Hihetetlen dolgok vannak ám

Hihetetlen dolog történt velem pár nappal ezelőtt. Eddig gondolkoztam, hogy leírja-e, de úgy döntöttem, fordítok rá egy kis időt. Amióta a Forever üzleti partnereként dolgozom, egyre gyakrabban keresnek meg olyanok, akik hasonló üzletben tevékenykednek. Általában meghallgatom őket, mert én sem szeretem az azonnali visszautasítást, és érdekel, hogyan működik a többi üzlet. Szeretek utánanézni a “konkurenciának”, hogy tudjam, mivel másabb, mivel jobb a Forever lehetőség. Természetesen, ha akad egy beszélgetőpartner, akkor nekik kérdéseket is felteszek, a termékekkel, az üzleti lehetőséggel, a marketing tervvel kapcsolatban. 

Először úgy egy éve keresett fel egy személy, miszerint egy most alakult magyar céghez keres munkatársakat. Azért keresett meg, mert látta, hogy a Foreverrel foglalkoztam akkor is, és így nekem milyen egyszerű lenne, mert tudom, hogy megy ez a munka. Elkezdtem kérdezgetni a cégről, a tulajdonosról, a marketingről, de mindig azt a választ kaptam, hogy a megadott linken tudok regisztrálni, és akkor majd mindent megtudok. Regisztráció nélkül semmit! Na ez az üzlet nem keltette fel a figyelmemet. 

 

Legutóbbi esetem

Aztán több ilyen beszélgetés után jött a legutóbbi eset. Így utólag már vicces, de akkor mérges voltam, mert megint olyannal akadtam össze, aki rontja az ajánlási marketinggel foglalkozó emberek hitelét. Pedig elhiheted nekem, vannak olyanok, akik tényleg értenek ehhez a szakmához, és komolyan is veszik a munkájukat, nem akarják átverni az embereket. 

Szóval egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül rám írt egy ember, aki úgy gondolta, hogy átcsábít az ő üzletébe, mert látja, hogy hasonlóval foglalkozom. Gondoltam, akkor kérdezgetek egy kicsit, ha mér azzal kezdte, hogy ők jobbak mint a Forever Living, sokkal jobban csinálnak mindent, és hozzá már rengeteg Forever üzleti partner átment. A Foreverről tudnod kell, hogy itt nem engedik meg, hogy több fenékkel ülj meg egy lovat. Kizárólagosságot követel, azaz nem lehetsz egyszerre több ilyen cég munkatársa, beosztottja. 

 

Elkezdtem érdeklődni a cégről, a vezetésről, a termékekről, a marketing tervről. Mindig csak azt kaptam, hogy higgyem el neki, ez sokkal jobb. Tényeket, konkrétumokat nem. Semmit! Aztán mondta, hogy találkozzunk valamikor, és személyesen elmond mindent. Elmeséltem neki, hogy 3 gyerekem van, Klári még nincs oviban, tehát vele vagyok folyton. Személyes találkozóra, úgy, hogy nincs velem gyerek, lehetetlen. Ezért jó lenne, ha online tudnánk beszélni, úgy szívesen meghallgatom. De nem! Ő erre nem hajlandó! Na jó, ok, nem mindenki ért a technikához. Akkor küldjön nekem anyagok email-ben a marketing tervről, a cégről. Nem! Erre sem volt hajlandó, és a beszélgetés itt abba is maradt. 

 

 

Miért is írom le ezt most?

A történet után kicsit gondolkoztam. Azoknak az embereknek, akik érdeklődnek az ilyen jellegű lehetőség iránt, hasonló kérdéseik lehetnek, mint nekem. Mert biztos, hogy az az egyik legfontosabb kérdés, hogy a lehetőség biztonságos-e, mert senki sem akar olyan munkába fogni, ami 3-4 hónap után csődöt mond, és nem a munka, hanem a cég vagy a termékek miatt.

Ezért most válaszolok a saját kérdéseimre, hátha megnyugvást hozok az érdeklődők számára. Na, lássuk:

 

Van-e piaca a Forever Living Productsnak ma Magyarországon?

Természetesen van. Magyarország lakosságának 70%-a túlsúlyos, 40 %-a kórosan.  3.000.000 ember küzd allergiával.  A magyar emberek 56 %-ánál megtalálható valamilyen szív- és érrendszeri probléma. Minden harmadik ember küzd vagy küzdött daganattal.

Tehát addig lesz piaca a Forever Living Productsnak Magyarországon, amíg ezek a számok 0-ra nem csökkennek.

