megszoktam, hogy alkalmazott vagyok és nem tudtam elképzelni magam vállalkozóként.
És persze jött még ezernyi más kifogás is ami miatt elég nehezen kezdtem bele ebbe a munkába.

 

Aztán valami megváltozott…

Láttam, hogy vannak olyan emberek körülöttem, akik abból élnek – és jól megélnek -, hogy a Forever Living termékeit reklámozzák. Kezdtem hinni nekik, és rájöttem, hogy megbízhatok bennük, mert nem fognak átverni, ahogy a vállalatban is megbízhatok.
Ez a bizalom hozta meg az áttörést.

Most Te is hasonló helyzetben lehetsz: szeretnél belevágni a munkába, hiszen olvasod az írásomat, de még nem bízol meg teljesen bennem és a Forever Living-ben sem. Ezen változtatni kell!

 

Miért bízz meg bennem?

Először is, mert utálom átverni az embereket. Előbb vagy utóbb visszaütne. Az pedig rossz.

Dolgoztam alkalmazottként. Az első munkahelyemen megismerhettem, milyen az, ha minden reggel gyomorgörccsel indulok el, és alig várom, hogy vége legyem a napomnak.

Sajnos későn eszméltem, és több év után mertem azt mondani, hogy kiszállok, nekem ez többet nem kell. Szerencsére találtam egy másik munkahelyet, ahol szintén alkalmazott voltam, de a főnökömnek hála, nem annak éreztem magam, hanem munkaTÁRSnak.

Másodszor, mert van négy gyerekem. Tudom milyen nehéz egyensúlyban tartani mindent. Főleg, amikor 1+n számú gyerek beteg. Nem tartom kifogásnak, ha esetleg egy munkatársam azt mondja, hogy azért nem haladt, mert a gyerekeivel foglalkozott.

Én nem csak magamért, hanem a gyerekeimért dolgozom, az ő jövőjüket építem most.

Te is ezt fogod tenni majd, hidd el. De tudom, hogy ehhez kellenek a gyerekek is, és csak akkor tudsz nyugodtan dolgozni, ha ők rendben vannak, és éppen csendesen játszanak vagy alszanak.

Még valami! Van egy rossz szokásom: nem szeretek senkit az út mentén hagyni. Ha valaki rám bízza magát, akkor maximálisan segíteni akarok neki. Komoly problémát okoz, ha valakit el kell engedjek.
Egyébként ha kíváncsi vagy rám, keress meg, és beszélgessünk online.

 

Miért bízhatsz meg a Forever Living-ben?

Minőségi termék

A vállalat azt vallja, hogy csak olyan termékeket enged a piacra, amely a legeslegmagasabb minőségi követelményeknek megfelel. Ha valamiről időközben kiderül, hogy nem tetszik a felhasználóknak, vagy valami miatt nem felel meg a minőségi követelményeknek, akkor a termék forgalmazását befejezik, és „javítás alá kerül” a termék.

Teljesítmény alapján jutalmaznak

A Forever Living-ben nem az számít, hogy mi a végzettséged, mennyi idős vagy, van e ismeretséged, itt az alapján kapja mindenki a jutalékát, ahogy teljesít.

Nincs visszaesés

A munkatársak nem veszíthetik el már elért szintjüket, még akkor sem, ha nem aktívak. Ha Te minősülsz egy szintre azt sosem veszíted el.

Bónusz a kiskereskedelmi ár alapján

Termékvásárláskor nagykereskedelmi áron juthatsz a termékekhez, ha a vállalat üzleti partnere vagy, jutalékot viszont egy kiváló cég a kiskereskedői ár alapján kalkulálja.

Tőkeerős vállalat

A Forever Living tőkeerős vállalat, minden hónapban pontosan 15-én kifizeti munkatársait. Az elmúlt 40 évben egyszer sem maradt el a jutalékfizetés.

Számos bevételi lehetőség

A Forever többféle bevételi forrást ajánl fel neked Felajánlja az éves profitrészesedést, vagy ösztönző programokban vehetsz részt, így akár autót is kaphatsz a vállalattól.

 

Kötetlen munkaidő 

Mindemellett lehetőséget biztosít, hogy saját időbeosztás szerint dolgozz, rész- vagy teljes munkaidőben. Sőt! Biztosítja az otthoni munkavégzés lehetőségét. Több bevételi forrást biztosít, felajánlja a profit részesedésre, vagy a megszerzett ösztönzőkre minősülés lehetőségét is.

Napi fogyasztási cikkek

Olyan termékeket állítanak elő, amelyeket napi rendszerességgel használhatnak, így Te egy stabil fogyasztókból álló kört alakíthatsz ki, amely folyamatosan igényt tart majd Rád!

Kiterjedt támogatói hálózat

A Forever annyira bízik benned, hogy ingyenesen biztosít online oktatási anyagokat számodra. Emellett rendszeresen részt vehetsz hazai és nemzetközi képzéseken.

