A Forever Livingnek van egy termékcsoportja, amit rengetegen szeretnek, mégpedig a méhészeti termékeket.  A Forever méhészeti telepe a legideálisabb környezetben helyezkedik el – Arizona magas fennsíkjain – ahol az ősi környezetben semmiféle szennyeződés, sem vegyi anyag nem érheti a kaptárokat. Egyedülálló feldolgozás során, szabadalmaztatott módszerekkel és felszerelésekkel gyűjtik be az alapanyagokat (méz, méhpempő, propolis), természetes környezetben.

 

Ebbe a termékcsaládba négy termék tartozik:

Forever Bee Pollen
Forever Bee Propolis
Forever Royal Jelly
Forever Bee Honey

Szépen sorban bemutatom majd mindegyiket. Ebben a posztban a Forever Royal Jelly-ről írom le, milyen csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik! Egy régebbiben pedig a Forever Bee Propolis-ról olvashatsz. 

Ennek a terméknek a fő összetevője méhpempő (angolul royal jelly).

Mi a méhpempő?

A méhpempő a dolgozó méhek vajszínű garatmirigy váladéka, ami állagát tekintve a sűrített tejre hasonlít. Fehéres színe van, ami gyöngyházfénnyel csillog, íze erősen savanyú, szúrós, kissé cukros. Ezzel táplálkoznak a fiatal méhek életük első három napján, valamint a méhkirálynő, aki biztosítja az egész méhkolónia fennmaradását. 

Mit tartalmaz?

A Méhpempő A-, C-, D-, E-vitamint tartalmaz. Emellett gazdag és természetes tárháza a komplex B-vitamin skálának. Fő összetevője a B5 vitamin (pantoténsav).

A pantoténsav elnevezése a görög „panthoten” (mindenütt) szóra vezethető vissza, mely arra utal, hogy a B5-vitamin nagyon sok élelmiszerben megtalálható. Ebből kifolyólag hiánya csak ritkán fordul elő. Ezt a vitamint 1931-ben fedezték fel. A pantoténsav az élelmiszerekben kötött formában található meg, a Coenzim-A alkotórészeként. A szervezetben a koenzimből a vitamin felszabadul, és pantoténsav vagy pantotein formában felvehető lesz a szervezet számára. A pontos átalakulási folyamatok ma még nem ismertek.

A pantoténsav központi szerepet játszik az intermedier anyagcserében (közti anyagcsere), amelynek legfontosabb eleme a Coenzim-A és a zsírsav-szintetáz-komplex (a zsírsav felvételének és átalakításának enzimkomplexe). A Coenzim-A első sorban az acil-csoport szállításáért felelős. A B5-vitamin főként a különböző neurotranszmitterek (kémiai hírvivő anyagok, melyek idegsejtről idegsejtre továbbítják az ingerületet, ilyen pl. a szerotonin), szénhidrátok, koleszterin, hemoglobin valamint az A-és a D-vitamin képződésében vesz részt. B5-vitaminra szükség van az idegrendszer normális működéséhez, a növekedéshez. Segít megőrizni a bőr és a haj egészségét, stimulálja a nemi hormonokat és a kortizon kiválasztását.
www.webbeteg.hu

A Royal Jelly mind a 8 nélkülözhetetlen aminósavat, 10 másodlagos aminósavat, valamint ásványi anyagokat tartalmaz. Az ásványi anyagok közül megtalálható benne a kalcium, réz, vas, foszfor, kálium, szilícium, kén

Proteinben (fehérjében) gazdag.

Hogyan kerül a Forever Royal Jelly a dobozba?

A méhpempő a virágpor emésztése közben termelődik. A Forever Living a méhpempőt száraz, mindentől távol eső sivatagos régiókban gyűjti be. A méhkaptárakat ebben a kiváló, természetesen tiszta környezetben helyezték el. A méhpempőt közvetlenül a kaptárból vonják ki, majd liofilizálják (fagyasztva szárítják), hogy csak a víz távozzon a termékből, így megőrzi az összes vitamint, ásványi anyagot, enzimet és koenzimet.

Figyelmeztetés:  A termék fogyasztása asztmában szenvedőknek, mézre, vagy virágporra érzékeny egyéneknek nem ajánlott.

Amennyiben szeretnél még több információt a Forever Royal Jelly-ről írj nekem, vagy kattints IDE

 

Nagy Kriszti

facebook: http://facebook.com/nagykriszti

email: kriszti@foreveranyu.hu

 

forrás: https://goo.gl/QCi5AS, foreverliving.com

Hits: 20

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..