Általában, ha egy vállalatnál változás történik, azt sokan nem szeretik, mert sokakra negatív hatással lehet. A Forever Living pár napja bejelentett egy változtatást a kompenzációs tervben. Én mindig nagyon várom, ezeket a módosításokat, mert eddig sohasem csalódtam. Minden alkalommal újra és újra meggyőződöm arról, hogy a Forever vezetősége nem akar nekünk rosszat, sőt! Az összes ilyen jellegű döntés az üzleti partnerek javát szolgálja. Nem hátráltat minket, inkább a jobb és több munkára motivál minket. változás

Mi ez a változás?

Forevernél az értékesítést karton pontokban mérik, azaz minden termék rendelkezik egy hozzárendelt karton pont értékkel. Például a sárga flakonos Aloe Vera Gél 0,114 karton ponttal, az Active Probiotic 0,121 karton ponttal rendelkezik.
Mivel a tevékenységedet a Te neved alatt történő vásárlások tükrözik, ezek a pontértékek nőnek minden egyes vásárlás alkalmával.  Az így gyűjtött pontok határozzák meg előrelépésedet, és más egyéb ösztönzőkre való jogosultságodat a marketing tervben. 

Az Igazgatói szint eléréséhez egymást követő két hónap alatt kell 120 karton pontot kellett elérned neked és a csapatodnak együtt.  2018 februárjától viszont Manageri szintre lehet már 4 hónap alatt is minősülni, ilyenkor 150 pontot kell összesen összegyűjteni. Hát nem nagyszerű?! Óriási segítség ez minden munkatársnak!

Hits: 24

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..