Nemzetközi jelenlét

Jelenleg 160 országban van jelen a Forever Living Products, amely azért előnyös számodra, mert bármelyikben kereshetsz magadnak fogyasztókat, munkatársakat. Egy óriási vállalkozást építhetsz ki magadnak otthonról, úgy hogy egy kényelmes fotelben ülsz a családod körében.

Örökölhetőség

Nálam ez volt az egyik legfontosabb szempont. Ha eléred a manageri szintet a Forever üzleti lépcsőjén, akkor az üzletedet halálod után örökölhetik gyermekeid. Milyen jó dolog, hogy most gondoskodhatsz a családodról, így később nem lesz gondjuk.

 

 

Köszönöm, hogy eddig elolvastad a cikkemet. Most újra tegyél fel magadnak három kérdést:

Tudnál segíteni egy olyan stabil céget mint a Forever Living Products?

Hasznos lenne a termékek fogyasztása neked vagy a családodnak?

Szeretnél tenni azért, hogy jobb életed legyen?

Ha a fenti kérdések valamelyikére igennel válaszoltál, akkor Te azok közé az emberek közé tartozol, akiknek van céljuk az életben.

 

 

További kérdéseiddel nyugodtan keress meg valamelyik elérhetőségemen:

telefon/skype/viber: +36 70 369 4155

email: kriszti@foreveranyu.hu

messenger: m.me/nagykriszti

Ha kíváncsi vagy, ki is vagyok, kattints IDE!

Hits: 22

Nagyon szeretek a Forever Living Products szárnyai alatt dolgozni, nem csak azért, mert a termékeit a lehető legjobbaknak tartom, hanem mert nagyon sok anyagot készítenek, amelyek segítségével azokat az információkat is elsajátíthatom, amelyeket eddig nem tudtam, mivel nem vagyok sem orvos sem gyógyszerész. Most is készült egy olyan videó, amelyben a Forever Living Products magyarorszási orvostanácsadó csoport két tagja beszélt arról, hogy miért is kell étrend-kiegészítőket szednie azoknak, akik szeretnének vigyázni magukra. Ezt a nagyszerű tudást szeretném most neked átadni.

 

A magyar piacon nagyon sok olyan cég található, amelyek étrend-kiegészítőket készítenek. Ezek között találhatóak jobbak és rosszabbak is. Vannak olyanok, amelyek minden jogi és egészségügyi feltételt betartanak, de többen vannak, amelyek ezekre nem figyelnek. Természetesen a vevők nagy százaléka nem azt nézi, amikor keres egy étrend-kiegészítőt, hogy annak milyen a háttere, hanem azt, hogy mennyibe kerül. A legtöbb ember képes a legeslegolcsóbbat megvenni, akár a gyerekének is, és nem nézi meg, hogy valójában mit vesz. Elég a hívogató csomagolás és az ár egy ilyen döntéshez, pedig lehet rosszabb lesz a helyzet, mint azelőtt volt.

Felmerülhet benned néhány kérdés.

Miért kell egyáltalán étrend-kiegészítőket fogyasztani?
Mi alapján válasszunk étrend-kiegészítőt?
Miért a Forever Living Products termékeit kellene bárkinek is választania? 

Megpróbálom néhány gondolatban összeszedni, hogy mi a válasz ezekre a kérdésekre.

Miért kell étrend-kiegészítőket szedni?

“Nekem nem kell, mert minden nap eszem zöldségeket és gyümölcsöket, a gyerekeim is, így ebből fedezzük a vitaminokat.”

Ezt többször hallottam már, és miden esetben jót mosolygok rajta. Ha befogadóképes az, akivel beszélgetek, elmondom neki, hogy amit most mondott, az nagy butaság.

A Gödöllői Agrártudományi Egyetemen 1966 és 2005 között végeztek egy vizsgálatsorozatot, ahol azt nézték, hogy egyes zöldségekben, gyümölcsökben és gabonákban hogyan változik a vitamin, nyomelem és ásványi anyag tartalom.

Ennek a vizsgálatnak az eredménye a lezárás után, azaz 2005-ben, elég elszomorító volt. Mielőtt folytatom, nézd meg a képeket!

Az első képen azt láthatod, hogy néhány növénynek 1966 és 1990 között mennyit csökkent az ásványi anyag és vitamin tartalma. Az 1966-os értéket tekintették 100%-nak. A kék oszlop teteje az 1990-es állapot.

A második képen már a 2005-ös értékeket láthatod.

 

Átlagban a vitamin és ásványi anyag tartalom 20%-ra esett vissza.

És most nézd meg, a következőt. Szerintem az értékek magukért beszélnek.

Elmondhatod magadról, hogy táplálkozol, de az ételeid nem táplálnak. Ezért, ha minőségi táplálkozást szeretnél biztosítani magadnak, a családodnak, a hiányzó anyagokat kívülről kell a szervezetedbe juttatni, azaz étrend-kiegészítőket ajánlott szedned, szednetek.

