A Forever Living megalakulása óta mindig arra törekedett, hogy a fogyasztói világszerte a legjobb minőségű termékeket kapják meg. Ez bizony az elmúlt 40 év minden napján így volt. 

Amióta használom a termékeket, mindig volt olyan, amely fejlesztés alatt állt. Ilyen most az oly sok ember által szeretett naptej, és a tökéletes színes kozmetikumok, amelyek még tökéletesebbé válnak. 

De most valami óriási változás kezdődött. Gondolom, te is találkoztál már a Forever Aloe Vera Gél sárga dobozával, ami 40 év alatt nem változott. 

 

Az aloe vera igazán sokoldalú, erről tegnap írtam neked. Itt olvashatod. Különböző összetevőkkel lehet kombinálni és számos módon felhasználható. Segít téged és családodat a jobb közérzet, szebb kinézet elérésében.

 

A minőség, a fejlődés érdekében a Forever Living Products lemondott a megszokott csomagolásról. Előre léptek egyet, és javítottak a csomagoláson, és a benne levő aloe vera gél minőségén is, hogy a legjobb lehessen a piacon. Viszlát műanyag, szia újrahasznosítás!  

 

Mi kerül az új csomagolásba?

Képzelj el egy frissen vágott aloe levelet, ahogy a benne rejlő gélt közvetlenül a növényből fogyasztod.

A Forever Aloe Vera Gel annyira természetes, amennyire csak lehet! Az első termék, amely tisztaságáért megkapta a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács elismerő pecsétjét (IASC).

Ez a tápláló és gazdag ital cukor- és gluténmentes. Előállítási folyamatai steril környezetben zajlanak és a formula hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz.

Ez a csodálatos ital 99,7%-os színtiszta aloe levélbelső gélből áll.

Magyarországon ma, azaz 2018. június 29-én jelenik meg a termék. Az egységcsomagokban, tehát a Vital5, C9, F15, és a Touch dobozok tartalmazzák, de rövid időn belül már önálló termékként is megvásárolható lesz.

 

Jöhet a többi aloe ital is

Természetesen nem csak a sárga flakonos natúr gél újul meg, hanem a Forever Aloe Peaches, a barackos gél és a Forever Aloe Berry Nectar is, amely az aloe vera gel-en kívül almát és áfonyát is tartalmaz. 

Már sokkal természetesebbek és nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószereket. Az Aloe gél C vitaminban gazdag.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Mindhárom italt steril körülmények között kerül feldolgozásra és a csomagolás 100%-osan újrahasznosítható.

Mindezekre azért van szükség, hogy a lehető legfrissebb, legtermészetesebb, mesterséges adalékanyagoktól mentes aloét és ennek jótékony hatásait biztosítsa számodra.

 

 

 

 

 

Kérdéseiddel keress meg nyugodtan!

 

Itt érhetsz el:

Messenger: m.me/nagykriszti

Viber/telefon: +36 70 369 4155

Email: kriszti@foreveranyu.hu 

 

Hits: 24

Varázslatos egészség

Néhány bejegyzéssel korábban leírtam, hogy miért fontos vitaminokat szedni. Arról is olvashattál, hogy milyen tulajdonságai vannak a jó étrend-kiegészítőnek. Úgy gondoltam, nagyon fontos megmutatnom, hogy nem csak írok a termékekről, hanem használom is őket. Én is vigyázok az egészségemre, egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy elvesszen az egészség az mindennapjaimból. Ezért a mai napon egy sorozatot indítok, amelyben bemutatom neked azokat a termékeket, amelyeket naponta használok

Tegnap a Forever Daily-vel ismerkedtél meg, ma pedig a termékfogyasztók egyik nagy kedvencéről olvashatsz majd, a Forever Aloe Vera Gélről.