 

Mit lehet tudni a vállaltról és a vezetéséről?

Nagyon sok mindent, hiszen a Forever Living Products nem titkos. 

1978-ban Rex Maughan megalapította a Forever Living Products-ot.

Rex Maughan
Rex Maughan

Terve egyszerű volt: az embereknek olyan népszerű és fogyasztható termékeket kínálni. Olyanokat, melyek elősegíthetik az egészség és a jó közérzet megőrzését.

Az eredmények ma már magukért beszélnek. A vállalatot még ma is Rex irányítja. A Földön nincs még egy ilyen vállalat, amely elképesztő termékein, stabil üzleti modelljén keresztül életeket változtat meg.

2009-ben jött létre a Forever Giving. Ez a Forever Living Forever Üzleti Partnereinek módot ad arra, hogy adományaikkal elősegíthessék a világ jobbítását. Különböző jótékonysági szervezetekkel együttműködve küzd a szegénység, az éhezés, és a gyermekek számára elérhető egészségügyi szolgáltatások hiánya ellen. Az alapítvány a természeti katasztrófák helyszínein is igyekszik csökkenteni a nélkülözést.

Rexnek hatalmas a szíve, és szívből törődik az emberekkel – különösen az alkalmazottaival, a Forever Üzleti Partnereivel, és az egész Forever közösséggel. Rex és felesége, Ruth erre a jótékonysági munkára úgy tekintenek, mint legnagyszerűbb teljesítményükre. Ezen az úton pedig a Forever egyre nagyobb sikereket ér el.

1978-ban inspirációra és kemény munkára alapozták a Forever Living Products-ot. Ma már egy multi-milliós nagyvállalat, amely életeket változtat meg. Kozmetikai illetve étrend-kiegészítő termékek százait gyártja, és értékesíti világszerte.

Több évnyi tapasztalatból, szilárd értékekből és a felülmúlhatatlan minőségi rendszerből merítve a Forever Living Products új ösvényeket tör magának napjainkban is.

Amikor Rex Maughan megalkotta a Forever Living Products-ot tisztában volt vele, hogy nem állhat érdekében megbízni harmadik félben. Rex ezért ragaszkodott hozzá, hogy egy teljes mértékben vertikálisan integrált vállalatot hozzon létre, amely biztosítja, hogy az ültetvényeket, a gyártást, a csomagolást és a raktározást mind a Forever tarthassa egy kézben. Azáltal, hogy az ültetvények, az Aloe feldolgozása, csomagolása, valamint a raktározás is a Forever saját kezében van, felügyelni tudjuk a minőséget és a költségeket minden lépésnél.

Rex előrelátása lehetővé teszi a Forevernek, hogy a minőségi irányítást és a költségeket minden egyes lépésnél felügyelhesse.

Forever Living Products vezetősége
Forever Living Products vezetősége

Küldetésnyilatkozat

“Olyan gyümölcsöző környezetet építünk, melyben az egyének. méltóságukat megőrizve azok lehetnek, akik lenni akarnak. Olyan környezetet, amelyben a becsület, az együttérzés és a jókedv mutat utat. Szenvedélyt, hitet teremtünk és táplálunk vállalatunk, termékeink és az általunk képviselt üzletág iránt. Elkötelezetten keressük a tudást és az egyensúlyt, bátran vezetve vállalatunkat és Termékforgalmazóinkat. NAGYSZERŰ dolgokat hozunk létre.”

                                                                                Rex Maughan és Gregg Maughan

 

További információkat a Forever Living Products-ról itt olvashatsz.

 

Szilárd etikai kódex

A Forever büszke a Direct Selling Association-beli (DSA, Direkt Értékesítési Szövetség) tagságára, mely már hosszú ideje fennáll.

A DSA egy amerikai kereskedelmi szövetség, mely olyan vezető cégeket tömörít magában, amelyek termékeket és szolgáltatásokat értékesítenek közvetlen úton a fogyasztóknak.

Körülbelül 200 vállalat a tagja a szövetségnek, melyek közül sok világszerte ismert brand márka. A szövetség „küldetése”: „Megvédeni, szolgálni és népszerűsíteni a tagvállalatok hatékonyságát és a független üzleti partnereket, akiket képviselnek. Biztosítani, hogy a tagvállalatok termékmarketingje/szolgáltatásmarketingje a legmagasabb üzleti etikai elvek által vezérelt.”