Ugye Te is sok helyen láttad, hallottad már, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik az egészséges táplálkozást. Ez így van. Tényleg nem helyettesítik az egészséges táplálkozást, de mindenképpen szükség van arra, hogy a hiánytápanyagokat pótoljuk. A téli időszakban biztos, hogy nem tudsz napérlelte zöldségeket és gyümölcsöket megfelelő mennyiségben fogyasztani, tehát pótolni kell olyan természetes tápanyagokkal, amelyek ezeknek a hiányát pótolják, és erre nem alkalmasak a gyógyszertárban kapható szintetikus vitaminok.

Az emberi szervezet úgy alakult ki, hogy a környezetében lévő zöldségből, gyümölcsből nyerte  évmilliók alatt a tápanyagot, de a 20. század második felére a 21. században el jutottunk oda, hogy annyira kizsigerelték már a földeket hogy nincs honnan magunkhoz venni ezeket a természetes tápanyagokat.

 

Mi a viszonyuk a gyógyszereknek és az étrend-kiegészítőknek?

Ez egy olyan téma, amit nagyon sokan nem értenek, és sok problémát okozhat. Nekem is van olyan termékfogyasztóm, aki megvásárolt egy vitamint az óvodás-iskolás gyerekeinek, majd, amikor kerestem, mert tudtam, hogy el fog fogyni, azt mondta, hogy nem kell neki, mert a gyerek nem gyógyult meg tőle.

Nagyon fontosnak tartom, hogy minden fogyasztóm megértse, hogy az étrend-kiegészítő (nem csak a Forever-es, hanem bármely másik, ami a piacon kapható) nem gyógyszer. Még akkor sem, ha néhány másik cég képviselői a saját termékeikről azt állítják, hogy gyógyítanak.

Az étrend-kiegészítők arra valók, ami a nevében benne van, kiegészítik az étrendünket. Ezek nem gyógyszerek! A gyógyítást én minden esetben az orvosokra bízom. Ezek a termékek nem helyettesíthetik a gyógyszeres kezelést, viszont nagyon sokat tudnak segíteni abban, hogy a szervezet öngyógyító mechanizmusait helyreállítsa, a hiány tápanyagokat pótoljuk, vagy egy lábadozás időszakában meggyorsítsuk ezt a folyamatot.

Miért is lesz jobb nekem, ha használok étrend-kiegészítőket?

A táplálékbevitelnél hiányok léphetnek fel, mivel nincs benne az a tápanyag, amire a szervezetünknek szüksége lenne, ha a hiányokat pótoljuk étrend-kiegészítőkkel, nem jutunk el oda, hogy a hiányállapotok kialakulhassanak, akkor sokkal nagyobb esélyünk van egy egészségesebb életre.

A Forever Living Products  az egészséges életmódot közvetíti, tehát nem csak az étrend-kiegészítők szedését hangsúlyozza, hanem az újabb termékcsaládokkal segít abban, hogy helyesen táplálkozzunk, együnk minőségi  étrend-kiegészítőt, és mozogjunk.

 

Mi alapján válasszunk étrend-kiegészítőt?

Legfontosabb talán, hogy legyen minél természetesebb az az étrend-kiegészítő amit választunk.

Legyen megfelelő összetételű.

Legyen minden életkorban fogyasztható, hiszen nem mindegy hogy csak gyerekeknek szánták az adott terméket vagy felnőttek is fogyaszthatják, vagy fordítva.

Alkalmazható legyen gyógyszerszedés mellett is.

Megfelelő kiszerelésű és hozzáférhető legyen.

A jó árfekvés az ár-érték arány is meghatározó.

 

Miért a Forever Living Products termékeit kellene választanom? 

Az előző bekezdésben említett hat pont mellett, nagyon fontosnak tartom, hogy a Forever Living rendelkezik egy orvos szaktanácsadói háttérrel, és rendelkezik referenciákkal.

Egy olyan orvoscsoport áll a háttérben, akik a speciális igényeknek megfelelően segítenek összeállítani az étrend-kiegészítőknek a minőségét, mennyiségét. Bármikor lehet őket kérdezni, akár Te is kérdezhetsz tőlük, ha a Forever Living regisztrált termékfogyasztójává válsz. Van még olyan cég Magyarországon, ahol egy bárki számára elérhető, szakmailag hiteles orvoscsoport segíti a termékfogyasztókat és a munkatársakat?

Tehát, amikor megvásárolsz egy étrend-kiegészítőt a Forevertől, akkor nem csak egy terméket veszel meg, hanem egy szolgáltatást, egy megfelelő szakmai hátteret, szakmai tanácsadást!

Ami számomra még nagyon fontos, hiszen a családban nem csak én eszem-iszom ezeket a nagyszerű termékeket, hanem a gyerekeim is, a Forever Living termékeinek minősége.

A minőséget biztosítja a vállalat, és azok a tanúsítványok, amelyeket évről évre meg kell, és meg is tud újítani a Forever.

A Forever termékei több mint 150 országban jelen vannak, úgy, hogy minden ország egészségügyi hatóságainak szabályainak megfelelnek.

