Szia! A tegnap bemutatkozó posztomban leírtam, hogy hogyan jutottam el a mostani munkámhoz. Egy nagyon fontos dologról viszont nem beszéltem. A célokról, amik minden nap előrébb visznek. Tudom, mindenkinek vannak céljai, de nagyon sok ember nem fogalmazza meg ezeket pontosan. A pontatlan, homályos célokat pedig nem lehet elérni. 

Régebben nekem is ilyen céljaim voltak. “Jó volna otthon lenni a gyerekekkel.” “Milyen jó volna egy új autó.”

Már tudom, hogy rosszul fogalmaztam meg a céljaimat, és megtanultam, hogy ezeket le kell írni. Nagyon fontos, hogy naponta ránézzünk a céljainkra, bővítsük a listánkat, de csak konkrét, jól megfogalmazott dolgokkal.

Nekem jelenleg minimum 10 olyan célom van, amit nagyon szeretnék elérni, ezek motiválnak a munkámban. Van olyan, amely a családdal kapcsolatos, van munkával és van, ami pluszt adna az életemhez.  Ebből a pluszból mutatok meg most Neked ötöt. Te tudnál ezekért dolgozni?

Japán

Mindenképpen el fogok utazni Japánba. Érdekel az ország, a kultúrája, az építészete. Az is biztos, hogy akkor fogok menni, amikor virágzik a cseresznye.

Kell egy jó fotel

Szeretem a kényelmes, kuckózós foteleket. Olyan jó este beülni egy ilyen fotelbe, egy csésze forró kakaóval, aminek a tetején ott csücsül egy nagy adag tejszínhab, és egy kis reszelt csokoládé. 

 Új autó

Konkrétabban egy Renault Espace Initiale. A képek beszédesebbek, mint amilyen én lehetek.

Vezetni fogok egy kamiont

Lehetőleg olyat, mint ami a képen van.

Újra elutazom Sartira

Többször voltam már ott a gyerekek születése előtt. Nagyon szép, nyugodt görög kisváros. Szeretném megmutatni a gyerekeknek, milyen nagyszerű érzés korán reggel úszni a tengerben.

Nekem ez az öt cél a listámon van. Naponta gondolok rájuk, nagyon igyekszem, hogy minél hamarabb elérjem őket.

Neked vannak konkrét céljaid, amiért megtennél mindent?

Ha szeretnéd, hogy segítsek elérni a céljaidat, nyugodtan keress meg. Oldalt megtalálod az elérhetőségeimet.

Legyen mosolygós napod!

Hits: 54

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..