2018. május 8 kedd – május 9 szerda – munka is, meg nem is

Ide ért az eső. Rendesen lelassult a család. Én is küzdök, hogy ne ragadjon le a szemem, és ne üssek félre minden második szóban egy karaktert. Még jó, hogy a blogszerkesztő program jelzi, ha hibát talál.

Kedden nem jelentkeztem az anyahajónaplóval. Ennek egy oka volt, mégpedig az, hogy nem dolgoztam. Délben Ákos osztályát kísértem úszni, és úgy lefáradtam a végére, hogy délután már nem volt kedvem, erőm semmire. De kellenek az ilyen napok is. 

 

 

A szerdai nap ennél tevékenyebb volt. Reggel a szokásos gyerekelszállítós program után valami csoda folytán sikerült leülnöm a gép elé, és összehoztam egy bejegyzést, amiben három “Forever apróságról” írtam. Ide kattintva elolvashatod. 

 

Valamikor november elején kezdtem el írni a blogot

Addig én is a “hagyományos” online és offline üzletépítést végeztem. Azaz telefonon vagy személyesen beszéltem az emberekkel, vagy a közösségi médián keresztül. Annak ellenére, hogy szeretem mindkettőt, valahogy nem éreztem sajátomnak teljesen. Ezért mindig kerestem a saját utamat a munkában. Rengeteg oktató anyagot néztem meg, arról ki hogyan végzi a munkáját, és szemezgettem az ötleteket. Egyébként jó sok össze is gyűlt. Egy valami volt, ami zavart a munkában, pedig erre már a legelején felkészítettek. Biztos vagyok abban, hogy nagyon nagyon sokan emiatt fejezik be ezt a jellegű munkát. Nem szerettem, ha nemet kapok. Most se szeretem, de szerencsére megtanultam kezelni ezeket, és már csak egy-kettő tud rosszul érinteni. Leginkább  azok, amelyeket alpári stílusban kapok meg. 

 

Ezt nem mindenki tudja megszokni. Sok munka és önfejlesztés, mire el tudsz jutni arra a szintre, hogy a nemeket azonnal elengeded, és nem rágódsz rajta, akkor sem, amikor tudod. hogy sokkal jobb lenne annak az embernek, ha például egy bizonyos terméket el kezdene szedni, mert javulna az egészsége, vagy ha elkezdené a munkát, biztos, hogy rövid időn belül stabilabb lenne az anyagi helyzete. Tudomásul kell venni, hogy nem minden embernek való ez, vannak akik nem akarják meghallani a tanácsaidat, mert mennek a saját fejük után, és vannak azok, akik nem akarnak kilépni a zárt, egyszerű, sötét, pici komfortzónájukból. 

 

Visszatérve a kályhához

2017 október 31-én került elém ez a fajta online hálózatépítés. Azóta sem tudom hogyan, egyszer csak jött, és kihúzott a gödörből. Akkor éppen a “minek dolgozzak, nem igazán megy” napjaimat éltem. November elején megvettem a foreveranyu domaint, majd egy 3 napos “nyaralás” alatt elkészült a blog alapja is. Nagyon izgatott voltam. 

Egy dolog volt, ami igazán megfogott (na jó, igazából az egész), az, hogy így elkerülhetem azt a sok visszautasítást. Tudtam és tudom, hogy még sok idő lesz, amíg sokakhoz eljut a blog híre, és többet kellene foglalkoznom ezzel, de már látom, hogy vannak eredmények. 

Van olyan, aki azóta tudja, hogy Foreverrel foglalkozom. Vannak olyanok, akik azóta regisztráltak hozzám, és ami a legmeglepőbb számomra, vannak olyan más vonalon levő Forever üzleti partnerek, akik tőlem kérnek tanácsot. Én meg adok, mert ugyan ez nekem egy fillér jutalékot sem jelent, de nem árt, ha terjed a hírem. Egyszer megkérdeztem egy ilyen üzleti partnert, hogy miért engem keres meg a kérdéseivel, miért nem a szponzorát. Aranyos volt a válasza: “Mert látszik, hogy te tényleg ismered a termékeket.” Na ezért vágtam bele a blogba, mert szeretném megmutatni, hogy nem egy bonyolult dolog, és én ismerem ezeket a termékeket, az üzletet, bennem nyugodtan megbízhatnak, velem el kezdhetnek dolgozni.

Persze, nem feltétlenül kell majd az új munkatársaimnak blogot írni, mert nem biztos, hogy neki való lenne, de ugyanúgy meg tudom tanítani neki az offline munkát is, és a “hagyományos” online munkát is. Az a lényeg, hogy úgy kezdjen neki, olyan formát válasszon, hogy amikor 2 hónap múlva leül dolgozni pillangók repkedjenek a gyomrában. Én így dolgozom, minden bejegyzés, poszt, óriási izgalommal tölt el, és repkednek a pillangók…

 

Ha fel szeretnéd venni velem a kapcsolatot, itt megtalálsz:

email: kriszti@foreveranyu.hu

messenger: m.me/nagykriszti

 

Hits: 11

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..