Az etikus üzleti gyakorlat és fogyasztói szolgálat iránt a szövetség által vállalt elkötelezettség sarokköve az etikai kódex. Minden tagvállalat vállalja, hogy betartja a kódex előírásait, és gyakorlatait, mely feltétele a belépésnek, és a tagság fenntartásának a szövetségben. A Forever büszke arra, hogy tagsága a szövetségben hosszú ideje szakadatlanul fennáll.

A magyarországon is jelen levő  DSA “ágnak” össszesen 12 tagja van. Ez a 12 cég vállalta fel, hogy Magyarországon is betartja és betartatja az etikai kódexet. 

 

A termékek minősége megfelelő?

Igen. Mindegy Forever-es termék prémium minőségű. Ezt nem csak azért írom, mert a vállalattal dolgozom, hanem mert én is régóta használom a termékeket. De nem csak én, bátran adom a gyerekeimnek is. Nagyon sok hagyományos kereskedelemben megvásárolható terméket kicseréltem már a Forever saját termékeire. És teljesen nyugodtan és őszintén le tudom írni, hogy sokkal jobban jártam. A Forever Living Products termékeivel 100%-osan meg vagyok elégedve. Mi más garantálja a legjobb minőséget, mint az, hogy a termékekre pénzvisszafizetési garanciát vállal a Forever Living.


 

 

Mit lehet tudni a marketing tervről?

Ezt nagyon hosszan tudnám ecsetelni, de elégedj meg most azzal, hogy megbízható. Az utóbbi 40 évben csak akkor változott, amikor az feltétlenül szükséges volt, és minden esetben pozitívan hatott az üzletre, az Üzleti Partnerek előnyévé vált. A legutóbbiról itt olvashatsz: Nagyszerű változás a Forever Living Products-nál

Ebből a videóból többet is megtudhatsz az üzletről és a munkáról:


 

Mi történik, ha nem tudok minden nap dolgozni?

Semmi. Amikor elkezded a munkát, megbeszéljük, hogy mennyi időt tudsz rászánni. Mivel nekem is a családom az első, így nem napi 8 órában dolgozom. Vannak olyan napok, például, ha valamelyik gyerek beteg, hogy egyáltalán nem is foglalkozom vele. Persze, ha gyorsabban szeretnél sikereket elérni, akkor a lehető legtöbbet kell dolgozni. Nem 10 percet, ahogy nagyon sok kérészééletű cég munkatársai mondják. Ami nagyon fontos, ha elérsz egy üzleti szintet, és bármilyen ok miatt nem tudsz dolgozni, nem fogsz visszaesni, nem veszíted el a szintedet!

 

Elkezdek dolgozni, de meggondolom magam.

Ilyen előfordulhat, bár saját tapasztalatom szerint, ha valaki komolyan veszi, akkor lehetetlen. Nekem is voltak olyan munkatársaim, akik regisztráltak, elkezdtek dolgozni, aztán rájöttek, hogy itt dolgozni kell, és nem folytatták. Ilyenkor sincs probléma. Az új szabályzatunk szerint, ha nem 6 hónapig inaktív vagy, akkor egyszerűen megszűnik a regisztrációd. De veled ez nem fordulhat elő. Hiszen én is sokat tanultam az utóbbi időben, már teljesen máshogy kezelek egy új partnert, mint egy évvel ezelőtt. Ez a munka a fejlődésről szól. Nem csak te fogsz pozitívan fejlődni, hanem én is.

 

Nem tudok eljárkálni itthonról!

Én se. Ezért dolgozom online. A munkám nagy része elvégezhető itthonról, hiszen online felületeken is kapcsolatba tudok lépni az emberekkel. Sőt, itt sokkal könnyebb. Minden beszélgetést, bemutatót meg lehet tartani az internet segítségével. Rengeteg felület létezik már, amik segítségedre lehetnek: Facebook, Messenger, Viber, Instagram, Pinterest, WhatsApp, YouTube, Vimeo. Soroljam még? Az online munkát a vállalat is segíti, hiszen rengeteg anyagot kapunk nap mint nap a munkánkhoz. 

Nézd meg a Forever YouTube csatornáját IDE kattintva!

 

Neked vannak még kérdéseid a Forever Living Productsal kapcsolatban?  Ha igen, kérlek keress meg, és írd meg nekem ezeket. Szeretném tudni, hogy milyenek merültek még fel benned. Mindenre szívesen válaszolok, mert ezekből a kérdésekből én is tanulok. Előre is köszönöm a segítségedet!

Az email címem: kriszti@foreveranyu.hu

De megtalász Facebookon is Nagy Kriszti Foreveranyu néven.

 

Legyen mosolygós napod!

 

 

 

 

forrás: foreverliving.com, foreveranyu.hu

Hits: 59

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..