Ha ott mindenhol megfelel, akkor neked is megfelel, nem?!

 

Ha kérdéseid lennének a termékekről, nyugodtan keress meg bármely elérhetőségemen!

 

 

 

 

Elérhetőségeim:

telefon/skype/viber/whatsApp: +36 70 369 4155

email: kriszti@foreveranyu.hu

messenger: m.me/nagykriszti

Ha kíváncsi vagy, ki is vagyok, kattints IDE!

 

forrás: ForeverTV, pexel.com

 

Hits: 30

Itt a nyár.

Ez azt jelenti, hogy egyre többet és többet vagyok kint a természetben, az esetek többségében a gyerekekkel. Számomra nagyon fontos, hogy gondoskodjak a védelmükről, és most nem az anyatigris verzióra gondolok. Alap, hogy használunk naptejet. Sajnos sokan elfelejtik, hogy nem csak a bőrüket kell védeni ilyenkor. Ezért van a táskámban 3 Forever apróság, amik mindig nálam vannak, és kötelező a használatuk!

 

Aloe Lips Jojobával

Az aloe vera nyugtató hatása miatt ideális ajakápoló. Az aloe, a jojoba és a méhviasz együtt, a piacon elérhető egyik legjobb, egész évben használható ajakbalzsamot alkotja. Az Aloe Lips megnyugtatja és hidratálja az ajkakat. Kicsi mérete miatt bármelyik apró táskában elfér.

 

Forever Sun Lips

Tudtad, hogy az egyik legérzékenyebb bőrfelületed az ajkad? Nyáron is extra gondoskodást érdemel. Ezért fejlesztette ki a Forever Living a speciális, SPF30 faktort tartalmazó Forever Sun Lips-et, amely védelmez biztosít az UVA és UVB sugarak ellen. 

Az ajkaid elveszíthetik telítettségüket a nap ultraviola sugárzásától, emiatt kézenfekvő, hogy ebben az ajakbalzsamban napfényvédő található. 

Az aloe vera mellett mentolt is találsz benne, így hosszú időn át élvezheted a védelem mellett a hűsítő érzést is. 

Természetesen nem csak nyáron kell odafigyelni a káros sugárzásokra, télen is nyugodtan használhatod ezt a minicsodát.

 

Forever Hand Sanitizer

Ebből tartok a kocsiban, a táskában és az előszobai asztalon is. Nagyon hasznos kis “apróság”.

Ugye tudod, hogy önmagad és családod egészségét nem csak az veszélyezteti, amit látsz, hanem azok azok a dolgok is, amiket nem látsz, de körülöttetek vannak. Most a baktériumokra gondolok, amik mindenhol ott vannak. 

A Forver készfertőtlenítő gélt úgy alakították ki, hogy képes elpusztítani a baktériumok 99,99%-át. A hidratáló formula bőrpuhító hatású stabilizált aloe vera gélt és jótékony, hidratáló hatású mézet tartalmaz. 

Kicsi kiszerelése miatt az Aloe Lips mellett ez is el fog férni a nyári táskádban, sőt télen is a zsebedben, ha kell.

 

 

Erről a három termékről több információt a gombra kattintva érhetsz el!

Ha kérdésed van, keress nyugodtan a következő elérhetőségeimen:

email: info@foreveranyu.hu

messenger: m.me/nagykriszti

 

 

 

 

forrás: forever living katalógus

Hits: 14

2018. május 7. hétfő – 2.nap

Ma hétfő van, ez a nap általában a hétvége kipihenését jelenti számomra. Persze ilyenkor is akad mindig munka, de kevesebbet dolgozom, mint a többi napon.  Reggel a szokásos hétköznapi menetrend indult. Gyerekek ébresztése, ami 30 perces macska-egér játék, majd leszállítása az óvodába, iskolába. Ha minden rendben megy 8 órára már otthon vagyok, és kezdődik a hét.

Összeírom, hogy mit kell megcsináljak, megtervezem a programokat a vásárlásokat. 

Reggeli után a pöttöm Klári baba az udvarra akart menni, de nekem nem volt kedvem kilométereket gyalogolnom a ház körül körbe és körbe, úgyhogy gonosz módon, csak a teraszra engedtem ki. Ott is jól eljátszott,  20 percen keresztül motorozott, hol a rózsaszínű, hol a kék kismotorral. Én közben felsepregettem a teraszt, meglocsoltam a virágokat. Szomorúan vettem tudomásul, hogy a nagy szél délutánra megint felhordott a teraszra jó sok falevelet. Holnap lehet elölről kezdeni.

A levegőzés után Klári felfedezte Ákos legóit, aminek nagyon örültem, mert 1 óra csendet jelent. Imádja a legófigurákat szerepjátékoztatni. Jöhetett a mai munka. A weboldalamat nézegetve, rájöttem, hogy a videó rész elég üres, ezért ma összegyűjtöttem néhány olyan videót, ami szerintem azoknak is érdekes lehet, akik nem ismerik még a Forever Living-et. Elképesztő, hogy mennyi hivatalos videó van fent a neten, és én butus eddig ezeket nem osztottam meg veletek. A mait ITT tudjátok megnézni. 