Az alapok

Az Aloe növénynek kb. 400 fajtája terem a világ különböző száraz vidékein. Mindnek megvan a sajátos jótékony hatása, de csak egy fajtáját ismerik már évezredek óta varázslatos nyugtató hatásáról. Ez az Aloe Barbadensis Miller.
A történelem egyik legrégebben ismert növényeként az Aloéról már időszámításunk előtt 2200-ból is találhatók feljegyzések sumér agyagtáblákon. Az Aloe Verát már régóta dicsérik természetes nyugtató, hűsítő és hidratáló hatásai miatt. Enyhíti a kisebb égési sérüléseket, nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt, sőt támogatja a bőr természetes regenerációs képességét. 

A Forever Aloe a Dominikai köztársaságbeli és a texasi ültetvényeken terem. Gondosan termesztik és nevelik, biztosítva ezzel, a növények lehető legjobb minőségét.

Az Aloéra gyakran hivatkoznak, mint a természet ajándékára, a növény levelének belsejéből kinyerhető gél elismert egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt. A növény gondos termesztése garantálja, hogy az elérhető legnagyszerűbb terméket jusson el üzleti partnereinkhez. Egészség 

A csodálatos aloe

A csodálatos aloe levél több int 75 féle tápanyagot, 200 különféle alkotóelemet, ezen belül 20 féle ásványi anyagot, 18 féle aminósavat és 12 féle vitamint tartalmaz. A Forever Aloe Gél a szabadalmaztatott aloe vera stabilizációs eljárásnak az eredménye, amelyet azok kedvelnek leginkább, akik emésztőrendszerük egészségét és energiájukat szeretnék megőrizni. Egészség

Ez a  gazdag, rostos aloe gél elsőként nyerte el a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács minősítő pecsétjét. Ez a minősítés igazolja, hogy minősége és hatóanyagtartalma megegyezik a friss aloe levélben található gél minőségével és tartalmával.

 

 

A nagyszerű Forever Aloe Vera Gél 1 literes kiszerelésen kapható.

 

Ha további információkra van szükséged a Forever Aloe Vera Gélről kattints ide, vagy írj nekem üzenetet, szívesen válaszolok neked minden kérdésedre!
[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Ha felkeltette érdeklődésedet a Forever Living Products, további információkért kattints a gombra!

 

 

 

 

forrás: flpshop.hu , foreverliving.com

 

Hits: 21

Reggel, amíg nem kel fel mindenki, olvasgatni szoktam a telefonomon. Most az első hír amit olvastam ez volt: díjnyertes lett az Aloe Vera Gél. Tudod, az a sárga dobozos.

Svédországban kiosztották a 2017-es év egészségügyi díjait. Ezen a rendezvényen 25 díjazott volt. Termékeket illetve inspiráló személyeket, blogokat jutalmaztak ezzel a díjjal. A Forever Aloe Vera Gél itt kapta meg az év egészségügyi élelmiszere elismerést. Ez nagyszerű!

Mi is a Forever Aloe Vera Gél?

Képzeld el, hogy felhasítod az aloe vera levelét, és közvetlenül a növényből kóstolod meg a levél géles tartalmát. A csodálatos aloé levél több mint 75 féle tápanyagot, 200 különféle alkotóelemet, ezen belül 20 féle ásványi anyagot, 18 féle aminosavat és 12 féle vitamint tartalmaz. Ez a termék, a szabadalmaztatott aloe stabilizációs eljárásnak köszönhetően mindazok körében kedvelt, akik ügyelnek arra, hogy emésztőrendszerük egészséges, energiaszintjük mindig optimális legyen.

Az Aloe Gél elsőnek nyerte el a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács minősítő pecsétjét, igazolva, hogy minősége és hatóanyagtartalma megegyezik a friss aloe levélben található gél minőségével és tartalmával.

Amennyiben érdekel a termék

olvashatsz róla a Forever Living oldalán (ide kattints), vagy megnézheted a webshopomban (ide kattins), de írhatsz nekem üzenetet is, és akkor tudok válaszolni neked a kérdéseidre is.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hits: 157