Te is lehetsz sikeres!
Üdvözöllek!

Már elmeséltem, hogy miért kezdtem el a Forever Living Products amerikai céggel dolgozni, de leírom megint, ha nem olvastad a korábbi bejegyzéseimet. Én 2010 szeptembere óta itthon vagyok a gyerekeimmel. Eleinte nagyon élveztem, hogy kikerültem az alkalmazotti életből, de egy idő után úgy éreztem, hogy valami hiányzik, és nem csak a családi kasszából.

Miért döntöttem mellette?

Ekkor ismerkedtem meg a Forever Living Products üzleti lehetőségével. Volt néhány dolog ebben a munkában, ami nagyon megtetszett. A Forever 1978-óta töretlenül működik, pedig kis családi vállalkozásnak indult, és még mindig azok vezetik, mint induláskor. Éves bevétele folyamatosan növekszik. Emellett olyan ágazatban tevékenykednek, ami egyre fontosabb az embereknek, ez az egészség, fitnesz, és wellness.

Számomra fontos, hogy itthonról tudok dolgozni, és minden feladatomat elláthatom online. A cég és a felsővonalam pedig ellát oktatóanyagokkal, képekkel, szövegekkel, videókkal, tehát nem nekem kell kitalálni, hogyan dolgozzam. Olyan jó érzés, hogy mindig a gyerekeim mellett lehetek. Most is mellettem rajzol a 21 hónaposom. Nincs ideges főnök, ha táppénzre akarok jönni, vagy szabadságra.

Van még két szuper tényező, ami befolyásolta a döntésemet

Az első, hogy munkám során passzív jövedelmet érhetek el. Azaz 10-15 év munka után (de lehet ennél kevesebb is) “nyugdíjba” mehetek,ha szeretnék.

A második pedig az, hogy örökölhető az elért munkám, halálom után a gyerekem, vagy más, általam megnevezett személy, bekerülhet a helyemre, és onnan folytathatja a munkát, ahol én abbahagytam, az általam felépített csapattal, és még azt a jövedelmet is megkapja amit addig én. Ez olyan szuper!

Mit fog nekem adni a Forever Living Products?

Egy olyan jövőt, ami anyagilag teljesen stabil. És a gyerekeimnek is meg tudom alapozni a jövőjét! Elérhetem céljaimat, megvalósíthatom álmaimat!

Neked vannak álmaid, céljaid?

Nézd meg az üzleti videónkat, és szólj, ha szeretnéd Te is megvalósítani álmaidat!

Ha kérdésed van, írj nekem az űrlapon keresztül. Amennyiben több információra van szükséged a munkával kapcsolatban, iratkozz fel a hírlevelemre. Oldalt találod, mobilos nézet esetén a lap alján.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Hits: 1926

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..