Pedig ezek nagyon jók, mindig motiválnak, és az érdeklődőknek igen nagy szeletet mutatnak meg a munkánkból, a termékekből, munkatársak sikereiből. Megpróbálok majd minden egyes nap új videót bemutatni. Ezeket egyébként a videó menüpontból érheted el. 

Ha már videókat kerestem, elkészült a saját YouTube csatornám is, ahova majd az online videóimat fogom feltölteni, és itt lesznek elérhetőek a termékbemutatóim is. Remélem ebbe is hamarosan bele tudok kezdeni, de még egy kis bátorságot kell keressek hozzá. (Fránya kifogások…)

Mit ne mondja, elég fárasztó munka 2 órán keresztül videókat nézni, keresni a megfelelőt. A déli program, mármint ebéd, Klári kergetése és altatása után megfőztem a holnapi ebédet, mert nem szeretem estére hagyni a főzést. 

Amíg Klára aludt gyorsan visszakerestem egy vásárlómat, illetve egy leendőnek adtam tanácsot a vásárlásával kapcsolatban. 

 

És mára be is fejeződött a munka…

Hétfőre, pihenésként pont elég ennyi. Ha valaki megkeres, mert érdekli a munka, mindig azt mondom, hogy itt nincs kötelező 3-4-8 óra ledolgozni való munkaidő. Mindenki annyit tesz a jövőéért, amennyi aznap belefér. Sosem kérem számon a munkatársakon, hogy mennyit dolgoznak, és ha annyit, miért nem többet? Nagyon szeretem, hogy magam oszthatom be az időmet, és senki sem szól bele. Ma két és fél órát dolgoztam, lehet, hogy holnap ennyit sem, vagy kétszer ennyit. Előre eltervezett kötelező időm nincs. Igaz, nagyon rosszul esik, ha legalább 30 percet nem tudok a munkával foglalkozni. Olyankor nem csak a lelkiismeretem szólal meg, hanem az az igazság, hogy hiányzik is. Pozitív töltést jelent számomra, amikor befejezek egy cikket, vagy tudtam terméktanácsot adni egy leendő vásárlónak. 

4 óra után…

…már nincs munka, csak annyi, hogy leírom a mai napomat. Aztán vacsi, fürdés, és reménykedés, hogy a gyerekek ma viszonylag hamar álomba szenderülnek. Aztán jöhet egy kis olvasás, mert a legújabb könyvemmel nem úgy haladok, ahogy szeretnék. Olyan fura, hogy régebben nagyon szerettem a szépirodalmat, de az utóbbi évben inkább csak szakirodalmat olvasok. Nagyon rákaptam a marketingről és természetesen a hálózatépítésről szóló könyvekre. Pontos számot nem tudok, de biztos 20-nál többet olvastam el egy év alatt, és élvezem ezeket is. Most már jobban, mint a regényeket.

 

Legyen szép estéd! Holnap találkozunk!

 

 

 

Hits: 13

Pár napja a Facebook-on barangolva azt tapasztaltam, hogy egy fantáziátlan otthoni munka bejegyzést sem láttam. Már kezdtem örülni. Azt hittem, annak a hatása, hogy majdnem minden csoportból kiléptem, ahol ezek vannak. Sajnos ez a csoda is csak 1 napig tartott. Másnap kezdődött elölről. 
Nagyon utálom ezeket a posztokat, mert a legtöbb hazudik, lehetetlen dolgokat írnak bele, és ha rákérdezek valamire a poszt írójától, nem tud válaszolni, vagy nem akar. Volt olyan, aki a cég alapítóját, vagy a termékeket sem akarta felfedni, még privátban sem, csak akkor, ha regisztrálok alá. A sok amatőr miatt kezdtem gondolkodnom azon, hogy mégis miért van annyi komment a bejegyzések alatt.

Az emberek egy része nagyon hiszékeny, aztán ha kiderült, hogy rossz lóra tett, teli szájjal szidja azokat az üzleteket is amelyek valósak. 

Nagyon sok szövegben látom, hogy kismamáknak, anyukáknak ígérnek fűt – fát – bokrot, de egyvalamit sosem mutatnak meg, még akkor sem, ha esetleg elkezd dolgozni valaki, mégpedig azt, hogy a nyavalyába tud akár 1-2 órát, esetleg 3-4-et beilleszteni a napi programjába, gyerek(ek), férj, háztartás esetleg munka mellett. 
Ezért jutottam arra, hogy én leszek az, aki megmutatja, hogy lehet itthonról dolgozni. A neten kutatva nem találtam senkit, aki ebben a témában segített volna bárkinek is.

Úgy gondolom, izgalmas dolog lesz “papírra” vetni a napjaimat.

