Üdvözöllek!

Szeretnék Neked bemutatkozni.  A nevem Nagy Kriszti. 1979-ben születtem, Debrecenben. Itt végeztem el iskoláimat. Az általános iskolában (nem írom le a teljes nevét, mert nagyon hosszú, mi egyszerűen kisTK-nak hívtuk) megszerettem az informatikát, így ezen a vonalon maradtam tanulmányaimban. Középiskolának a Csokonai Gimnáziumot választottam, informatika tagozatos osztályba jártam. Ez a négy év nem volt életem legszebb időszaka, ekkor még nem szerettem tanulni.

Érettségi után a Kölcsey F. Tanítóképző Főiskolára mentem tanító-könyvtáros szakra. Persze itt is maradt az informatikai vonal, ez volt a műveltségi területem. 2001-ben diplomáztam, és ebben az évben el is kezdhettem dolgozni Bánkon, az általános iskolában.

Hat évet töltöttem itt. Nagyon szerettem tanítani, minden felmerülő nehézség ellenére. 2007-ben éreztem először, hogy váltanom kell, ekkor mentem át a Hajdúhadházra, a Szilágyi Dániel Középiskolába. Itt jóval több kihívással találkoztam, a három év alatt, amit itt töltöttem, nem volt olyan napom, ami “laza” lett volna. Ennek ellenére nagyon szerettem, ezt az időszakot. A kihívásokat most is keresem, és örömet okoz, ha meg tudom oldani ezeket. Mindeközben 2004-ben felvételt nyertem a Debreceni Egyetem-re, kitalálod milyen szakra? Természetesen informatika, pontosabban informatika tanár lett belőlem.

Én is – mint a legtöbb velem egykorú – igazi végzettséghalmozó voltam. 1997 és 2008 között 5 végzettségről szereztem papírt. Így vagyok én számítógépes operátor, tanító, könyvtáros, néptáncoktató, informatika tanár.

2010-ben elkezdődött a változás

Igen lassan, de biztosan haladt előre a Változás. Most már mondhatom, hogy nagy V-vel.

2010-ben megszületett első gyermekem, Ákos. A nehéz, idegeimet teljesen leamortizáló tanítás után, felüdülés volt itthon maradni. Nem volt könnyebb a gyereknevelés sem, csak más. Időnként úgy éreztem, hogy nehezebb Ákossal, mint a gimis osztályommal, ahol 40-en voltak.

2013-ban megszületett Asztrid. Ekkor még mindig imádtam itthon lenni, de éreztem, hogy kell valami, ami megint “feladja a leckét”. Keresni kezdtem a kihívásokat. Ekkor találkoztam a Forever Living Products üzleti lehetőségével. Megismerkedtem a termékekkel, a munkával, de nem vettem komolyan. A fordulópont 2016-ban jött el.

Megszületett Klára, és ekkor már tudtam, hogy itthonról szeretnék dolgozni, kiegészítve bevételeimet, akár később a főállásom mellett is, ha erre szükségem lesz. Belevetettem magam a tanulásba.

2016 októberétől ismerkedem az online munkával. Sok vakvágány, visszafordulás után, sikerült megtalálnom azt az utat, amin elindulok a mai nappal. Ez az egy év nagyon jó volt arra, hogy megismerjem, kipróbáljam a Forever termékeit, amelyek nagyon sokat segítettek, hogy egy jobb, harmonikusabb élettel, tele energiával kezdhetek bele a régi-új munkámba.

Az online munkalehetőség nagyon sokat segít nekem. Elérhetem azokat az ismerősöket, akik külföldön vannak, és megmutathatom nekik a lehetőséget. Persze azért is jó, mert így a gyerekek mellett tudok lenni bármikor. Nincs táppénz, nem kell könyörögnöm szabadságért. Ez az igazi szabadság!

Úgy gondolom, ezzel a lehetőséggel elérem majd a céljaimat, amiket kitűztem magamnak. Lehet új autóm, házam, és elvihetem a gyerekeket olyan helyekre, amelyeket nem láthatnának egyébként. Alig várom, hogy kipipálhassam az első nagyobb célt a célfüzetemben. Egyébként itt olvashatsz a céljaim egy részéről: kattints ide.

Ha kérdésed van a lehetőséggel kapcsolatban, írj nekem.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Hits: 97