Kezdjük…

 

2018. május 6. vasárnap – 1. nap

Ma van Anyák napja. Ennek örömére kaptam fél nap szabadságot, ami az én esetemben azt jelenti, hogy három-négy órán keresztül egyedül leszek a házban. Teljesen egyedül! Na jó, egy fél gyerekkel. De akkor is ritkaság. 

Reggel Ákos már 6.30 körül fent volt, és akármennyire halkan próbált osonni, a macska ösztöneim meghallották, hogy mozog. Őt sikerült hamar leszerelni, mert kiderült, csak engedélyt szeretett volna kérni reggeli Minecraft-ra. Engedély megadva, még pihenhetek pár percet. Közben végig gondoltam, mi is lesz a mai feladatom. Minden este és reggel leltárt készítek a fejemben az aznapi, illetve a másnapi feladataimról. Mára is szép hosszú lista készült. 

30 perc tervezés után jöhetett a függőleges testhelyzet elérése, ami kissé nehezen ment, mert az óriásira nőtt hasam nem engedelmeskedett, meg persze a lábaim is feküdni akartak még, de tehetetlenek voltak, mert az agyam már pörgött. 

A vasárnapi reggelikkel mindig Klárinak kedvezek, a kis tojásmániásnak. Ma tükörtojást kapott, így a család többi tagja is, majd gyors öltöztetés, mindhárom kiskorú összeterelése, és indulhatnak is el itthonról apával.

Csend… de a szennyeskosár kiabált, hogy megtelt, úgyhogy  kénytelen voltam megmenteni a fulladástól, pedig már a fejemben félig összeállt egy blog-poszt. 

 

… és végre elérkezett a munka …

Ez furcsán hangzott, ugye? Majd megszokod. Nagyon szeretem a munkámat, mert teljesen kikapcsolja az agyamat. Régen is volt egy blogom, de annak az írása hamar kifulladt. Amióta a Foreverről, a munkáról, a termékekről írok, totál extázis van írás közben. Persze nem mindig sikerül megvalósítani az elképzeléseimet, de elég makacs vagyok ahhoz, hogy ezt ne adjam fel. Persze mindig ott lebeg a szemem előtt az is, hogy ha nem dolgozom, nem lesz belőle pénz. 

Ezért ma szépen leültem a gép elé, és megírtam a mai bejegyzést, most egészség témában, a Koenzim-Q10-ről. Itt olvashatod el.

Ez a téma most kutatással járt, így körülbelül 2,5 óra volt, amíg elkészült. Mivel megtudtam, hogy a Q10 zsírban oldódik (ezért is jó ez a munka, mert mindig tanulok újat), gyorsan ettem egy vajas kenyeret a Q10-em mellé, hogy biztosan felszívódjon. 

Délelőttre ennyi munka volt betervezve, visszatérhettem a házimunkához. Újabb adag mosás, és a konyhára is ráfért egy kis pakolás. 

 

12:30: megérkezett a legkisebb, mehettünk pihenni. Rendes kislány, csak 5 percig kellett kergetnem, hogy tiszta pelenkát tehessek rá, majd 15 perc alatt sikerült elaltatnom. 

Jöhetett egy kis déli pihenés. Meg a kedvenc feladatom, a zoknipárosítás. Jelentkezzen az az olvasóm, aki szeret zoknikat párosítani! Én nem, de sikerült 30 zokninak társat találnom. Juhé! Maradt még legalább 60, aminek nincs meg a párja. Biztos a mosógép eszi meg ezeket. Nagyon éhes lehet.

Jutalmul megengedtem magamnak, hogy megnézzek egy Criminal Minds részt. 45 perc lazítás és egy nagy pohár limonádé. 

 

Munka – második felvonás

Nagyon fontos, hogy a termékfogyasztókkal tartsam a kapcsolatot. Próbálok mindennap visszakeresni néhányat. Most is ezt tettem, megkérdeztem hogy vannak, nincs e szükségük valamilyen termékre. Ez talán egy órás elfoglaltság volt. Közben végig pörgettem a facebook-ot, mert időnként találok olyanokat, akik érdeklődnek a termékek vagy a munka iránt. Megpróbálom velük is felvenni a kapcsolatot, bejelölöm őket ismerősnek, érdeklődök a problémájuk felől. 

 

Teljes a család

Megérkezett közben Ákos és Asztrid is, teljes lett a család 5 percig, mert utána mindegyik eltűnt. Megint szétszéledtek, kimentek az udvarra társadalmi munkát végezni. Nagyon gyűjtik a jó pontokat. 

Az esti program mindig ugyanolyan. Vacsi, fürdés, mese. Amíg a törpék áztatták koszos kis testüket a kádban, és habszakállt készítettek egymásnak, én újra leültem a gép elé, hogy “papírra vessem” ezt a posztot is. Reményeim szerint ez a napló sorozat minden este mentésre kerül. Mint fentebb írtam azért, hogy aki szeretne otthonról dolgozni egy olyan vállalatnál mint mondjuk a Forever Living Products, lássa, hogyan lehet a munkát beilleszteni a család, a gyerekek mellé. 

Sokan azt mondják, hogy nagyon egyszerű, és mindenki meg tudja csinálni, de ez nem így van. Komoly munka, és sok próbálkozás, mire minden a megfelelő helyre kerül. De hidd el nekem, lehet, hogy az első időszakban kutya nehéz lesz, de megéri, mert ez a munka nagyon sok örömet és sikerélményt hozhat neked. Na meg pénzt!

Most elköszönök! Legyen mosolygós estétek!

 

Hits: 16

Mindenki ismer legalább egy étrend-kiegészítőt, ebben biztos vagyok. Sajnos sokan nem tudják, hogy melyik a jó minőségű, általában megveszik a legolcsóbbat, a legszebb csomagolásút, vagy azt amit a szomszéd néni ajánlott. Régen én is elkövettem ezeket a borzalmas hibákat, szégyenlem is magam miatta.

Amióta a Forever Living Products üzleti partnereként dolgozom, jobban ismerem az ilyen termékeket. Tegnap este részt vettem a Forever Akadémia előadásán. Ezt havonta egyszer rendezik meg, nagyon tanulságos előadásokat hallgattam eddig. Sok új dolgot tanulok ilyenkor, akár a termékekkel, akár az üzletépítéssel kapcsolatban. A tegnapi előadás is nagyon tanulságos volt számomra, ez a két óra most a biztonságos étrend-kiegészítőkről szólt. Megismerhettem, milyen szabályok vonatkoznak Európában illetve Magyarországon az étrend-kiegészítőkre, és így a Forever Living Products termékeire is, amelyet minden esetben betart a cég.

Az előadás után összeszedtem azokat a kérdéseket, amelyeket gyakran hallok olyanoktól, akik szeretnének valamilyen jó minőségű étrend-kiegészítőt használni. Most megosztom veled ezeket a kérdéseket.

 

Mi az étrend-kiegészítő?

Az étrend-kiegészítő olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat, egyéb táplálkozási, vagy élettani szempontból fontos anyagokat külön-külön, vagy kombináltan, abból a  célból, hogy lehetőséget adjanak a normális étrend, említett anyagokkal történő kiegészítésére. Tehát az étrend-kiegészítő nem gyógyszer!

 

Az emberek miért nem szednek jó minőségű étrend-kiegészítőket?

Az emberek egy része nem foglalkozik azzal, mit vásárol meg. Egy európai vizsgálat szerint 0,1 másodperc alatt döntik el, mit vesznek le a polcokról. Ez nem csak az étrendkiegészítőkre vonatkozik, hanem bármely más élelmiszerre is. Pedig nagyon fontos lenne megnézni, milyen a hatóanyaga, tartalmaz-e adalékanyagokat, allergéneket, milyen összetevőkből áll. Érdemes lenne megtekinteni a tápanyag, és energia adatokat is, illetve a minőségmegőrzési időt is! Sok esetben azért akciós egy-egy termék, mert pár nap múlva lejár a minőségi ideje.

 

Miért kellene étrend-kiegészítőt szednem?

Az étrend-kiegészítők célja nem a gyógyítás, hisz arra nem képesek, nem gyógyszerek! Ha  valaki étrend-kiegészítőt szed, annak a célja a prevenció lehet. A prevenció szó megelőzést jelent.

Tehát a jó minőségű étrend-kiegészítők segítenek a hiányállapotok megelőzésében. A mai növények, zöldségek nem tartalmaznak annyi vitamint, mint 30 évvel ezelőtt. Ezért a táplálkozási hiányállapot megoldása a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és egyéb tápanyagok pótlása.

Az étrend-kiegészítők segíthet még az egyes krónikus, nem fertőző megbetegedések megelőzésében.

Az általános jó egészségi állapot fenntartásában, a betegség utáni lábadozás során, az egészséges állapot mihamarabbi elérésében.

A téli hónapokban is segíthetnek az étrendből hiányzó anyagok pótlásában.

Fontos kiegészítés lehet a speciális étrenden lévők, fogyókúrázók táplálkozásában.

 

Miért akkora üzlet most az étrend-kiegészítők gyártása?

Mert az emberek rájöttek arra, hogy a saját felelősségük az egészségük fenntartása. Sok esetben a prevenció, a megelőzés olcsóbb, mint a terápia. Mára már belátják az emberek, hogy az egészséges életmód nem a gazdagok vagy a sportolók kiváltsága, és igyekeznek tenni, azért, hogy megelőzzék a bajt.

 

Milyen a jó étrend-kiegészítő?

Természetesen hatékony, és pótolja azt, ami a szervezetből hiányzik. Jó minőségű, azaz tényleg benne van a hatóanyag. Azt tartalmazza, ami a fogyasztónak jó, nem azt, ami jó üzlet. Nagyon fontos, hogy a jó étrend-kiegészítő biztonságos, és nincsenek mellékhatásai.

 

Miért nem szeretik sokan az étrend-kiegészítőket?

Mert sokan azt hiszik, hogy az étrend-kiegészítő is gyógyszer, pedig nem. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek.

 

Mi az én véleményem az étrend-kiegészítőkről?

Én és a gyerekeim is minden egyes nap szedünk vitaminokat, ásványi anyagokat, természetesen a Forever Living Products termékeit. Rossz tapasztalatom eddig nem volt. Energikus és egészséges vagyok, 🙂 Miért nem próbálod ki Te is?

Ha úgy gondolod, hogy Te is szeretnél jó minőségű étrend-kiegészítőket szedni, de nem tudod, hogy milyet, keress meg nyugodtan, szívesen adok tanácsot ebben a témában.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hits: 95

Szia! A tegnap bemutatkozó posztomban leírtam, hogy hogyan jutottam el a mostani munkámhoz. Egy nagyon fontos dologról viszont nem beszéltem. A célokról, amik minden nap előrébb visznek. Tudom, mindenkinek vannak céljai, de nagyon sok ember nem fogalmazza meg ezeket pontosan. A pontatlan, homályos célokat pedig nem lehet elérni. Olvass tovább

Hits: 52

Üdvözöllek!

Szeretnék Neked bemutatkozni. Nagy Kriszti vagyok. Anya. Ugyanolyan, mint a többi anya, csak egy kicsit más, Máshogy élem meg a napjaimat, máshogy dolgozom, mint Te. Tudd meg, hogyan!

Kép rólam
Nagy Kriszti ForeverAnyu

1979-ben születtem, Debrecenben. Itt végeztem el iskoláimat. Az általános iskolában (nem írom le a teljes nevét, mert nagyon hosszú, mi egyszerűen kisTK-nak hívtuk) megszerettem az informatikát, így ezen a vonalon maradtam tanulmányaimban. Középiskolának a Csokonai Gimnáziumot választottam, informatika tagozatos osztályba jártam. Ez a négy év nem volt életem legszebb időszaka, ekkor még nem szerettem tanulni.

Érettségi után a Kölcsey F. Tanítóképző Főiskolára mentem tanító-könyvtáros szakra. Persze itt is maradt az informatikai vonal, ez volt a műveltségi területem. 2001-ben diplomáztam, és ebben az évben el is kezdhettem dolgozni Bánkon, az általános iskolában.

Hat évet töltöttem itt. Nagyon szerettem tanítani, minden felmerülő nehézség ellenére. 2007-ben éreztem először, hogy váltanom kell, ekkor mentem át a Hajdúhadházra, a Szilágyi Dániel Középiskolába. Itt jóval több kihívással találkoztam, a három év alatt, amit itt töltöttem, nem volt olyan napom, ami “laza” lett volna. Ennek ellenére nagyon szerettem, ezt az időszakot. A kihívásokat most is keresem, és örömet okoz, ha meg tudom oldani ezeket. Mindeközben 2004-ben felvételt nyertem a Debreceni Egyetem-re, kitalálod milyen szakra? Természetesen informatika, pontosabban informatika tanár lett belőlem.

Én is – mint a legtöbb velem egykorú – igazi végzettséghalmozó voltam. 1997 és 2008 között 5 végzettségről szereztem papírt. Így vagyok én számítógépes operátor, tanító, könyvtáros, néptáncoktató, informatika tanár.

2010-ben elkezdődött a változás

Igen lassan, de biztosan haladt előre a Változás. Mostmár mondhatom, hogy nagy V-vel.

2010-ben megszületett első gyermekem, Ákos. A nehéz, idegeimet teljesen leamortizáló tanítás után, felüdülés volt itthon maradni. Nem volt könnyebb a gyereknevelés sem, csak más. Időnként úgy éreztem, hogy nehezebb Ákossal, mint a gimis osztályommal, ahol 40-en voltak.

2013-ban megszületett Asztrid. Ekkor még mindig imádtam itthon lenni, de éreztem, hogy kell valami, ami megint “feladja a leckét”. Keresni kezdtem a kihívásokat. Ekkor találkoztam a Forever Living Products üzleti lehetőségével. Megismerkedtem a termékekkel, a munkával, de nem vettem komolyan. A fordulópont 2016-ban jött el.

Megszületett Klára, és ekkor mát tudtam, hogy itthonról szeretnék dolgozni, kiegészítve bevételeimet, akár később a főállásom mellett is, ha erre szükségem lesz. Belevetettem magam a tanulásba.

2016 októberétől ismerkedem az online munkával. Sok vakvágány, visszafordulás után, sikerült megtalálnom azt az utat, amin elindulok a mai nappal. Ez az egy év nagyon jó volt arra, hogy megismerjem, kipróbáljam a Forever termékeit, amelyek nagyon sokat segítettek, hogy egy jobb, harmonikusabb élettel, tele energiával kezdhetek bele a régi-új munkámba.

Igen, a blog is erről fog szólni. Megmutatom Neked, hogyan lehet itthonról, online dolgozni, és azt is, hogyan lehet összehangolni a munkádat a családoddal, a gyerekeiddel.

Várlak szeretettel, legyél mellettem ezen az úton!

 

Hits: 129